Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç Kamusal MMOG Sunucusu varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kamusaldan kastım devlet tarafından kurulmuş ve geliri devlete ait olan oyun sunucusu...

böyle bir uygulamaya sahip ülke var mı?Türkiye de devlet tarafından sorunsuz bir wow yada swg sunucusu açılsa(kullanma hakkı firmasından satın alınıp geliri sadece devlete ait olan) kaçınız bu sunucuda oynar?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Kore de olabilir belki

türk serverında namaz zorunlu olur artık, düşük bel de yasak[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 02 Haziran 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 02 Haziran 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Yahu olur mu delimisiniz siz?
Devletin işi gücü yok 5bin kişi oyun oynasından diye server açıp istihdam mı sağlayacak ?

belki öyle server açıp oyun oynatmazlar ama geniş çapta server hizmeti verebilirler. fenada bir fikir degil nede olsa turk telekomun vardır elbet öyle bir altyapısı.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
@harvester-espiri yaptı arkadaş...(anlayamayanlar olabilir doğaldır..)

neden olmasınki...bence dışarıya büyük bir para akmakta bu oyunlar sayesinde...yakında açılmaya başlanır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.

[Bu mesaj Mandoo tarafından 02 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mmo firmalarina "neden turkiye serveri yoook" deyince "min 10k aktif oyuncu saglayin olsun" cevabi geliyor. UO'u free oynayan(hatta MMO ile bedava tanisan), emulatoru olan (daoc, wow) her oyuna piskin piskin server acan bi memlekette para verip oynicak oyuncu sayisi deil 10k, 1k bile olmaz. Zaten para verip oynicaklar temiz temiz official serverlarda oynuyor.
bu arada UO sunuculari hileler isgalinde, KOL'da sagli sollu turk oyuncular ban yiyip, gruba alinmazken official duzgun bi MMO serverini dusunmek, hayal etmek istemiyorum, bas agrisi yapar.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
Hiç bi yerde yoksa gerçekten (ben hala Korede olabileceğini düşünüyorum) Telekom yakında yapar ve sömürür.

Bence gelişmiş ve rahat olan ülkelerin bu tür hizmetleri vardır.[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 02 Haziran 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence olmalı...yani tüm potansiyel oyuncu olacak kitle arasında bir anket yapılabilir ve oyun seçilir o sunucu açılır vs de...kaç yıl sonra artık...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Çin mmolara ödenek ayırmış. Ama türkiye'de olmaz. Zor. Doğru düzgün parasıyla oynayan adamları toplasan anca 1k eder onları da tek bir oyuna zorlayamazsın ya.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right
Mesaj tarihi:
olsa keşke de bizimkiler kazansa abartı derecede olmayıp biraz pahalı da olsa oynarız hiç değilse[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
tamam be sorduğuma pişman ettiniz :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya öyle oyun serverı işletsin olarak bakmayın mevzuya. geniş çapta hosting yapabilirler yani bana pekte mantıksız gelmedi bu mevzu.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
ben açılcak sunucu olarak wow ve swg yi önermiştim..hemen aklına uo gelmesin...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
mix'in ve bi kac yerin wow sunuculari var, kendi tanimlarina gore de herhangi bi illegal yonu yokmus. Oyna orada istiyosan.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
uo serverı devlet acsa nolucak zaten onune gelen uo serverı acıyor bı anlamı kalmadıda devlet daha borclarını odiyemiyor birde server parası mı verecek :D sonra bizim devlet acsa acsa kopya serverı acar orj olmaz :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
devletin ekonomik gücünü küçümsemeyin...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...