Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cici bayanlar professionlarla ilgili yardıma ihtiyacım var...

Dolis

Öne çıkan mesajlar

herb/alchemy den başkası yalan günde 30 tane major heal 10-20 tane fire protection potion harcamaya başlayınca anlıyosun. Argent Dawn vendorlarının önünde yatar oldum ucuza heal potion alayım diye.

Enchanting para yapmaz demişsinizde Crusader enchant 50 gold maliyeti 2 orb 4 shard ( orb lar 20 gold a patlıyor shardları zaten siz bulursunuz) hadi 40 golda satsan %100 karlısın. Ama lenchanting i lvl ını yükseltene kadar unutacaksın fazla para getirmez.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 03 Haziran 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
herb/alchemy den başkası yalan günde 30 tane major heal 10-20 tane fire protection potion harcamaya başlayınca anlıyosun. Argent Dawn vendorlarının önünde yatar oldum ucuza heal potion alayım diye.

Enchanting para yapmaz demişsinizde Crusader enchant 50 gold maliyeti 2 orb 4 shard ( orb lar 20 gold a patlıyor shardları zaten siz bulursunuz) hadi 40 golda satsan %100 karlısın. Ama lenchanting i lvl ını yükseltene kadar unutacaksın fazla para getirmez.

Ehehe bu kısmı beklediğin gibi deil ne yazıkki :)
o Shardları sen buluyosunda bedava mı ?

bir çok enchantı yapmakdansa malzemelerini ahda satmak çok daha karlıdır :=)
en azından benim oynadığım serverda böle durum :=)

Enchanter low levellardada para kazanır :)
güzel bir add-onla hangi itemdan ne çıkıyor önceden görüp
AHdan item alıyoruz [tabi çıkan malzemeden daha ucuz olması kaydı ile böle sürü ile item mevcut AHlarda]
Sonra kırıp satıyoruz :=)
mesela Warsongda ben Greater Magic Essence denen uyduruk ama low level enchanterlara yararlı essenceleri en aşağı 50 silver en çok 90 silvera satmakdayım dönem dönem fiyatlarda oynama yapıyorum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

enchanterların en crap itemlara değer kazandırması hoş bişiy, alıo disenchant edio en dandik itemı vendordan pahalıya satmış oluosun.hoş bi olay

enchanter ın BL de bana maliyetine enchant yapanı makbuldür :P yok mu leggings enchantlıyan eheh[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
Sosyal ağlarda paylaş

doğru
head ve leg sadece libramlar ile enchant ediliyo, enchanterlar bu iki parçayı enchantleyemiyo

Libram'lar ve kullanışı ile ilgili bir kaynak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi enchanting'in astari yuzunden pahaliya geliyo. yani su ana kadar rahat 200+ harcamisimdir. peki sonra nolacak, bilmem ne kadara crusader recipe'i alacaksin, olmadi hadi dusurdun diyelim. her sey super... ama alacak adam yok. ustelik 3 enchanter daha var. ondan sonra basliyo insanlar parayi dusurmeye. sicip kaliyosun ondan sonra. harcadigin elinde patliyo.
ha cevrendekilere yardim etmis olursun, crusader diil de minik enchant'leri sen yaparsin. ama bi guild'deysen zaten kasan bi sazan mutlaka vardir ki bi guild'e bi enchanter yeter. (guild=100 members)
kisacasi eger server yeni acilmamissa bosu bosuna secmeyin. ha server'da ilk enchanter olacaksinizdir, sansinizi deneyin. ama dedigim gibi 200+ param olsun, gideyim yaptirayim enchant'leri, hem bu kadar vakit kaybetmemis olurum hem engineering gibi bi sey secer, pvp'de isime yarayacak item'lar yaparim... yani yapardim... is isten gecti...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

bs almayı düşünenlere söyliyim.ar yaparım parayı kırarım diye düşünüyosanız unutun.çünkü kimse satın almıyor malzemeleri toplayıp yaptırıyor.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...