Miyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mrb Ultima Online Gibi Yani Skill Kasıp Level Kasıp Gidip Action Pvp Yapmak İstiyorum Boyle Bir Online Bir Oyun Varsa Web Sitesini Verebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 World of warcraft, araştır biraz burdan googledan bulursun[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 mmorpg kısmına bak, mmorpg türü tüm oyunlar senin istediğin gibi hem online hem skill felan kasıyorsun[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Haziran 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben Skill Kasıp Karsıdakilerle Savas Etmek İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Lazer kılıcı yapıp düello etmek isteyen gençler..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bunları hemen wow a göndermeyin ya....Abi Ekşın abi EKŞIN!!! PVP EKŞINNNNNNN!![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Knight online oyna sen. kardeşim de oynuyor çok mutlu çocukcağız[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 uo tarzında olmasada eğlence bakımından world of warcraft onun dışında mmo bölümlerine girip istediğin gibi bir oyun bulabilirsin belki[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sen savage oyna, oynayabilirsen (ondan bile suphe ederim ya).[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Arkadaşım Artık Bu Devirde Yeni Açılmış Servera Girip Power Hour İle İki Dakikada Kasıp Ekşın Yapabileceği Oyun Pek Kalmadı. Adam Gibi Aylık Ücret Ödeyip Orjinal Serverda Aylarca Oynarsan Oynarsın. her kelimeye büyük harfle başlama mantığını biri lütfen bana anlatsın, çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Miyou, 02 Haziran 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Ben Skill Kasıp Karsıdakilerle Savas Etmek İstiyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Keske osmanli online diye bir oyun olsa.....[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Daha çook ararsın UO gibi bir oyun birdaha gelmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Topic'i görür görmez aklıma gelen cevabı yazmış arkadaşımız. Kardeş kısmı da doğru. said: Dynun, 02 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Knight online oyna sen. kardeşim de oynuyor çok mutlu çocukcağız Yoksa... Yoksa..[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 conquer online oyna hadi olduda conqueri begenmedim graal oyna. ama ingilizce sart ingilizcen yoksa UO yu birakma çünkü baska çok az beles oyunda türkler var.[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar