Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mountun bana maliyeti nedir?Baytardaki 900g olanmı?

AcimasizKemal

Öne çıkan mesajlar

En ucuz kaça kapatabilirim?Malum artık at üzerindede güvende değiliz eskiden herkesde vardı katır yetişemıyodu kimse.Şimdi bakıyorum adam koymuş aragazı yetişiyor arkadan.Undead için konuşuyorum questle alınca ucuz mu oluyor yoksa 900g kasıp almak mı icap ediyor?Bir sorumda questdeki atla parayla aldığımız aynımı görüntü açısından?[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? İskelet rogue Buring Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Honored olunca %10 indirim,rank 3 olunca bir %10 daha,800 oluyor.Barondan düşme şansı %0.01 di hatırladığım kadarıyla.(yanlız biri forumlara yazmıştı blizzin exalted olunca da indirim oluyormuş 680 e kapatıyormuşuz diye ama?)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

bi başka biri de exhalted olunca deişmiyo yazmış :)
darnassus, ironforge, sw gibi factionlarda exhalted olunca bişeler deişiyo galiba, bu apayrı bi faction wintersaber trainers mı ne[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AcimasizKemal, 02 Haziran 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
Peki bu şartlar altında epic questyi ne işe yarıyor?Parayı questemi yatırıyoruz.Barondan düşme şansı var mı?

Var var olmasına varda çook düşük şansı =/ Hiç kasma derim birde 10 kişininde roll atacağını düşünürsen imkansız gibi.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 02 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
1 hafta oynamican standing düsecek mount bi tarafina kacacak

ben 4-5 haftadir rogue umla oynamiyorum rank 5 teydi ilk 3 haftada rank 3 yaptim sonra hic oynamadim 1 kere bile rank kaybetmedi heh...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...