dunno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadas yavsamaya baslarsa nolur... tip nası da cesaretlendi bi iki yakın durustan anlamiyorum... finallerim bitince yazlıklarina gidicekmisim ne kadar musaitsem kalicakmisim onlarda.... parti mi var noldu diyorum o sadece beni cairiyomus da parti de yaparmisiz.... yarın beni istedigim biyerden alıp gezdirse miymis... cartmis curtmus... ne diyo bu ya... nasil bir birden deismedir... nasi bi havalanmadır anlamadim.... sinirlerimi bozmaya basladi sevdigim bi arkadas... arkadaslıım yetmezse ona, ondan da olucak sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 konuş onunla ne diyosun niye böyle oldun blablabla[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hmm fiona bir bu iki anlasılan yazla birlikte oldu bittiye getirme mevsimide başladı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 umut vermişsindir?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya bahar bu unililere bir ters etki yapıyor,hormonları kabarıyor ya da kızlar yanlı$ hareket edıyorlar ama farkına varmıyorlar.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eyer ortada bişey varsa kesin kız milleti cilve yapmıştır:) şaka bir yana kasma salla ters cevaplar ver. üzülücek kırılıcak die toparlamaya çalışma daha beter olur[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Black +1 yaz geldi biseyler oldu herkese Bas tokadı =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İlk olarak ne kadar süredir arkadaşsınız bu önemli. Yani çocuk başından beri bu amacı mı güdüyordu yoksa arkadaşlığın ilerleyen safhalarında mı kendini kaptırdı bu önemli bir etken. 2. olarak çocuğun kendini toparlama hakkı var, en azından bir kez uyarman gerekir. Ve senden bir ışık almasa bu kadar kesin ve kararlı olarak harekete geçmezdi. İstemeden bir ümit vermiş olabilirsin. Özellikle yeni bir ilişkisi yıkıcı şekilde bitmişse yakındaki en anlayışlı kızın kollarına kendini bırakmak istemiş de olabilir.. Ve bir olasılık daha var. Genelde kızlar erkekleri ikiye ayırır, "erkek arkadaş potansiyelleri", ve "arkadaşlar." Bir erkek için bu kategorilerden birine girdim mi diğerine geçmek gerçekten deveye hendek atlatmaktan zordur (ama imkansız değildir) Ancak erkeklerin kafası öyle çalışmaz. Her kız iki gruba da dahildir. Yani bir kız arkadaş olarak gördüğü erkeğin ilgisini ilk farkettiğinde bir afallayıp karışır, erkekse herşeyden önce bir düşünür olur mu diye, ve duruma göre kendini kaptırır ya da kaçar. Ve çoğu yakın arkadaşı olan kıza zaman zaman bastırdığı duygular hissedebilir. Bu kıza olan tutumuna, bakış açısına vs göre olur ya da olmaz. Bu durumda ya uslu uslu bastırır, ya da şansını zorlar. Ha, bir erkek her yakın arkadaşı kıza aynı şeyi yapar mı? Asla, zaten bunun olma olasılığı düşük olmakla beraber çok tehlikeli durumdur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 rewendor sana title vermek lazım güzin abi diye hehah =) yine doğru konuştu valla rewi dinne derim ben.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sıkılıncaya kadar sömür.sora bırak.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: xueshen, 01 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki: eyer ortada bişey varsa kesin kız milleti cilve yapmıştır:) tabi hep bizim suççumuz zaten.asıl siz kendinize bakın bi yakın davranıyoruz tammamen masumane bi şekilde hemen gaza gelıyosunuz.cık cık *!saldırır*[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Rew cok iyi yazmıs, ilk once cocugu soyle bi uyar durumu alttan da olsa belli et o anlar. Hala devam ediyosa tavır koymaya basla, cocuk ya vazgecicek ya da acılıcaktır sana ama ilki daha muhtemeldir. Her ne kadar yapıskan versiyonlarımız bulunsa da nadirlerdir uzak durdugunuz taktirde yemezler.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 saolun guzel akıllar vermissiniz cidden... isin daha da garip bi yonu var ama bu arada sozetmeyi unutmusum... bu sahsın bir de sevgilisi var... cocukluk askıymıs hatta... onunla beraber bu hala ve yine de bole sacma salak konusuyo... yani konusucam onunla bu sefer yalanlicak benim sevgilim var zaten dicek... bi garip olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Peki sen onun samimiyetini yanlış anlamadığından emin misin? Daha sağlıklı yorum için birkaç detay vermen gerekir... 1- bu adamı ne kadar süredir arkadaş olarak biliyorsun, yani uzun süredir arkadaşsınız da sonradan mı böyle oldu, yoksa baştan beri miydi? 2- Ne kadar süredir ve daha önemlisi ne kadar tanıdığını düşünüyorsun? 3- Samimiyetini yanlış anlamadığına emin misin? Bazen erkekler de aşırı samimiyet gösterirler sadece arkadaşça? 4- "Yavşamak" derken neyi kastediyorsun? Yani ne bileyim, iltifat mı ediyor, hareketleriyle mi belli ediyor, sağda solda seni sevgilisi gibi mi göstermeye çalışıyor yoksa başka bir şey mi? 5- Kız arkadaşının hala olduğundan emin misin? Bunları bize söylemene gerek yok, kendi kendine cevaplarsan zaten cevabını bulursun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 6 aydir falan tanıyorum ama pek bilmem kendisini.... ya ilk tanıstıgımızda da bole bisiler olmustu ben sert cıktım ark olduk sadece... duzeldi ve iyiydik baya.... simdi gecen gun yne gorunce bole basa dondu sanki... yavsama dediim olay yazlıgına fln cagiriyo iste... gel kalabildigin kadar kal diyo... nette normalde selam falan vermem ben pek birden triplere girer oldu aaa pc basndaymissin nasi selam vermedin diyo mesela... sevgilisi duruyo hala ama oss si var... belki cok gorusemiyolar bu da sıkıldı heyecan mi ariyo acaba... yine de ayh... kotu sıkıcı bi durum... istemiyorum ben onun eglencesi olmak.. ark olicaksa tamam ama bole olayları cekemem hic... feci sogutuyo da kendinden bole yapınca...acilen degismesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 niyeti bozmuş![signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kapıyı kapalı tutun siz de dolarlar içeri sonra.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 @BonePART ağzına saplık çok güzel söylemişsin. birde kendi yorumumu katayım ortaya. insanlar arkadaş olabilirler, arkadaş oldukları kişi ile pek çok şey yapabilirler, ha biz kız milleti her erkekten cinsel bir atlama gördük diyosanız o sizin kimseyle arkadaş kalamadığınızn göstergesidir, boşlukta olan bir kişiyi arkadaşlığınız ile tatmin edemesseniz sizden dahasını istemesi gayet normaldir. Ben 2 kişilik yatağa enlemesine ve üst üste herkesin kıçı başı birbirine yapışık şekilde 3 erkek 3 kız yatmak zorunda kaldığımızı çok bilirim o gruptan kimse hiç bir zaman birbirine ne sulandı ne o meilin içine girdi. kız arkadaşlarımızda çok efendi kızlardı erkek arkadaşlarımızda. efendi derken de hepimiz 7/24 içen her türlü boku yiyen evimize barkımıza gitmeyen paso gezen tiplerdik. Genel olarak kızlarda şunu görüyorum ben, karşısındaki insanı güzelliği ile etkilemek sonrasında onu kendine hayran bırakmak... benim kız arklarım benim yanımda üstlerini değiştirmeye bile çekinmezler, bende onları bazen alırım yada onlar beni alır kaçarız biyere 3 gün sabah akşam evden çıkmadan yer içer sıçarız... kızlarına ulaşamadıkları zaman anneleri de beni arar, x teyze kızın benle yaw endişe etme 2-3 günlük gasp ettim kendisini eğleniyoruz derim annesine de vermiş olduğum güven ile arkadaşça takılırız. zorunda kalır aynı yatakta yatarız kimsede kimsenin kıçını ellemez açıkcası... siz kızlar gidip tahrik ediyorsunuz erkekleri ve üzerinize atlamaları için çekiyorsunuz.... ayrıca çocuk sana gel çiftliğe bilmemnereye gidelim demiş, ha güvenilmeyecek hayvan bir tipse tabiki gitme, ama güvenini az da olsa sağlamışsa git, olaki içersiniz çocuğunda saplık swich'i on ise sana sulanır sarkar öpmeye kalkarsa, sende istemezsen itersin üzerinden ulaen kendine gel efendi ol seni delikanlı bildik olayı şerefsizlik boyutuna taşıma dersin, olay biter. bitmez tacizler sürerse ilk vasıta ile ayrılırsın imkanın yoksa kitlersin kendini odaya, sabah oda ayıldığında basar gidersin... Ha yok çocuk efendi çıkarsa da şunu iyi bil ki bir kızın en iyi dostu ancak bir erkek arkadaşı olabilir, aynen erkeğin de kız... yaşın kaç bilmiyorum ama finallerin olduğuna göre 1986-1983 arasında gidip gelen birisin yazı tarzından ve tarzından da anladığım kadarı ile 1985-84 yani bunları artık deneyimin ile kavramış duruma gelmiş olman lazım.... kimileri yazmış çocuk niyeti bozmuş diye, oda olabilir ama çocuğu tanıyan sensin onu da biraz karakter incelemesi ile sen çöz....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bonepart ve sheref +1 yazacak bisey bırakmamıssınız cidden.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bende gelmişim karşı cins'ten arkadaşlıktan bahsediyorum, daha okuduğuna anlam veremeyen, onu yorumlayamayan kişilere....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 `karsi cinsten arkadaslik`'tan kastin `karsi cinsle arkadaslik` sanirim...[Bu arada, dogru bildin. `karsi cins` ozel isim degildir. Alacagi cekim ekleri kesme isareti ile ayrilmaz.] Eger sen arkadaslarini `karsi cins`, `hemcins` diye ayiriyorsan zaten o yukarida yaptigin edebiyattan cok uzaksindir. Ne guven verirsin ne de otesi... Arkadaslikta cinsiyet olmaz guzel kardesim.. Konunun sahibine de soyle soyleyeyim : Sen karsindakinin cinsiyetine takilirsan zaten arkadaslik falan olmaz. Bir kiz arkadasin seni yazligina cagirsaydi `Aaa lezbiyen, sapik...` diye buraya yazar miydin? Ha sen yapiyorsan cinsiyete gore muamele. O da yapar...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 benimkisi cinsiyete göre muhabbet değil hem karşı cins bakımından kız-erkek ilişkileri hakkındaki düşüncelerimi hemde arkadaşlık açısından düşüncelerimi yazdım o yüzden iki kelimeti de kullandım...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla bir erkein en çok itiyaç duyduu karşı cinsten bir dosttur. yok her hatuna et parçası gibi bakandanda adam olmaz. ondan sonra psikologlar bastırılmış duygularla fln uraşsın dursun.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: sheref, 02 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: ayrıca çocuk sana gel çiftliğe bilmemnereye gidelim demiş, ha güvenilmeyecek hayvan bir tipse tabiki gitme, ama güvenini az da olsa sağlamışsa git, olaki içersiniz çocuğunda saplık swich'i on ise sana sulanır sarkar öpmeye kalkarsa, sende istemezsen itersin üzerinden ulaen kendine gel efendi ol seni delikanlı bildik olayı şerefsizlik boyutuna taşıma dersin, olay biter. bu durumda şöle bir ihtimal daha var 'tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın' :D[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne tecavüzü kızın yaşı 20-25 arası bişi o yaşta kendine tecavüz edecek biriyle arkadaşlık yapabilecek karakterde değildir herhalde...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar