Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yalnız öyle bi mesajlar atmışınızki okuyanda her ehliyet alan 10 kişiden 9 u potansiyel katil mübarek... ya önce şu tabuyu bi yıksak gerisi gelicek de neyse...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 düşsün kral olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yok zaten iptal olur bu iş yasa meclisten geçmez fln bişiler olur olmaz bu iş.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanmıyorum öyle bişey olacağını.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kaynak görmeden inanmam. etrafımda da hiç duymuyorum zaten, eğer 17ye düşürülseydi olay olurdu, TV'den, etraftaki insanların ağızlarından duyardık.
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 keşke öle bişey olsa ne güzel olur...
theCio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ya dusurulmesin ya!17 yasinda cocuktan farksiz insanlar biliyorum onlar araba kullanirsa noolcak sora adamlar 17 yasinda daha kendilerinde deil Valla dusurlsede dusurulmesede 16-17 yasinda araba kullanan yollarda dolu ehliyetsiz[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Evet tatil beldeleri dolu. Kaçır gez gel. Bence ehliyet alınırken yapılan sözde sağlık kontrolleri harbiden yapılsa o zaman sorun çıkmaz. Özellikle psijolojik testten geçmeli herkez. Gerçekten 17 yaşındamı bakılsın ![signature][hline]This Cat Scratches Free.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bence düşürülmemeli. Tamam bende keşke düşse fln derdim ama 17 yaşımdaki ben ile bugünkü ben arasında çok fark var. Insanın olgunlaşması gerekli.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yarın 18 ime güriyorum yapılcak şey mi lan bu uleyynnnnn[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oha olmaz öle şey o kadar bekledim 18'i doldurdum sınavları geçtim vs vs. yarın alıyorum ehliyeti küfür gibi valla. dayanamam.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 18 iyi hatta daha bile yukarı alınabilir bence 17 çok düşük...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Head, 02 Haziran 2005 17:33 tarihinde demiş ki: niye alıyosunuz ki. örnek alın alexi'den , adam alıyor sürüyor arabayı. sonra çarpıyor tabi jhds Doğru diyor, ehliyetsiz kaza rekoru bende. Üstelik hiçbir zaman keyiften sürerken kaza yapmadım. Hep birşey lazım oldu, yürümiyeyim diye çıkarken kaza oldu. Sarhoş insanlara çarpmam ayrıca bir şans. ps : Ciddiye alabilecek insanlar için diyorum, sadece 2 kez kaza yaptım, birinde 15-16 yaşındaydım, park halindeki (hatalı park) bir mercedes'e çarptım, ikincisi 2 ay önce oldu, hayatımda otomatik araba kullanmadığım için bir hyundai'ye sürttüm. [signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 02 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet 80 olsun. dedeler kullansın hep arabaları. trafik de max 20km olsun.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bence 60-65 gibi ehliyetleri teslim almaları lazım. Daha bugün bir çok örnek çıktı karşıma. Öyle pozisyonlar ki, kamyon çıkacak ben geçtiğinde yola devam edecem, ama hayır kamyonun çıkması gereken yere arkadan gelen bir yaşlı adam girdi, trafik kitlendi. Ne oldu, kornaları kökledi adam hemen, sanki ben hatalıymışım gibi, oysa orda "1 DAKİKA ARKADAŞIM" haraketi yapıyorum ben, arkadan gelen arabalar duraklasınlarda geri alayim diye. Ama yok, yaşlılar tehlikeli.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 02 Haziran 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende turk ceza kanununu kaldirirlar diyodum. kaldirmicaklar gibi. ulke elden gidiyor biz ehliyet yasini konusuyoruz...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 17'lerin ellerine araba verilirse her yolda kapışanlar, kızların önünde pati çekenler, el freni çekenler falan olmaya başlar, hiç hoş olmaz. ben 17 yaşındayım, şimdi ehliyetim olsa tabi ki iyi olur ama bi yıl daha bekleyiveririz.
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya okumadim postlari da sunu solicem..Adam gibi araba kullanmayi neden yasta ariyorz..onun yerine daha ii bi ehliyet sinawi yapilsn..Denyolar alamasin..21 yasna gelince bi halt mi oluo veya cocuk 16-17 ise hic bi ise yaramio mu[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Araba kullanma sınavı değil. IQ testi falan lazım. Adamın zekasının trafik sistemini kavrayıp kavrayamadığını öğrenmek lazım.[signature][hline]g3nk.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 trafikte cok denyo var yaşla alakası yok yani. en cok dikkat ettigim nokta ayna sinyal gibi şeyleri kullanmıo cogu insan.odun gibi araba kullanıolar onlardan korkmak lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sinyali geç. Aynaya bakmadan araba kullanan öküzler var. ÖN LASTİKLERİ DÜMDÜZ OLMUŞ, 100 METREDE DURAMAYAN ARABALAR VAR ! (duyuyor musun beni, allahsız herif, o kemeri boşuna takmamıştım ben)[signature][hline]g3nk.
helena Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aslında ehliyet sınavları bi kaç aşamalı olmalı[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bence yanlış bir uygulama olur, etrafta zaten adam gibi araba kullanamayanlar çoğunlukta. aile baskısı sonucu öss sonrası hemen sürücü kursuna gidiyorum ben de, o da güzel:) tabi benim arabaya hevesimin sıfır olması gibi bişey de var:P aslında hakkaten de, şöyle 21'e falan alınsa da kurtulsam ben de. hem bir sürü 17 yaşında denyo tanıyorum, yarısı trafiğe çıksa sokağa çıktığımda hayatımdan şüphe ederim. 17 yaşında bir sürü denyo tanıyor olmam 17 yaşındakilerin denyo olduğu anlamına gelmez, üzerinize alınmayınız.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Öne çıkan mesajlar