bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yok ya bu İtalyanlar tıpkı bizler gibi =) Flash vardı ya bi aralar AB ile İtalya arasındaki sosyal ve siyasal farklılıkları gösteriyordu Bizde yaşanan tüm olumsuzluklar (bürokrasinin karşık olması , koltuğa çıkanın yapışması , sıraya girememe , otobüslerin gecikmesi...) hepsi italyanlardada var[signature][hline]tuana...
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 19:15 tarihinde demiş ki: ha gayret ultrAslan içindeki fener ruhu dışa vuruyo. aman aman Allah korusun sustum :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hehe bizden beter bunlar :P[signature][hline]chuck!
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sürüm olarak bu ise girsek aslında baya para var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ahahah süfermiş..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zamanında viyana'yı çok kuşattık...[signature][hline]chuck!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet. izledim haberleri. ama bunu oncedende yapiyorlardi. simdi sadece onemli bir olaydan sonra oldugu icin boyle oldu. ben size bir sey soyliyim su anda bizim turk paramizi yururlukten bile kaldirabilirler. cunku zamaninda soylemislerdi.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bence italyanlar anında bize ozendi adamlar sınırı gecti turk oldular :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 buranın suyunu içen değişir.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 işte türk uyanıklığı italyanlarada geçti :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 türkler heryerde :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Öne çıkan mesajlar