Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=0= Paticik Eğitim Durumu =0=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
update:

yeditepe vcd 2. sınıf 1. dönem.

edit: son günü ders seçmesine giderseniz 3. sınıftanda ders alırsınız benim gibi selamlarımı buradan kendi danışmanıma sunuyorum.
Mesaj tarihi:
kgns said:
Pıtık said:
Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!
showman lol

hocam okulun ilk mezunları biz oluyoruz yeni okul o yüzden showumuda yaparım şeklimide koyarım! ama şimdi okudum harbi show yapmışım tırt yani
Mesaj tarihi:
Pıtık said:
kgns said:
Pıtık said:
Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!
showman lol

hocam okulun ilk mezunları biz oluyoruz yeni okul o yüzden showumuda yaparım şeklimide koyarım! ama şimdi okudum harbi show yapmışım tırt yani

mehmet,ben sarıyerde oturuyorum,geleyim mi yarın?:D
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
up

dragonmax şimdi msn'den gösterdi de yani,adam askere bile gitti geldi,konuyu daha yetoyken açmış vs.

Bende 2. Sınıfa geçtim,Kocaeli-Radyo,Sinema ve TV bölümü :) Örgün öğretim ayrıca hehe

Yeni patiler gelir belki

Sevgi,kardeşlik,dünya barışı ve dostluk adına yardımımız dokunur :)
  • Yeni Oluştur...