Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 1)Bu kota içine web sitelerinden yüklenen kukiler falan da dahil mi? 2)Ben o ay içinde ne kadar download yaptığımı görebileceğim bir yer var mı? 3)Bu kotalı ile uo oynasam sorun olur mu yani şöyle diyim yeter mi bana bu kota? aklıma geldikçe soruları çoğaltacağım..Yardımınızı bekliyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arama yaparsan bu soruların cevabı var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sadece kotanın ne kadar dolduğuna dair var ki o sayfa şu an kapalı.. bunun programı falan yok mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evt kapalıymış bunun dışında du meter diye bir program vardı [Bu mesaj forgiver tarafından 01 Ocak 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 4)msn'den banadosya yolladığında falan bunlar da hep dl etmişim muamelesi mi görüyorlar?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet, veri alıyorsun sonuçta.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 5)Upload ile ilgili bir sınır var mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 upload sınırsız yok onla ilgili bir sınırlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 herşey dl e geçiyor. bi sayfayı ilk defa açıyorsun diyelim o sayfa sana 230kb dl yazdı demi örnek olarak. o sayfayı tekrar tekrar açtıgında yine 230kb dl senin hesabına işleniyor.tekrar aktarımlarda yani. ama sen program arıyorsun o program tekrar aktarımları saymıyor telekom sayıyor yani yanılırsın programla. o topicdeki adres yakında açılır bakar takip edersin. UO oynayarak 3gb limiti asla dolduramazsın. 24x30 oynasan bile. diye okumuştum telekomun sitesinden ve başka forumlardan.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hmm sağol online oyun etkilemeyecekse çok iyi o zaman..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 5gb kotalı 512 alacam bende, dlye abanmassam yeter dimi[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 5gb kotalı alana kadar 256 sınırsız almayı neden düşünmez kimse?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 512'de dl'ye abanmamak anormal bir şey.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Fistan, 02 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki: 5gb kotalı alana kadar 256 sınırsız almayı neden düşünmez kimse? bence de... aynı para daha hız çok da etkilemez yani 30dk da yapacağını 45 dk'da yap..hiç amman kotam bitecek derdin de olmasın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 02 Ocak 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abi 2 katı ama ya, 2 kat hızlı connection azmı[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 2 kat hız ewt ama kota nedeniyle downloada abanamadıktan sonra neye yarar? internet sitelerinin açılması we oyunlarda gözle görülür bi farkla karşılaşmazsın eğer 256 yerine 512 alırsan. o yüzden aynı fiyata 512 kotalı almak yerine 256 sınırsız almak daha mantıklı. ha ama sen dersen ki ben fazla download yapmıyorum ama yapmak istediğim zaman da download umun hızlı bitmesini istiyorum, o zaman 512 kotalıya geçmen daha mantıklı olur tabi[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 256 K 3 GB kotalı kullanıyorum bu ay aldım. DUmeter adlı programı kullanıyorum kac GB download ettiğimi görmek icin. mesela su an 2.67 Gb.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya ebn asıl oyunlar için istiyorum da, onun dışında nadiren dl yaparım; ayda 5-6 file filan... yeter mi ki?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 batilc mesela senin durumun için 256 kotalı bile uygun. tabi bu bahsettiğin dosyaların toplam boyutu 2.5gbı geçmemeli. ha eğer önceki msjımda da bahsettiğim gibi "az download yaparım ama bari yaptığım bu downloadlar hızlı olsun" dersen tabi ki 512 kotalı senin için daha ii. tekrar hatırlatiyim 512 ile 256kbps arasında oyunlardaki ping farkı gözle görülür ölçüde deil. en azında türkiye şartlarında deil. önceden bi başlıkta birileri açıklamıştı uzun uzun... hatırlamıyorum şimdi nedenini[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 everquest 2 city of heroes artı avaturk sunuculari fln ayda kota doldudurmu hepsi :D dl yapmam çok[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 şu an ilk kez bağlandım..eheh sevindirik oldum birden :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 O duygu güzeldir ama birkaç saate unutursun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tespitleri yazayım hemen. Sadece Webde gezip Uo oynayarak günde 50MB DW/UL oluyor. Tabi sadece gezdiğinizi varsayıyorum. Sadece Uo oynarım ben diyorsanız dolması imkansız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 star wars galaxies peki?:)[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şu an patchlerle uğraşıyorum...İnşallah inecekler :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar