Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Arkadaşlar Anathema'nın şarkılarını indirmek istiyorum. Önereceğiniz şakılar var mı? One Last Goodbye ve Angelica hoşuma gitti. Yani bu türden abartı metale kaçmayan şarkılarını söyler misiniiz teşekkürler...[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 emotional winter favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Temporary Peace Emotional Winter ya da şöyle sööliyim, A Fine Day to Exit albümünün tamamı (en yeni albüm, metal ille alakası çok az)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Eternity ve Judgement albumlerinden ne warsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 volfied ve hellhound çok teşekkürler. Harçlığımı aldığımda ilk önce son albümlerini sonra da diğerlerini alıcam. Şarkılarını indirmiyim de tadı kaçmasın :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Fragile Dreams Forgotten Hopes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Fragile Dreams Eternity albümünden Forgotten Hopes Judgement'tan. Adam yavaş şarkıalrı istiyorum dediği için A Fien Day To Exit dedim, yoksa Eternity ve Judgement'tan iyi albümleri yok bence[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 çok sağol volfied. Son albümlerinden şarkı vermeyinde sakata gelmeyelim :) Alacam taktım kafaya[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 release.[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Şarkı vermeyin denmiş, gene biri atlamış... hay allaaam[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 son albümdenmiydi bu tüh be yarısına kadar indirmiştim :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 alacağım albüm sayısı 2 ye çıktı parasal yönden çöktüm :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bone yaf bırak orjinal almak istiyorsa alsın, adamlara bi katkısı bulunsun, biz almıyoz baribizim için de o almış olsun albümü...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Yok orjinal almassam olmaz :) para kalmayacak ama almam lazım. Yani karakterim gereği(gerçekten) kopya oyun alamıyorum. Utanıyorum[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 harbi sazanlamI$Im direk, pardon. :D alternative 4 ve a fine day to exit elbümlerini edin o zaman. (yine sazanlamadIm di mi?)[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 aman indir şekerim ne var? ben "a fine day to exit"teki bütün parçaları sırayla indirdim, sonra o kadar hastası oldum ki verdim siparişi amazon'a, mis gibi cd'm var artık. ben de öyle yaptım, size de öyle yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 evet evet amazon müzik cdsi yolluyor bi de Türkiye'de bulamayacağınız cdleri mesela isteyebilirsiniz çok fazla da kargo ödemiyosunuz bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Amazonda bende görmüştüm satıldığını ama almaya korkuyorum bir şey olur kredi kartı numarasını alırlardiye. Ayrıca kargo parası falan hiç birşey bilmiyorum. Birisi bilgilendirebilir mi?[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 amazon'dan getir bisi olmaz kredi kartina falan merak etme sahsen ben oyle yapiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kredi kartını alıyolar zaten =) bişe de oluyo para çekiyolar mis gibi ;) o risk hangi sitede nerede olursa olsun her zaman var orası bir gerçek ama sitelerin belli bir güvenilirliği de var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kylean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Far Away - eternity Judgement - judgement bi de Better off Dead ara eh 3 yıl oldu dinlemeyeli gerci nese severim yine de anathema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bugün cd lerini almaya gittim (Dost Kitabevi'ne) adam bana yok ve gelmeyecek dedi... Var mı böyle bir şey Lake of Tears için de aynı şeyi söylemişlerdsi. Aradığım hiç birşey yok kafayı yiyeceğim[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yberian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 regret=alternative 4,tarihin en iyi intihar şarkısıdır...... bi de cradle of filth'in sleepless coverı vardır aslından daha güzeldir..... ama yine de alternative 4 en iyi albümleridir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Alternative 4 albümünün şarkı sırasını hızlıca bir yazabilirmisiniz? Teşekkürler[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bi de angelica yı indir güzelim benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar