elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 zenci hocanın karısı var yapmaz öle şey hehea Ama büyük ihtimalle tahminimiz doğru. gelişmeleri aktarırız.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Venator demiş ki: zergling deil bocek sonucta kapıyı kapatırsın. said: Dorsia demiş ki: nigga snake said: forgiver demiş ki: yaw hadi genç abazanlar rahatsız said: Dorsia demiş ki: ya biraz daşağa aldıysam da şimdi gerçekten merak ettim... Sabancı'da zenci var mı? said: Venator demiş ki: tss yo! I'm ya tss father nigga tss said: Head demiş ki: buldum lan liseli serap diyecektim de tabi o üniversiteli oldu artık Aman aman bunlar nasıl teorilerdir böyle! Akşam akşam hukuk çalışıyodum gitti bütün müeyyideler butlanlar naaptınız siz yaa!!!!! (Bi nefes alabilsem toparlicam aslında kendimi) Biri bana kolonya getirsin!!![signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 02 Haziran 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 liseli serap hangi ünide[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Penth sen getir kızı cumartesi bara en iyisi.. Ben sorarım derdi neymiş.. Çok sıkı giyinmesin hava sıcak olucak diyolar... Hatta ilk bulduğu şeyi giyip gelsin biz kıyafetlere bakan insanlar değiliz..Önemli olan insanın içi..içi..içi... Gece gece noluyo bana be..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 isim tahminim.. olay tahmini değil.. olayı da az çok tahmin ediyorum ya neyse..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: xueshen, 02 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: liseli serap hangi ünide O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 haydi ama getirtmeyin bizi oraya nedir biri anlatsın artık[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 taximden otobüs kaldırıyoruz kalkın gelin. dosdoğru kızın odasına..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ucaga binip geliyorum ben hemen 10 dakikaya kızın odadayım.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne bu penth cumartesi getirsin bar a olayı. penth madem öyle bizi diskoya götürsün.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 penth her cts bara gidiyo da bizim mi haberimiz yok?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 -Merhaba biz patiden geldik bi arkadaşa bakıp cıkıcaz valla...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bi gecmis olsun ziyareti yapalım, cicegi ben veririm ama =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yeter ya ayıp.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ayıpı bizmi yaptık :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 penth yarın olayı öğrenirsen anlat merak ettik ya. eti koparılmışcasına bağırıyodu dedin daha da merak etmeye başladık[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Cray kiz deliymis olm eha, olay cikarir simdi mazallh : ) Sly götürcem ben sizi bi ara diskoya : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Haziran 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Peki getirme o zaman.. Ben elimden geldiğince telefon rehbrime bakıyorum bişeyler getirmek için dert etme =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 of penth ben kıza tacizde bulundum demio da;kız koşarak yatakhaneme geldi dio rekor :P[signature][hline]I was told that I could fly...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne oldu abi simdi okurken koptum bu arada. olay neymis ?[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code]
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Poibra, 02 Haziran 2005 03:13 tarihinde demiş ki: of penth ben kıza tacizde bulundum demio da;kız koşarak yatakhaneme geldi dio rekor :P centilmen türk erkegi olarak soluklansin diye davet edicektim iste de kiz cocugunu kesicekti[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hayda bide cinayetmi var arada[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cinayet varsa yılan pitonmuş boğarak öldürmüş.. artık sabancıın sivri sineğinden sonra bir de sabancı pitonu meşhur olacak Adı: Pitonus Nigga SU Ana vatanı: SU öğrenci lojmanları Avlanma şekli: kurbanının üstüne mont atar, geçici felç geçiren kurban boğulur aifyetle yenilir ama önce kıyafelerden başlanılır. bazen kurban kıyafetler bittiği sırada felcin etkisinden kurtulur ve mont sırtında koşarak olay yerindne uzaklaşır.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sabah sabah yardın be babacum :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Abi kız yanlışlıkla oda arkadaşını öldürmüştür, ve korku şaşkınlık kombosunun beyinde oluşturduğu dumurla ne yapacağıjnı bilmez bir şekilde koşmaya başlamıtır. Peki neden çıplak? Banyoda kız arkadaşıyla oynaşırken, onu ittirip, kafasını kırmasına sebebiyet vermiş olabilir. Görgü tanığımıza şu soruyu yöneltiyorum bu noktada: Kız ıslak mıydı? Başka bir ihtimal de yanlış odaya akabinde tanlış banyoya girmesi olabilir, fakat bunun o denli dumur yaratması muhtemel midir, tartışılır?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Öne çıkan mesajlar