Ruhsuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bılmıyorum eskıden dostlarım arkadaslarım vardı Lıseye gectkten sonra hepsını kaybettım yenı dostlar edındım son 2 seneden berıde Metal agırlıklı olarak dınlıyorum bır cok Metal grubu hakkında yeterınce bılgıye ve metale hayran kalmaya baslamıstım ...Son zamanlarda Gıtarda calmaya basladım2 ayddır kursa gıdıyorum..Sımdı bu arkadslarıma grup kuralım dıyorum Gercekten sesım guzel oldugunu arkadaslarımda soyluyor fakat Bazı ınsanlar bıraz sessız oldugum ıcın Sanıyorumkı benım vokal olunca grubun berbat olucagını faln soyluyor sanırım..Cok yakısıklı sayılmam bılmıyorum sınftakı ınsanlar bızı o sekılde degerlendırdıgı ıcın arkadaslarım vokal etkıleyecı faln olmaya demeye basladılar..Yanı Vokal olmak ıcın cok mu yakısıklık olmam gerekıyor anlamadım gercekten Baydı artık benı Bu arkadaslar Grup ıslerı Falan Hayatımdakı artık tek amacım BIr grubun ıcınde yazdıgım sarkıları soylemek fakat ımkansız gıbı bı sey destek 0 :(.. Off nıye yazdım bılmıyorum ama moral cok bozuldu ya...Gereksız bır topıcse sılın yazdıklarmı okumadım bıle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 önemli olan insanlarin dis görünüsleri deil iç görünüsleri ve yaptiklari istir. Eger kendine inancin varsa korkmuyorsan denemen gerekli. eger içinde bir korku varsa zaten bu ise girme derim. ama sunu unutma her zaman diger insanlarin degil kendi düsüncen ve seçimlerin göz önünde olsun. ilk sirada hep bunlar olsun güç seninle olsun esdasad :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Korku faln yok ıcımde Sadece Destek bulamıyorum tek basıma kaldım gıbı bı sey yanı Hıc kımse vokal olmama sıcak bakmıyo sırf bu sorunlar yuzunden bana gore daha oncde dıbımde dolsan ınsanlar sımdı eskı sı gıbı bakmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kiskaniyorlardir :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yok onlardan bunu beklmem onların bana gore yanı arklarımın bana gore korktugu sey kısılerın tepkısı lam bu cocugu mu vokal yaptınız dıye bır korkularımı var anlamıyorum..Nese ılgın ıcın tskler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 biz variz korkma euhe :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bence sen kendini kanıtlamaya çalı$ kendini kanıtladıkdan sonra kimse yakışıklılığına bakmaz piyasadaki kendini kanıtlamış kişilere bak tiplerimi çok mu harika,sen yaptığın işlerle anılmazsan zaten kalıcı olmazsın,fazla takma kafana kendine güven senin en iyi dostun sensin bunuda sakın unutma.... Başarılar.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dont lose thine trust in thyself. bir de..başkalarını gerçekten sallama, tamamen gerçeğin tersi yorumlar alabilirsin, kendi kendini dinle; kaydet dinle bişey yap: amacına göre kendini yorumla sonra, istediğini yapmak veya başkalarına hitap etmek veya ne biliym farklı olmaksa onu yap, sadece yap ve kimseyi dinleme gerçekten güvenebileceğin insanlardan başka ki onlar ailen dışında çok azdır, ki bu da doğaldır, onlardan birsürü olduğuna inanıyorsan safsındır aptalsındır veya deneyimsizsindir vs.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 önce para kazanmaya bak sonra tipi düzeltirsin sorun oysa[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 mesela şöyle diyim. geçen sene bilkent'teki bahar festivaline gitmiştim.. çirkin bişi, bi de kısa, 1.70 boylarında felan. ama bir çıktı, adam sanki motörhead, aerosmith gibi bir sesi varmış gibi söyledi şarkıları. "vay be adamın sesi epey kalınmış" felan diye düşündüm ama sonra bir baktım şarkıyı bırakıp konuşmaya başladı "ulan noluyoruz" dedim. adamın sesi tam kankigillerdeki elemanlar gibi bi tuhaf çıkıyordu. ezik ezik konuşuyordu yani olay senin sesinde değil, senin dış görünüşünde değil, şarkıları nasıl söylediğin. sesini nasıl kullanabildiğin. mesela ünlü aktörler bile aynanın karşısında saatlerce çalışırmış. mimiklerini veya bakışlarını nasıl daha iyi yapabilirler diye denerlermiş. etkileyicikle "sahneyi doldurmak" kastedilmiştir. yakışıklı olup olmadığını kastetmemişlerdir. sahneyi doldurmak için sadece mikrofon başında şarkı söylemek yetmez. şarkıya uygun hareketler yapman lazım, dansetmen lazım koşman lazım vs vs. tabii bunlar biraz da tecrübe işidir.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hmm cırkın degılım buna bı acıklık getıreyım:)...Ama sorun benım normal hayatta dıger ınsanlara gore daha sessız olmam bazı ınsanlar bu cocuk mu soyluo havasına kapılıyor ..Her nese artık tek basıma devam edıcem ınsallah karsıma doru duzgun muzıkten anlayan adamlar gelır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eger ciddi metal vokal yapmayı dusunuyosan benim arklar bi grup kurma asamasındalar su an iki elektro ve bas hazr baterist vr bateri buklunca evi studyoya cevircekler :) istiyosan irtibata geç ozelden yaz nerde turdunu fln bana belki yakınızdır[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben ünlü gruplar içinde adam gibi yakışıklı bi vokal görmedim..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Benım sorunum zaten bu degıl benım durumum benım sessız olmamdan kynaklanıyor herkesle konusmuyorum samımı olduklarım dısında pek kısı ıle konusmam bunu yedıremeyenler vardı artık zaten takmıyorum o tur kısılerı ...Kendı yolumda devam edıcem ..Mutlaka bır sans cıkar karsıma :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sen istediğini yap , kimseyi takma :)[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar