Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet oynayan arkadaslar varmi ? yorumlarınızı bekliyorum bi türlü deneyemedim cunku . [signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 swatı oynadım . yaramaz[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sims2 için söliim sims1 i seviosan bunu daha çok seveceksin.amaben sevmiorum tiksiniorum şimdi dahaçok tiksiniorum. swat4 için söliim cs gibidir alıım oynıım diosan elinde patlar ama bçle oun yawaş ilerliyen dikkat istien kasış bişi istiosan en uygun oyundur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Swat 4 resmen dandik. Grafikler kötü,oynanış vasat. Swat'ın nasıl oynanması gerektiğini biliyorum tabiki. Ona göre konuşuyorum. LeveL dergisinde nasıl 85 almış anlamadım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 swatın grafikleri sağlam bir pc ile güzel, benimki sağlam olmasa da ekran kartım ortalamanın azıcık üstünde kabul edilebileceğinden bir sorun yaşamadım. oyunu çok usturuplu oynamak gerekiyor, bir de baya bir dikkat gerekiyor. dan dun ilerlerseniz bölüm sonunda yerlerde sürünüyorsunuz. polis gibi oynayıp takımı kullanmak gerekiyor. düz fps mantığı ile ilerlenirse adamı gıcık ediyor. ayrıca bir yerden sonra kendini tekrar ediyor. yani aslında güzel olabilirmiş te olabilememiş. sims benim için sadece ev tasarım programı olduğundan bilemiyorum:) 2.sini hiç oynamadım hem.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 2 hafta falan swat mutliplayer oynadim,yukleme ekranlari cok uzun surmeseydi silmezdim belki simdi,zevklydi multisi.Gorevlerin sadece 4 unu falan yaptim , olunce bastan yuklemesi fazla uzun geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Swat süper bence oynamayı bilmek lazım tabi.Sims oyunlarınıda oldum olası sevmemişimdir.Universtiy de denedim bişi anlamadım sevmem simsi.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oynamadım da 2.sinide tanıtımını görüntüleri gördüm gercekten cok süper gibi geldi bana sims2 cok yeni yeni olaylar koymuslar oyuna. Swat4 zorlaştırmışlar oyunu[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sims2 sevenine göre eğlenceli,swat4 ü ben beğendim şahsen güzel oynanabilir birşey.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 annem bayağı oynuyor simz2 yalnız bu oyunda hiçbir şekilde ev boyanmıyor, duvar çekilmiyor vs. cnstrction bölümü işe yaramıyor korsan olduğundan mı aceb kıcık oldum oynamam etmem ama..[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok abi duvar cekilmez olurmu ya .[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quakem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 swat'a yaramaz derlerse bil ki yalan solerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quakem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyun dediin swat-4 gibi olcak. gerçek taktikler ve mükemmel grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Online oyunlarla ilgileniyorsan swat 4 veya sims sana istediğin tadı vermeyecektir.Swat 4 çok ilgimi çekmesine rağmen 5. bölümde sıkıldım operasyonlar herşey güzel , sims 2 de ise 3 boyut keyfini yaşıyorsun fakat simsi öyle bir hale getirdilerki yeniliklerle başa çıkılmıyor ki sims serisindeki 7-8 cd üst üste yükleme çılgınlığı beni bitirdi.[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quakem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sims-2 ye gelince insana zevk vermeyen tats1z bi oyn. swat-4'ten daha çok zevk alm1_t1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben swat-4ü normalde oynadim daha bitiremedim epey kasis. Yalniz o oyunu Elite ile oynayip her bölüm95 üstü puan yaparak bitirenin alnindan ve elinden öperim yani.(50 zor oluyor ya)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ben bu oyun tarzina rainbow six ve ghost recondan alisigim ama swat 4 pek sevmedim. Yuklemeler uzun ve grafiklerde istedigi sisteme gore iyi degil sadece yandaki adamlara komut verme isini kolaylastirmislar o kadar. Bence grafikleri onemsemiyorsaniz ve bu tarz oyun ariyorsaniz rainbow six oynayin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 swat gıtsın kumda oynasın bu kadar dandık bı oyun mu olur allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Swat4 gayet güzel bir oyun. Yapay zeka çok iyi. Gerek düşmanların, gerek bizim adamların. Grafkleri de nasıl beğenmiyosununz anlamadım? Mis gibi bence. Zorluk seviyelrei dengesiz olmuş. easy ile normal arasına bir seviye ve normal ile hard arasına da bir seviye knmalıydı. Elite zaten gereksiz yere konmuş, oynayıp da bölüm geçebilen babayiğit varsa çıksın.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sims 2 ve eklentisi güzel oyunlar ben normalde sims biri sevmezdim ama bunu beyendim özelliklede university. Swat 4 ün grafikleri güzel ama ne bilim oyun bana fazla yapay geldi. Açıkçası bunun yerine raven shield oynamayı tercih ederim.[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 swat ın demosunu oynadım ve benim fikrim rainbow 6 çok daha iyi. Sim 2 ye gelince ilk başta güzel bir oyun gibi geliyor ama sonra bıktırıyor.[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar