Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=0= Paticik Eğitim Durumu =0=

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Darestan, 31 Ekim 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
İTÜ-Makine Müh
(hazırlık daaa)

lise-kabataş erkek lisesi

said:
Vicious, 31 Ekim 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
İtü Kimya (Şu an hazırlık)

sizin sınıf isimleri neler?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
Alexi siz bu sene kasdav a çıkmicakmışsınız sanırım...Üzüldüm açıkçası ; sizin Jethro Tull'cu mezun mu oldu ? (;[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 17 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki:
6 senedir lise, bu sene son :)

1984 - ankara doğumlu istanbulda yaşayan bir okul bitirme özürlü gencin günlüğünden :) (ben miyim o özürlü :) )

Yuh :) nası başardın :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
Epxmadcat, 26 Kasım 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
M.E.V.Ö.İ.A.A.L
Açılımı:Milli Eğitim Vakfı
Özel İzmir Avni Akyol Lisesi
L-1 Öğrencisi Macitket Görüşünüze hazırdır komutanım.

Aynen öle bende[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Cağrıbey Anadolu Lisesi
Lise 2

Ps: Sayısal sux!!![signature][hline]
Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş..
Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş
Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
Mesaj tarihi:
yüksek isrithat mühendisliği tezek kalıplama :D

yok be f.d.d...mutluyuz ellerde final var :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Ne kdr çok çağrıbey anadolu var :) Benim bi arkadasımda orda:P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfChuck, 17 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
Alexi siz bu sene kasdav a çıkmicakmışsınız sanırım...Üzüldüm açıkçası ; sizin Jethro Tull'cu mezun mu oldu ? (;

jetro tull çalan grup alexi de diil bisim okulda onlar bu sene mezun oldu ama okulda bi kaç grup var onlar belki kasdava çıkabilir orası belli olmaz ortalıkta maltepe anadolu kasdava çıkmıcakmış ortalık bize kaldı diye dedikodular donebilir innmayın :)[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Mesaj tarihi:
Off imzanın hepsini okumadım Alexi dedim sana kusura bakma :9
İyi o zaman sahnede görüşürüz diyim (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...
Mesaj tarihi:
Bahçeşehir Üniversitesi
Avrupa Birliği İlişkileri

(2 sene sonra da inşallah çift anadalla Siyaset Bilimi ve uluslarası ilişkiler)[signature][hline]--- God is in the TV ---
  • Yeni Oluştur...