Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iranda şampuan reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızın yüzü sevimliymiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Sakin Valeron :)
Kimsenin dalga geçtiği yok, düşünceye saygısızlık hiç yok.
Komik geldi herkese sanırsam,yani bazılarımızın babaannesi ananesi de türban takıyo olabilir.Onlarla da gidip dalga geçtiğini sanmıyorum kimsenin.
Yani madem reklam yapıyosun,hatun da koyacan,bari saçı açık çıksın öyle banyoya mı girilir.Di mi ama ? =][signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
Gercekten ilginc...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 02 Haziran 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 02 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
bu şampuan türbana mı sürülüyor?

cok espirtüel bi kişiliksin ya .. İnsanlarin şahsi düşünceleriyle alay edilmemeli bence . ha rejim için kapaniyo diyosaniz gene iran'li manken gayet cıbıl cıbıl geziyo .. Rejim baskisi falan bir yere kadar herşey bireyde biter ancak dalga geçmemek lazim..

iyide ben kimsenin şahsi görüşüyle dalga geçtigimi sanmıyorum. saç şampuanı reklamını saçsız ve türbanı ahenkle dans ettirerek çeken salak reklamcılarla dalga geçiyorum.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 02 Haziran 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 02 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
bu şampuan türbana mı sürülüyor?

cok espirtüel bi kişiliksin ya .. İnsanlarin şahsi düşünceleriyle alay edilmemeli bence . ha rejim için kapaniyo diyosaniz gene iran'li manken gayet cıbıl cıbıl geziyo .. Rejim baskisi falan bir yere kadar herşey bireyde biter ancak dalga geçmemek lazim..

saçların gösterilmediği şampuan reklamında türbanlı bir kadın oynayacağına yeni yıkanmış bir köpek oynasa daha çok ilgi çekebilir...
o iran memleketinde herkes mi türbanlı...
geçerim dalgamıda kardeşim, dalga geçilcek olay bu...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 02 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
şampuan kutusuna niye aynı resimden koymamışlar

hehEh :lol: +1[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Mesaj tarihi:
komik...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
çok şükür böyle bir ülkede dünyaya gelmemişim.

edit : saçlardan millet tahrik filan olacak mı sanıyorlar. yanı topuklu ayakkabından bıle tahrık olan var yani.

[Bu mesaj 333 tarafından 02 Haziran 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 02 Haziran 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
dalga falan geçemezsin sheref efendi oran'in yasalari buysa budur veyaut tercihi budur . ORda açık kadn bulmak zor genellikle bahsettiğim mankenlerde ülkeden uzak yaşiyolar belki şahsi görüşüdür dalga geçemezsin ..
p.s: çok tersime gidiyosun bi ara erutan'la kapiştiğim gibi senlede kapişmak istemem aklında bulunsun ..

işin doğrusunu konuşmak gerekirse olay komik, ne dini açıdan doğru nede başka bir açıdan.
bizim dalga geçtiğimiz konu iran'daki rejim.
evet iran'ın rejimini eleştriyorum, ceptelefonlarından organı kesilen adam videolarını izliyip nasıl gülüyor ve dalga geçiyorsak bununlada öyle dalga geçiyorum...
şimdi gelip bana iran'ın rejimini savunma ki bende türkiye iran olsun diye düşünen zihniyet sanmıyayım seni.
ayrıca ben kimse ile kavga etmem internette, klavye dalaşına girmem bana doğru gelen doğru yanlış gelen yanlıştır,
içinden çok fazla hiddetlenmek bana küfür etmek gelirse yada bu konu hakkında daha bi detaya inmek istersen msn'im belli eklersin konuşuruz...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
& I Love Paticik
  • Yeni Oluştur...