AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 En ucuz kaça kapatabilirim?Malum artık at üzerindede güvende değiliz eskiden herkesde vardı katır yetişemıyodu kimse.Şimdi bakıyorum adam koymuş aragazı yetişiyor arkadan.Undead için konuşuyorum questle alınca ucuz mu oluyor yoksa 900g kasıp almak mı icap ediyor?Bir sorumda questdeki atla parayla aldığımız aynımı görüntü açısından?[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Buring Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 en ucuz 800 golda alabiliyorsun. Bunun için honored olman gerekiyor ve rank 3 den yukarı olman gerekiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 honored %10 indirim alır (ki level 20'de honored olursunuz), 900g'ye alır. exalted ile öyle olabilir, onu bilmiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zaten %10 honored'dan dolayı %10 da pvp rank 3'ten dolayı olması lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 buradan epic için arkadaşına borç takanlara sesleniorum, borcunuzu ödeyiniz ehe.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Peki bu şartlar altında epic questyi ne işe yarıyor?Parayı questemi yatırıyoruz.Barondan düşme şansı var mı?[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Honored olunca %10 indirim,rank 3 olunca bir %10 daha,800 oluyor.Barondan düşme şansı %0.01 di hatırladığım kadarıyla.(yanlız biri forumlara yazmıştı blizzin exalted olunca da indirim oluyormuş 680 e kapatıyormuşuz diye ama?)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi başka biri de exhalted olunca deişmiyo yazmış :) darnassus, ironforge, sw gibi factionlarda exhalted olunca bişeler deişiyo galiba, bu apayrı bi faction wintersaber trainers mı ne[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 800g benim için büyük mevla[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 pazarlık yap baytarla [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 02 Haziran 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Epic mount dediğiniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 100% hız 100% karizma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 rank 3 olunca indirimmi? sacmalik.. 1kg den assa satmamalilar.. bu arada katir beygir hede icin borc alanlar paralarinizi oderyin geri surunuyorum burda[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yahu o değilde lvl 40 bineği 64 golda düşmüş biz zamanında 90 vermiştik ayıptır kardeşim ya :[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nasi 64 ya. istiyorum paralarimi geri.[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kemal abimiz questle ilgili bişi sormuş cevaplasanıza be:)(ben bilmiyorum o nedenle cevaplayamıyorum)[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 geçen arkadaşın birisi epic mount alacaktı ben daha ucuz alabiliyordum ondna (800 e alabilyordum) bana verdi parayı o sırada gördüm diğerlerininde 64 gold olduğunu :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: AcimasizKemal, 02 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Peki bu şartlar altında epic questyi ne işe yarıyor?Parayı questemi yatırıyoruz.Barondan düşme şansı var mı? Var var olmasına varda çook düşük şansı =/ Hiç kasma derim birde 10 kişininde roll atacağını düşünürsen imkansız gibi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 revered ve rank 3+ olursanız 800 gold[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 barondan düşme şansı 20k run da 2 tane yani 10k rundan 1 tane düşüyo.e orda %100 speed mount a da herkes roll atar heralde.düşse bile roll da kaybetme ihtimali var.kasmaya değmez[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Honored ın ustune cıkarsak extra ındırım gelıyormu.[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 pvp Rank 11 Commander Lieutenant General Commander's epic mount 90g ye alabilirsin yanlis hatirlamiyorsam ama baya bi honor Kill kasman gerekecek Rank 11 icin ama 810g cebinde kalacak :D[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 1 hafta oynamican standing düsecek mount bi tarafina kacacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Yenerk85, 02 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: 1 hafta oynamican standing düsecek mount bi tarafina kacacak ben 4-5 haftadir rogue umla oynamiyorum rank 5 teydi ilk 3 haftada rank 3 yaptim sonra hic oynamadim 1 kere bile rank kaybetmedi heh...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar