Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence penth uyuyodu =))[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sabanci Sozluk Linki Bunu takip edin abi, valla herkes olayin sokunda birbirine soruyor ediyor. Isin garibi, kiz sirra kadem basti. Kizin B7 den oldugu kesin gibi birsey, bu gece ortaya cikar heralde ya : ) B7 nin kizlar katina ajan saldik arastiriyor : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Erkek arkadaşı ile sevişmek isterken kama sutra kitabında bir pozisyonu nası yapacaklarını çözememişler ve hocalarının ünlü sözü akıllarına gelmiştir "integralini al çıkar evladım" evet nedense hep sıkışınca integral alınır ve bir şekilde çıkar der genç hüseyin ama hesaba katmadıkları bir nokta vardır bu çok bilinmeyenli denklemin integralini nasıl alacaklarını unutmuşlardır ve soguk terler dökerler. soku ter kızımızı üşütür ve üstüne bir mont alır bu sırada bir türlü alınamayan integral şermin'in sinirlerini bozar, trip atacak birşey bulamaz.. tabiki integrale ve matematiğe trip atsa eline birşey geçmeyecektir ve bir anda kendini koşarken bulur, anlamsızca bütün gün koşar hatta bir seneyi geride bırakmıştır. biri stop şermin stop demelidir[signature][hline]G3NK
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu arada tüm yazilari okudum komaya giridm ya gülmekten haha, insanlar sorguya falan geliyor odaya, Dela pesinde 3-4 kisi geldi az önce ehahaha. Valla ben de cok merak ediyorum abi[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: bayat, 01 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Kosmadin mi kizin yanina sen de? iyi. çığlık atan çıplak bir kızın arkasından koş bakalım, ne yapıyorlar adamı. :) said: Head, 02 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: Şahin K. köşeden döner ve "istiyor musun muğakoduğumn" der , ve olaylar gelişir.. yuh yalnız buna koptum :D :D[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına [Bu mesaj Eraqrest tarafından 02 Haziran 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lola[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kızı bulamazsınız çünkü gankladım
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dorsia, 02 Haziran 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Belki hocanın birisiyle sevişiyordu.. Mont değilde ceket olmasın o? yok abi hoca dorma giremez yani sikar biraz[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok acımasızsın kemal[signature][hline]G3NK
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Belki de yarınki finalin notunu A+ aldı sevinçten bir kampüs turuna çıktı
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 belki mont değil mont görünümdeki bi uzaylıyla kapışıyordu bi allahın kulu gidip yardım etmedi sonra sırra kadem bastı tabi basar.artık ajan falanda işe yaramaz iş işten geçti.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion [Bu mesaj Apache tarafından 02 Haziran 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: DynamicK, 02 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: çok acımasızsın kemal ironiye del, imza'da g3nk linki var :P[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kısacası kız yalan oldu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kız herkesi ayaga kaldırdı gitti[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kız uyurgezerdir (bknz: Gilmore girls'teki yastıkla çırılçıplak dışarı fırlayıp bağırıp çağıran eleman).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kız meşhur oldu yarın aydın ve seda sayanın programınada çıkar sabah kadınlar kıza bakar bakar aydınla beraber ağlarlar hatta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kızın kimliğini bulduk. bizim yurtta kalan deli bir şahıs.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dur bakalim alinin tahmin dogruysa bomba olacak[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Güzelmiymiş?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
helena Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abaza gençlik XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dorsia, 02 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: güzel miymiş de soru mu lol... güzelse sabancıya gidecen galiba bu saatte:P Yok ben sabancıya gitmicem sölicem penth e cumartesi gelirken bara getirsin onuda... tövbeee =)) Sordum işte ne biliim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 02 Haziran 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nooldu ollay şimdi açıklıı kavuşmadı dimi hala[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 alla alla yeni okudum b7'deyim sorucam simdi kizlara[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dorsia, 02 Haziran 2005 00:45 tarihinde demiş ki: ya biraz daşağa aldıysam da şimdi gerçekten merak ettim... Sabancı'da zenci var mı? said: Dorsia, 02 Haziran 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Belki hocanın birisiyle sevişiyordu.. Mont değilde ceket olmasın o? zenci bir hocamız var, yılan değil anakonda," maşallahı var. yurtlara da geliyo. ulan içime kurt düştü[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hah tamam zenci ve yılan bulundu =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Öne çıkan mesajlar