Dolis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende 300alc - 300 herb vardı arkların gazına sildim gittim bs+mine aldım bs 185 mine 100 :D şimdi ben bunu silip skin + enchant alıp toz falanmı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ench'ten para kazanamazsin sakin secme. bs miner kal, arcane reaper yaparsin satarsin ayda yilda bir. ya da skinning al, lvl60'a kadar yaptigin derileri satarsin ama o zamana kadar idare eder seni.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 LEATHERWORKING ALMAAAAA!!!! *!end of transmission*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Alch ı silmeyip herbü silicektin sonra mining kasıcaktın sonra arcane crystalinide transmute unude kendine yapıp arcanite bar satıcaktın[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 herbler gayet iyi satilir, bi gun farm yat, cuma cumartesi sat pazartesi epic al.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 skin mining al LW alma diyen arkadaşlara katılıyorum pişmanım şahsen.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lw sux banada aldırdılar bi moka yaramıo... :([signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 skinnig+blacksmith yapıp aynı serverdaki yan karakterimle enchant+tailor yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 en cok para tailoringte . ben memnunum yani daha fazla kazandiran varsa soyleyin ona gecim bende[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Joker, 03 Haziran 2005 00:31 tarihinde demiş ki: lw sux banada aldırdılar bi moka yaramıo... :( nasi yalan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 herb/alchemy den başkası yalan günde 30 tane major heal 10-20 tane fire protection potion harcamaya başlayınca anlıyosun. Argent Dawn vendorlarının önünde yatar oldum ucuza heal potion alayım diye. Enchanting para yapmaz demişsinizde Crusader enchant 50 gold maliyeti 2 orb 4 shard ( orb lar 20 gold a patlıyor shardları zaten siz bulursunuz) hadi 40 golda satsan %100 karlısın. Ama lenchanting i lvl ını yükseltene kadar unutacaksın fazla para getirmez.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bana recipe duser diyosan kalsin bs. veya tailor al. satabilecegin seyler yapma sansin var en azindan arcanite reaper di heartseeker di, x&y of the archmage vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 heartseeker ın maliyeti 400+ g abicim, yavaş demek istiyorum izninle hehe[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Malibu, 03 Haziran 2005 02:52 tarihinde demiş ki: herb/alchemy den başkası yalan günde 30 tane major heal 10-20 tane fire protection potion harcamaya başlayınca anlıyosun. Argent Dawn vendorlarının önünde yatar oldum ucuza heal potion alayım diye. Enchanting para yapmaz demişsinizde Crusader enchant 50 gold maliyeti 2 orb 4 shard ( orb lar 20 gold a patlıyor shardları zaten siz bulursunuz) hadi 40 golda satsan %100 karlısın. Ama lenchanting i lvl ını yükseltene kadar unutacaksın fazla para getirmez. Ehehe bu kısmı beklediğin gibi deil ne yazıkki :) o Shardları sen buluyosunda bedava mı ? bir çok enchantı yapmakdansa malzemelerini ahda satmak çok daha karlıdır :=) en azından benim oynadığım serverda böle durum :=) Enchanter low levellardada para kazanır :) güzel bir add-onla hangi itemdan ne çıkıyor önceden görüp AHdan item alıyoruz [tabi çıkan malzemeden daha ucuz olması kaydı ile böle sürü ile item mevcut AHlarda] Sonra kırıp satıyoruz :=) mesela Warsongda ben Greater Magic Essence denen uyduruk ama low level enchanterlara yararlı essenceleri en aşağı 50 silver en çok 90 silvera satmakdayım dönem dönem fiyatlarda oynama yapıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 enchanterların en crap itemlara değer kazandırması hoş bişiy, alıo disenchant edio en dandik itemı vendordan pahalıya satmış oluosun.hoş bi olay enchanter ın BL de bana maliyetine enchant yapanı makbuldür :P yok mu leggings enchantlıyan eheh[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 leggings enchant iedlmiyo bildigim kadarıyla :)[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Bloodscap : Hellnar lvl 60 Shadow Priest. Hellzash lvl 60 Rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 doğru head ve leg sadece libramlar ile enchant ediliyo, enchanterlar bu iki parçayı enchantleyemiyo Libram'lar ve kullanışı ile ilgili bir kaynak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 birincisi enchanting'in astari yuzunden pahaliya geliyo. yani su ana kadar rahat 200+ harcamisimdir. peki sonra nolacak, bilmem ne kadara crusader recipe'i alacaksin, olmadi hadi dusurdun diyelim. her sey super... ama alacak adam yok. ustelik 3 enchanter daha var. ondan sonra basliyo insanlar parayi dusurmeye. sicip kaliyosun ondan sonra. harcadigin elinde patliyo. ha cevrendekilere yardim etmis olursun, crusader diil de minik enchant'leri sen yaparsin. ama bi guild'deysen zaten kasan bi sazan mutlaka vardir ki bi guild'e bi enchanter yeter. (guild=100 members) kisacasi eger server yeni acilmamissa bosu bosuna secmeyin. ha server'da ilk enchanter olacaksinizdir, sansinizi deneyin. ama dedigim gibi 200+ param olsun, gideyim yaptirayim enchant'leri, hem bu kadar vakit kaybetmemis olurum hem engineering gibi bi sey secer, pvp'de isime yarayacak item'lar yaparim... yani yapardim... is isten gecti...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mining al yanınada bişi al derim. Mining herkese lazım bence. Skining başlarda iyidi ama endgamede manasız kalıyor biraz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 en guzeli ben ce eng/mining[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben ilk LW skin Enchant skin Mining skin Enchant skin Mining skin Engineer Mining ( son kararım) :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bs almayı düşünenlere söyliyim.ar yaparım parayı kırarım diye düşünüyosanız unutun.çünkü kimse satın almıyor malzemeleri toplayıp yaptırıyor.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar