Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaslar, bugün 19 sularinda yatagimda kitap okuyordum, birden canhiras bir ciglik duydum ve hayatimda görebilecegim en garip olaylardan biri gerceklesti. Benim dormum B6 ile karsi dorm B7 arasinda bir kiz üstünde bir montla kosuyordu. Mont haricindeki kisimlari ciplak. Sonradan, kosunca rüzgarin da savurmasiyla kizin cirilciplak oldugu ortaya cikti, ve kiz o halde iki yatakhanenin arasini kosup benim yatakhanemin önünde canhiras bir ciglik atti. Abi dumurum direk :S vaziyetindeyim. Kesinlikle sallamiyorum bu arada.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 video ya çekseydin keşke :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ölmüş olmasın biri?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 taciz falan mı? çıldırdı mı acep? [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi bilmiyorum aritk kiza tecavüze mi kalkistilar, kiz derslerden kafayi mi yedi noldu[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaslariyla iddiya girmistir[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Odaya davet etseydin =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oha garipmiş baya:)ilginç gerçekten:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: ExhaulteD, 01 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Arkadaslariyla iddiya girmistir öyle bir ciglik atmak icin var ya, etini parcaliyor olmalari lazim Spidee dicektim gel bi soluklan diye : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
bayat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kosmadin mi kizin yanina sen de?[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi çığlıkta sen bassaydın![signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi yok isin geyigi bir yana ben üzüldüm cidden kizin basina cidden kötü birsey gelmis olmasi lazim ya : / Ortaya cikar yarin neyin noldugu, hatta bi ortamlara akim sorusturayim simdi[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence farklı bişey olmuştur artık bişeymi gordu ondanmı kacıyor hiç belli olmas :=?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: bi çığlıkta sen bassaydın! sonradan farkettim bu msj resmen yarıldım uheuheeh +1 :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 meraklandım şimdi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 of ya bi arkadasin yorumu : belki de yer cekimini bulmustur olaya hep negatif bakmamak lazim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 LOL =)))[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 belki kısın canı sıkılmıştır bir deişiklik ypamak istemiştir[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 biraz Extrem :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Penth kız güzelmiydi? herşey yerindemiydi?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eglendirirdim abi ben onu cigliga falan gerek yoktu yani pencerem de acikti anasini satim ve zemin kattayim[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Haziran 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahaha bala bak be.. :)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Penth kız güzelmiydi? herşey yerindemiydi? kizin yüzünü göremedim abi ben. ve kim oldugunu hala cikaramadim / bilmiyorum deli olucam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: of ya bi arkadasin yorumu : belki de yer cekimini bulmustur olaya hep negatif bakmamak lazim : ) suyun kaldırma kuvvetini bulduğunu varsayarsak daha güzel bir konsept yakalarız. hani biraz da ıslaktıysa kız..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol kizi bulduktan sonra "utanmaya gerek yok güzelim" falan diye gitmek lazim aslinda yanina Nuri Alco misali : ) aman ben ne diyorum orda kizin basina birsey gelmis ya : ([signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Öne çıkan mesajlar