nindalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Arkadaslar Mavi Sakal yeniden toparlanmıs hatta yarın yeni albümlerinin konseri var. Biletleri Biletix satıyormus. Ben duyunca cok sevindim cünkü eskiden sırf mavisakal dinlerdim, Sonra ortadan yok oldular. Simdi webde surf yaparken sans eseri gordum konserlerini. Benim gibi mavisakal sevenler varsa ne mutlu onlara... Karapaks (Mavi Sakal) Grup üyeleri: Kaan Altan Gitar- Mavisakal ın sanatsal temel taşı olmuştur. Cevdet Tosyalı Vokal- Mavisakalın kurucu solistidir. Sinan Tansal Perküsyon- Mavisakal dahil birçok projede çalmıştır. Andy Wand Bas- Mavisakal Kan Kokusu albümünde bas çaldı. Timur Kurşunoğlu Davul- İstanbulda çeşitli gruplarda çalmıştır Bilet karapaks.com[signature][hline] [Bu mesaj nindalf tarafından 04 Haziran 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Grubun ismi hakkındaki yorumları çok ilginç yalnız adamların. ''Mavi Sakal duruyor ama böyle de bir şekil yapalım dedik.'' Ama dinlediğim kırpıntılara bakılırsa iyi olmuş albumleri.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben album hakkında bilgi bulamadım, album cıktımı, cıkacakmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Sample'larin ses kalitesi cok mu kotu, bana mi oyle geldi?[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 çok iyi bir grup olduğunu farkettim... [spo] Hüznü Gözlerinin Arkasında Geçiyorduk tek tek önünden Bir tek bende kaldı gözlerin Çoktan gömdüğün ümitlerin Benim hala ümitlerim Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Üç beş gün hiç konuşmadan Durabildiğim tek insansın Hastalıklarımızı seyrederken Birbirimize bakardık En azından biz onlardan değiliz Diyebilmenin mutluluğuyla Zaman zaman dudaklarımız gülümseme kıvamında Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Kapat ışıkları kapat ışıkları Kapat ışıkları kapat ışıkları Söz: Kaan Altan Müzik: Kaan Altan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 AAA! Mavi sakal mı bu?! Geçen duydum da şaşırdım. Dedim kendi kendime "nasıl olur ya,bu grup yeni piyasaya çıkmış ve iyi!" Mavi sakalmış demekki bak sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mavi Sakal ile Karapaks'ın arası bozuk.Şuan mavi sakal diye gözüken grup gene zamanında bu elemanlarla mavi sakalda çalmış bi insan.Karapaks'takiler grup ismini almakla uraşmıyolar o yüzden bu isimle çıktılar.Benden Şuanki mavi sakal'ın albümünü indirmiştim "oha nekadar iğrenç yapmışlar" diyodum ki araştırdım öğrendim benim sevdiğim mavi sakal'ın adı Karapaks olmuş :) ve evet albümleri başarılı mutlu oldum :) not: nekropsi dinleyip haberdar olmayanlara onların da yeni albümlerinin çıktığını haber vereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Denemek isteyenler için .. http://www.youtube.com/watch?v=DZnJbFJPEkM&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=YQmrwLNK-ac&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 MAVİSAKAL ve Karapaks ayrı gruplar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Şuanki mavi sakal'ı dinledim de rezalet. "Manyak olamazsın" diye bir şarkı yapmışlar, tırışka popçularınki kadar uyduruk bir şarkı ve bu insanlar yaşlı oldukları için kendilerini çok büyük müzisyenler sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 mavi sakalin 1 şarkisini biliyorum ve sensiblein yorumuna guvenerek 1 şarkida birakmakla iyi bişey yaptigimi saniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kötü bi şey oysa ki. manyak olamazsın 12-13 senelik bi şarkı ve şahane bi şarkı.yat geliyorum da aynı şekilde.güzel şarkılar bunlar.çektir git de öyle.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: "Manyak olamazsın" diye bir şarkı yapmışlar hadi soldat oynamayı bilmiyorsun ona bişey diyemeyeceğim de mavisakal'ı bilmiyorsan konuşma abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 "Zorla" çok iyi bir şarkı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Soldat'ı karıştırma m79 patlatırım kafanda :) Şarkı eskiymiş bilmiyordum da yine de dandik kardeşim. Böyle şarkı sözü mü olur ya(beste zaten yok da): kolay değil manyak olmak kolay değil rock'n'roll'mak (bu ne be) iyi akor bulmak eğer istiyorsan sen de bana gel iyi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 arkadaş bu kan kokusu neden hiç bir dijital ortamda satılmıyor ya. genç osman ın bile kaç albümünü koymuşlar itunes a spotify a, bu albümün günahı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ben de kasedi var gungorcum istersen 1 btc karsiligi flac olarak satabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=56pCnRSpaAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 kaset bende de var, spotify da yok, apple music de yok. dijital olarak hiç bir yerde yok hatta, why? discoq da telif hakları tümer & tümer yazıyordu, davulcu albümü alıp kaçmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar