kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 update: yeditepe vcd 2. sınıf 1. dönem. edit: son günü ders seçmesine giderseniz 3. sınıftanda ders alırsınız benim gibi selamlarımı buradan kendi danışmanıma sunuyorum.
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kgns said: Pıtık said: Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!showman lol hocam okulun ilk mezunları biz oluyoruz yeni okul o yüzden showumuda yaparım şeklimide koyarım! ama şimdi okudum harbi show yapmışım tırt yani
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sabancı Üniversitesi 2. Sınıf (Sophomore derler bizim diyarlarda) Bilgisayar Mühendizliği seçecez inşallah.
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Drall said: adem tolunay anadolu lisesi 12. sınıf oldum bu sene, mf. öss başlasın? ühüü =( benim kuzenim okuyo orda, uğur :P
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kocaeli üniversitesi elektrik mühendisliği 1. sınıf
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 University of Alberta PhD Finance 1
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Prawler said: University of Alberta PhD Finance 1 salak evveliyatını da yazsana eğitim durumunun direk doktorayla mı başladın eğitim hayatına :D
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Adem Tolunay A.L'den mezun olduk bu sene. Yeditepe Üni. Bilg. Müh. ama hazırlık :p
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aquila said: on sayfalarda var onlar. Bakmayi ogrenecekler abisi. Zamanla...
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 osmangazi tarihteyim bende varmı osmangazili pati?
manowerkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Pıtık said: kgns said: Pıtık said: Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi - 4. sınıf EA bölüm öğrencisi olmakla birlikte eğer ki okuluma uğrarsanız herhangi birine Mehmet'i sorarsanız beni bulursunuz. Akabinde size çay söyler sohbet ederiz...geçen seneki müdür yardımcımız ayrılmasaydı hatta sizleri onun odasında bile ağırlayabilirdim!showman lol hocam okulun ilk mezunları biz oluyoruz yeni okul o yüzden showumuda yaparım şeklimide koyarım! ama şimdi okudum harbi show yapmışım tırt yani mehmet,ben sarıyerde oturuyorum,geleyim mi yarın?:D
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kocaeli üni. halkla ilişkiler
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mehüm, bitti benim okul :) topii açtıımda 1. sınıftaydım hey gidi :)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o zaman sizi buralarda görmek istemiyoruz mümkünse burası yenilerin topicidsfs o değilde derslerini alacagım hocalar acaba düzgün insanlar mı cok mrk ediyorum. bu arada axe dice bu yazımı okursan sana da sitemim var dava konusunda =)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 up dragonmax şimdi msn'den gösterdi de yani,adam askere bile gitti geldi,konuyu daha yetoyken açmış vs. Bende 2. Sınıfa geçtim,Kocaeli-Radyo,Sinema ve TV bölümü :) Örgün öğretim ayrıca hehe Yeni patiler gelir belki Sevgi,kardeşlik,dünya barışı ve dostluk adına yardımımız dokunur :)
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben hala doktora yapiyorum. 4 sene sonra hala yapiyor olacagim atilmazsam. Topic acildiginda universiteye bile girmemistim. Hey gidi gunler hey...
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mastera başvuruyorum ben seneye şu an mezunum serbest meslek olarak asistanlık yapıyorum freestyle dgds
Öne çıkan mesajlar