Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanların canlı canlı derilerinin yüzülmesi görüntüleri.

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 31 Mayıs 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
said:
FakeAccount, 31 Mayıs 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
Ben gördüm hiçte üzülmüyorum,
Çünkü başka açıdan baktığınızda o hayvanlar zaten yok :)

*Ah Felsefe nelere kadirsin..

Vaaay nihilist kardes. Sen de yoksun biliyorsun degil mi?

evet :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

aga orta asyadan göçmicektik. adamlar ortalıı boş buldu neler yapıolar. şöle bi iki sefer daha yapsaydık bak bakalım kalıomuydu çinlisi avrupalısı.
bu arada bizim kurban bayramında bazı 2 ayaklı öküzlerin hayvanları mundar etmeside unutulmasın onalrada çıkıp 2 laf etmesini bilelim...
Sosyal ağlarda paylaş

acaba kaçınız ıraklıların ya da filistinli din kardeşlerimizin görüntülerine bakıp ağladı...?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür videoları izledikçe cidden psikolojim bozuluyor. En son bir paraşütçünün yere çakılmasını kafasındaki kameradan izledim ve o günden beri böyle şeyler izlememeye karar verdim. Bu tür videolar son derece hatta zararlı kimsenin izlememesi ve hatta izletilmemesi adına internet özgürlüğünün bir derece kısıtlanmasından bile yanayım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

O tür kısıtlamalar ile insanoğlu iyice koyunlaşıyor, kurtların böyle pis işlerine göz yumar duruma geliyor.Bunlar bilinmeli ki belli bir tepki oluşsun.Herkes izlesin demiyorum.Kafa yapısını deli şekilde bozuyor orası bir gerçek ama izlemek isteyen herkesinde izlemesi gerekiyor.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Bu katliamdan sorumlu olanlar kürkleri alan ve giyen kadınlardır.Bir insan açsa duygular ön planda olmaz asla her pislii yapar insan karnı doyar karnım doydu der geride ne yaptıına bakmas.O katliamı yapanda suçlu ama en büyük suçlu kürk gien kadınlar sınıfı.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 02 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Hayvanları geçtim ırak'ta insanlara yapılanlar ne olacak...

Ne demek ya bu. Hayvanları nasıl geçtin!! Bırak insanları birbirlerini yesinler. Hayvanların suçu ne?![signature][hline]

[Bu mesaj Abandoned tarafından 02 Haziran 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 02 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Hayvanları geçtim ırak'ta insanlara yapılanlar ne olacak...

Hayvanlara yapılan işkenceye zaten seyirci kalıp sadece böyle şey olmas diorus Irak'taki olaylara karşıda aynısını yapmıormuyus ztn??? Sonuçta bu forumda Amerika'yı ne kadar kınasakta Bush bu forumu okuyup ayıp etmişim çekiliyim demicek herhalde[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanlara yapılan şeyleri ne kadar kınasan ne değişecek ?

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 02 Haziran 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu Irak'taki din kardeşlerimize çekmemizin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.Onlar insan bunlar ise hayvan.Aradaki fark ise insanlar bir nebze kendini koruyor, kendine saldıranı kesiyor vuruyor cart curt.Lakin bunlar hayvan gözlerindeki bakışlar dışında ağzını açıp "ABİ YAPMA NOLUR CANIM ACIYOR YÜZME BENİM DERİMİ" diyemiyor.Ondan dolayı hayvanlara daha insancıl yaklaşmamız gerekiyor.

Irak'ta olan veya Irak'ı geçtim tüm dünyada insanlara yapılanlar için kimsenin birşey dediği de yok zaten.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...