Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evte bunlari amatörce cizdim ama konuyla gidiyo hanüz bitirmedim geyik karikatürlerimi ama bi göz atin brzcık küfrlü olabilir o yüzden simdiden özür dilerim OLAYLARIN BASLANGICI BUNUN ARDINDAN KAHRAMANIMIZ KARABABASI ILE KARSILASIR BU SOK MAVZUNUN ARDINDAN KAHRAMANIMIZ KACARAK EFENDISINE GIDER BU MEVVZUNUN ARDINDAN BUTUN KAHRAMANLAR TOPLANIR VE KARAR ALIRLAR DEVAMI YAPIM ASAMASINDA ......................... Evet cidden küfürler için özür dileirm ama orjinalligi bu :-) arkadasla ickiliyken yaptik heheh ondan espiriler igrenc olaiblir o an bize komik gelen seyler simdi degisik geliyo tabi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look[Bu mesaj Ancalagan tarafından 27 Mayıs 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 çıkmıyo bende www.imageshack.us dan upload edebilirsin free olarktan.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT para olayı için üye olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Acamıyorumm :!! nedne olmuyo yaw hersey dogru offf[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 üşenmeden oturdum benimde bi iyiliğim dokusun diye doğrularını yaptım :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kralsin Sheref :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Biraz daha kaliteli çizim biraz daha kaliteli espiri .. biraz daha çalış arkadaşım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Daha iyisini sen yap o zaman :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben bişey idda etmedim ki. Madem görsel sanatlara koymuş arkadaş, demek ki yorum beklemiş paticikten. düşüncelerimi söyledim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eski dos oyunlarinin grafiklerine benzemis bu cizimler :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Dynun, 27 Mayıs 2005 11:57 tarihinde demiş ki: ben bişey idda etmedim ki. Madem görsel sanatlara koymuş arkadaş, demek ki yorum beklemiş paticikten. düşüncelerimi söyledim. aslinda koyucak bölüm bulamadim.. garbage a olmaz sonucta cocouk cizimide olsa sanat sanattir benim annem ressamdir adi yüksel aydin . belki duymusanız tabi kisiel bi sürü sergisi oldu bi tanesinde onun mukemel cizim hatlarina ragmen AKM deki yan tarafinda kücük 9 yasinda bi cocugun cizdigi komik hatlari olan resimlerin sergilendigi sergide daha cok resim satildi yani sanat görsel efekt deildir ama tabi benim bu cizdigim de degildir .. bu eylenin diye[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çok cocuksu olmuş espriler. küfür üzerine yönelmişsin esprilerinde, bu yüzden espriler olmamış. klasik "dur ben de çizicem komik olcak benim neyim eksik" tadı olmuş. küfür üzerine odaklanmak yerine star wars teması üzerine odaklansaydın çok daha komik dialoglar yapabilirdin. çizimlere gelirsem sanırım paintte yapmışsın, ona göre çok iyi olmuş diyebilirim. ama tabii daha profesyonel aletler kullansan daha güzel çizimler görebilirdik. painte göre enfes olmuş diyebilirim sadece.. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v350/lord_elvyn/dartvedir.jpg zamanında ben de boyle bişey cizmiştim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: lord_elvyn, 27 Mayıs 2005 16:22 tarihinde demiş ki: http://img.photobucket.com/albums/v350/lord_elvyn/dartvedir.jpg zamanında ben de boyle bişey cizmiştim kardeşimin resim çalişmalarına benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hepsi sistine'in şapeli gibi şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu konuda lord_elvyn'ın üstüne tanımam. onun için bir haz alamadım buradakilerden. fors fors güçç güçç.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: dory, 27 Mayıs 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 27 Mayıs 2005 16:22 tarihinde demiş ki: http://img.photobucket.com/albums/v350/lord_elvyn/dartvedir.jpg zamanında ben de boyle bişey cizmiştim kardeşimin resim çalişmalarına benzemiş ustteki mesaja alıntı yapma.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=38800 emaleth oyle buyurdu çunku.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi sen "konu sapitma amacli" bir insansin ben onu anladım.. neyse ok yapmayız.ancak alinti yapmasaydım sanırım o cumle basliği acan arkadasa sanılabilirdi, ben seni kastetmiştim. [Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ehehehehheh evet fazla alet edevat kulanmadim doru dizgün yaaprim ama dedigim gibi kafam bi dünya idi zaten tekrar yaparsam paintte yapmam :D espiri gel diyince gelmiyo cidden dedigin dogru bonepart eh napalim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Puhahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 14:07 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 27 Mayıs 2005 11:57 tarihinde demiş ki: ben bişey idda etmedim ki. Madem görsel sanatlara koymuş arkadaş, demek ki yorum beklemiş paticikten. düşüncelerimi söyledim. aslinda koyucak bölüm bulamadim.. garbage a olmaz sonucta cocouk cizimide olsa sanat sanattir benim annem ressamdir adi yüksel aydin . belki duymusanız tabi kisiel bi sürü sergisi oldu bi tanesinde onun mukemel cizim hatlarina ragmen AKM deki yan tarafinda kücük 9 yasinda bi cocugun cizdigi komik hatlari olan resimlerin sergilendigi sergide daha cok resim satildi yani sanat görsel efekt deildir ama tabi benim bu cizdigim de degildir .. bu eylenin diye kim sanat görsel efektir demiş ki. Amacına ulaşan çizgiler başarılır, duruma göre kargacık çizimler, nizami çizgilere oranla daha yerinde olabilir. Bazen kurtlanmış ekmek, tazesine nazaran daha çarpıcıdır. Önemli olan çizgi kalitesi değil, uygunluğudur. Anladığım kadarıyla, arkadaş çizgileri "uyumsuz" bulmuş, ifadede yetersiz. Sanat değildir kıvamında bir önergesi yok zaten. bu durumda senin "herşey sanattır" ifaden de biraz anlamsız olmuş, keza aksini iddia eden yok. bence: bilinçli üretim, sanattır; bilinçsizlikte aslında bir bilinçtir. Bilinç ile uygulandıktan sonra. [signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 29 Mayıs 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 espri olarak baban benım konuluyu begendım cizimlere bisey demiyecegim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 03:47 tarihinde demiş ki: bu beni benden aldı[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar