Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik türk olsun!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 03 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
konu anlamsız horrible ın yazıları dahada bir anlamsız.laf yazmış olmak için yazıyorsan böyle yazma bu tip yazılar bana dokunuyor.Kendi milletini her konuda küçümseyen adamdan hiçbir hayır gelmez zaten.

Öncellikle laf yazmıs olmak için yazmıorum.Ayrıca türkleri küçümsediğim fln yok!Sadece ne yazık ki türklerin avrupalılardan daha cahil olduğu ve gerçekten ne kurallara uyma alışkanlığımızın nede eğitilmek isteğimizin olmadığı bir gerçek.Nese topic'in konusu dağılmasın ama inan ki milletime ve ülkeme son derece bağlı bi insanımdır.Kimseyi küçümsediğim yok!Ve inan belki türkiyede savaş olsa senden daha çok hayrım dokunur...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Haziran 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
Ben G noktasına bi anlam veremiyorum nerde bulcaz bunu nette tutrial flm yokmu yaaa !!!'

Kenarortayları birleştir.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 03 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 03 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
konu anlamsız horrible ın yazıları dahada bir anlamsız.laf yazmış olmak için yazıyorsan böyle yazma bu tip yazılar bana dokunuyor.Kendi milletini her konuda küçümseyen adamdan hiçbir hayır gelmez zaten.

Öncellikle laf yazmıs olmak için yazmıorum.Ayrıca türkleri küçümsediğim fln yok!Sadece ne yazık ki türklerin avrupalılardan daha cahil olduğu ve gerçekten ne kurallara uyma alışkanlığımızın nede eğitilmek isteğimizin olmadığı bir gerçek.Nese topic'in konusu dağılmasın ama inan ki milletime ve ülkeme son derece bağlı bi insanımdır.Kimseyi küçümsediğim yok!Ve inan belki türkiyede savaş olsa senden daha çok hayrım dokunur...

lafla dokunsaydı cemyılmaz başımıza geçerdi.evet cahiliz ama senin gibi sadece lafla devleti kurtaran insanlar yüzünden cahiliz.geri kaldık çünkü kendi içimizde bizi desteklemeyen artısından bide böylesine cins konuşmalarla köstek olan tipler yüzünden geri kaldık.savaş olsa daha çok hayrım dokunur ne demek be heh ilerlemeyi,belli bir mesafe katetmeyi savaşta edinilen zaferle eşdeğer tutan adama ne diyeyim ben?
benim bildiğim ilerleme bilimle,ilimle olur lafla sözle savaşarak değil.[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 03 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
said:
Ben G noktasına bi anlam veremiyorum nerde bulcaz bunu nette tutrial flm yokmu yaaa !!!'

Kenarortayları birleştir.

Yapma bunu. Harbiden bu nokta hatunların ağırlık merkezi mi oluyo??![signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right
Mesaj tarihi:
valeron eskiden de komünsit değildin şmdi de değilsin.
sadece sempatizandın ve sol görüşü savunan biriydin.(ha ayrıca kapitalizm sağdır)
bi kere komünistim dediğin anda marxı,engelsi yalayıp yutmak bi kenara onu bir yaşam tarzı haline getirmek gereklidir.sen allaha inancı olan birisin bir kişi hem marxist olup hmde allaha inanabilirmi?komünizmin kuramcısı marx dır.marxist olmadan komünist olunurmu?
3-4 kitap okuyup,2 yazı yazmakla komünist fln olunmaz ki komünistim demekle zaten olunmaz.
bazı kişiler burda ne kadar savunursa savunsun(herhangi düşünceyi) tamamen empoze edilmiş görüşlerle,taraflı kaynaklardan okudukları bilgilerledir.
a-istim,b-istim demeden önce her türlü materyali incelemek bunun sonucunda hangi görüş senin kültür birikimini,yaşam tazını,gelişimini en iyi iyi şekilde ifade etmeni sağlıyorsa,kendini nereye ait hissediorsan onu savunursun.
eğer bunu yaşamına uygulamışsan o bir yaşam tarzıysa ozmn ben şuyum diebilmelisindir.
bu idealist likle alakalı.

bana sorduklarında ben hiç bi zaman şuyum buyum demem çnkü hiç bişey değilim!!şu anda araştırma aşamasındayım.kendimi yakın hissettiğim görüşler tabiki var ama kesin bir çizgide aha şuyum diemem...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
Aa üstüne gitme bakıyım!! O en açık komünizlerden. Aslan o..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 03 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Dunyayı Turkleştirmek yerine dünyadakı butun toplumlarla barışık olmak daha bi akıllıca değilmi?

böyle düşünmediğime dair kuşkun mu var?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural tarafından 03 Haziran 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 03 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
said:

Kenarortayları birleştir.

yok abi dikme indirdim muhteşem üçlü çıktı ortaya
ama olmuyor merkezi gören yaya eşit değil mi G noktası ? 1/3 oranında kesiyor
flm hepsi yalan =)
Simetriğini alsam ?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Hiç bi ırkın dostu yok.Barışık olmak derken gel sen takıl benım topragımda degil herşeyin gertektıgı gibi olması.Yok onu keselım onu asalım aa bu Ermeni .Butun toplumlara düşmanca yaklaşıcagımıza Atatürk'ün dediği gibi haklarımızı ve milliyetçiliğimizi koruyarak ve barışçıl bir şekilde yaklaşmaktan bahsediyorum.[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Haziran 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
yok abi dikme indirdim muhteşem üçlü çıktı ortaya
ama olmuyor merkezi gören yaya eşit değil mi G noktası ? 1/3 oranında kesiyor
flm hepsi yalan =)
Simetriğini alsam ?

Simetrikle olsa bu iş metreyle girişirdik.
Ah ah sen öğrenemeyeceksin bu işi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
Natural, 03 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
Xanthe, 03 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
Dunyayı Turkleştirmek yerine dünyadakı butun toplumlarla barışık olmak daha bi akıllıca değilmi?

böyle düşünmediğime dair kuşkun mu var?

Natural,
Arkadaşım sana demedim ortaya genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 03 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığına göre bu mümkün değil Xanthe.

yoo birçok yabancı dostum var...kürt de var lazda var,arnavutta var...
türükün türkten başka dostu yoktur he?haha[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
said:
Natural, 03 Haziran 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
sen çokmu farklısın?

ne olduğumu nerden biliyosun da yorum yapıyosun acaba?[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Mesaj tarihi:
said:
Abandoned, 03 Haziran 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
KAHROLSUN ÜLKÜCÜ FAŞİZMİ!!!

böle avaz avaz bağırmandan biliorum...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
Irklar birbirlerinden üstün degildir, milletler birbirlerinden üstündür. Cünkü benlikleri yaratan sey DNA veya damarda akan kan degil, ortak degerlerdir. Yani fasizm yalan birseydir. Nasil seriatcilar dini degerleri kullaniyorsa, bunlar da insanlarin egolarini ve gecmislerini kullanirlar bi yerlere gelebilmek icin. Hele ülkü ocaklarina deyinmeye bile gerek duymuyorum

Türk milleti olarak da, atalarimizin üstünlükleriyle övünüp duruyoruz. Bu demektir ki, biz hicbir halt yapamiyoruz. Övünülecek neyimiz var cok merak ediyorum. Ata'mızın yaptıklarıyla övünmeyi bilip, is onun istedigi giib bir genclik olmaya gelince sönüyor ne yazikki. Basimizda yesil sermayeyle acik acik baglari olan bir hükümet, imam hatip lisesi mezunu , tarikat hocalarinin ayaklarinin dibinde gecen bir gecmisi olan, siyasetten bu sebeple men edilmis bir basbakan var. Ama en önemli konumuz DTO anasini satayim, her sey bitti bi o dokundu beyefendilere.
Siz hala sacma sapan yok Türk milleti üstündür yok abik gubik. Atatürk gibi bir liderin sözlerini zerre tinlamayarak bu adamlara 44% oyunu veren bir millet nereye üstün?
Megalomanligimiz basimizi yakmis zaten tarih boyunca. Ayni tas ayni hamam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 03 Haziran 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yalnız Velanor hakkında yorum yaparken sadece idealizminden bahsetmiyordun. Yani yersiz yorumlar yapma. Msnde abi gel şöle yapalım böle yapalım şeklinde konuşulurken açılan yarı yerme yarı eğlence amaçlı bi topikte insanları da pek iyi tanıyamazsın. Tek bi cümleden asla..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Mesaj tarihi:
Daha iyi ifade edilemezdi.

Ama ne yani. en önemli konu ne? Gündemi mi konuşucaz sadece.

Edik : İmla

[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind

[Bu mesaj Abandoned tarafından 03 Haziran 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada lafi acilmis, komunizm e gelince;
Komunizm önlenemez bir gercektir, Marx'in görüslerini dogru bulan biri olarak bunu söylüyorum. Sovyetler Birligi'nin Lenin gibi 2000 sene önce dünyaya gelse peygamber olacak bir adam tarafindan bile tam olarak ayakta tutulamamasinin sebebi budur. Bolsheviklerin genel hatasi budur, Mensheviklerin de devrime inanip darbe isine girmemelerinin sebebi de budur.
Cünkü dünya daha kapitalizmi tüketmedi. Kapitalizm arti kyavas yavas en üst noktalarina dogru ilerliyor. Biz göremeyiz, cocuklarimiz da göremez belki, ama dünyada olan olaylara göre yakin veya uzak bir tarihte kapitalizm (ve yine benim düsünceme göre arkasindan gelecek sirket devletleri - yani kapitalizmin doruk noktasi-) cöktükten sonra komunizmin devri baslayacak.
Yazilanlari okumadim bu arada, sadece görüsümü yazdim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 03 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
Türk milleti olarak da, atalarimizin üstünlükleriyle övünüp duruyoruz. Bu demektir ki, biz hicbir halt yapamiyoruz. Övünülecek neyimiz var cok merak ediyorum. Ata'mızın yaptıklarıyla övünmeyi bilip, is onun istedigi giib bir genclik olmaya gelince sönüyor ne yazikki. Basimizda yesil sermayeyle acik acik baglari olan bir hükümet, imam hatip lisesi mezunu , tarikat hocalarinin ayaklarinin dibinde gecen bir gecmisi olan, siyasetten bu sebeple men edilmis bir basbakan var. Ama en önemli konumuz DTO anasini satayim, her sey bitti bi o dokundu beyefendilere.
Siz hala sacma sapan yok Türk milleti üstündür yok abik gubik. Atatürk gibi bir liderin sözlerini zerre tinlamayarak bu adamlara 44% oyunu veren bir millet nereye üstün?
Megalomanligimiz basimizi yakmis zaten tarih boyunca. Ayni tas ayni hamam.

tarıh bolumunde 23423 topıcte 325235 mesajımla anlatmaya calsıtıgım seyı 2 paragrafta ozetledın harbıden helal olsun

uyanın artık osmanlı ıle ovunerek gecmıste kraldık bız dıyerek gelcıek yapılmıyor bır ınsan gerıye bakaray ılerıye yuruyemez gerıye sadece ılerıyı degerlendırmek ıcın bakmalıdır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
  • Yeni Oluştur...