Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla çizime önem verilmediği belli,dolayısıyla buradaki amaç espriler olmalı,lakin espriler pek bi basit geldi bana.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yodayla luke un muhabetti hariç hepsi co kotu espriler insanlar artik turkler uzayda esprilerinin bayatladigini anlamali[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Golge-i_Khan, 29 Mayıs 2005 03:11 tarihinde demiş ki: kim sanat görsel efektir demiş ki. Amacına ulaşan çizgiler başarılır, duruma göre kargacık çizimler, nizami çizgilere oranla daha yerinde olabilir. Bazen kurtlanmış ekmek, tazesine nazaran daha çarpıcıdır. Önemli olan çizgi kalitesi değil, uygunluğudur. böle düşünüp de eline kağıt kalem alan adamların sonu saatlerce süren çizgiyi yeniden yapılandırma sürecidir, bu arkadaşlar için yoda "cloudy this boy's future is" demiştir.yapmayın/uymayın ehe.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hef : ), amaç nizami çizmek olmadığı sürece nizami çizememek bir dezavantaj değildir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 iyi de estetik denen birşey var. serkan altunigne de mesela gayet basit ciziyor ama estetik, ustelik yeterli. bu kadar da olmaz ama.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nizami çizmeyi bilip de nizami çizmemeyi buna uydurmadığın sürece nizami çizmemek sadece beceremeyen bi bünyenin kendini aldatmasıdır, bunu da yüzüne vuruyolar insanın çat diye, üzüyolar beni hehe.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 serkan altuniğne sade çiziyor evet. ama olay karışık çizmekte değil. öyle olsa penguen'in en berbat çizeri selçuk erdem olurdu. yumurtalar köşesine bakarsak, "ortaokul karikatürü" diyebileceğim, kargacık burgacık, küfür, argo, kroluk üzerine kurulmuş karikatürler görüyoruz. said: trgdy, 31 Mayıs 2005 22:02 tarihinde demiş ki: yodayla luke un muhabetti hariç hepsi co kotu espriler insanlar artik turkler uzayda esprilerinin bayatladigini anlamali şuna katılıyorum. işte bu noktada devreye bu hadise giriyor. gördüğüm kadarıyla ortaokulda "türkler uzayda esprileri" diyebileceğimiz hadise çok yaygın. karikatürler genelde bu tarz kroluk üzerine kurulmuş vaziyette. adam düşünce gülen, birisi küfredince gülen anlayıştan kurtulmadıkça "yumurtalar" köşesinden öteye gidilmez. burda aslında çizimlere laf etmek ne kadar doğru olacak bilemiyorum. sonuçta paint'le yapılmış. zor bir iş, kağıda çizmek gibi değil. ancak biraz daha rahat bir çizim şekli denenebilirdi. özellikle baloncuklar kötü olmuş. bir karikatürde hangi baloncuktan okumaya başlıyabileceğimizi görebilmek çok önemli. ama burda sıraları kaybolmuş gibi durmuş. yanlış sıradan başlayınca da, asıl espriyi anlamıyorsun, güme gidiyor karikatür.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Bonecrusher, 01 Haziran 2005 07:48 tarihinde demiş ki: serkan altuniğne sade çiziyor evet. ama olay karışık çizmekte değil. e oyle birşey soylemişsinki sanki benim savundugumun karşıt şeyini savunuyormuşsun gibi olmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne biliyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Baloncuk konusunda katılıyorum ,belirsizlik var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol Yodanın konuşmasına koptum.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 herkes yerden yere vurmuş ama baştan söylenmiş zaten çizimler ii değil diye . Bence çoğu çok komik hele yoda gerçkten kopardı beni . Devamı varsa beklerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bilader paint bu ya :lol: Bare photoshoptan fln yapsaydınız adam gibi brushlarla...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar