remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 WoW'un Collectors Edition versiyonu ile gelen in game pet (imp vs) 'e oyunda nasil sahip olunuyor, ben bulamadim da. Bircok oyuncunun arkasindan kosturan boyle ısık sacan yaratiklar gordum oyunda. ama sorduklarimdan yanit alamadim. Millet hic durmadan ordan oraya kosturup duruyor :-)[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kitapcikta oyle bir sey goremedim, gozumden kacmis olabilir tabi. Tekrar bir bakacagim eve gidince. Böyle bir yaratiklara sahip olan biri var mı?[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Tesekkurler, bakacagim. Yine de bu hayvana sahip biri varsa, ve nasil aldigini biliyorsa, bana anlatmasini rica ederim. Selamlar.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 6 Paladin, Stormrage, Elwynn Forest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 o petin kendi questi olması lazım, ben öle biliyorum, daha oyunun başındaki yerde normal paket alanların göremeyeceği bir quest alman lazım orda birinden.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cantana bak, bir tane hediye paketi goreceksin. Tikla, questi al. Sonra da town a gidip pet e sahip olabilirsin.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 OK, tesekkurler, yanlis hatirlamiyorsam hediye paketi yoktu cantamda, aksama eve gidince bakacagim. Eger yoksa bir GM ile gorusurum. Ben US Key'imi EU'ya cevirtmistim, belki o arada bir sorun olmus olabilir. Ama konu benim icin cözüldü, tekrar tesekkurler.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 6 Paladin, Stormrage, Elwynn Forest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 CE Petleri tamamen CD-Key ile mi alakalı? ben CE preorder etmiştim. ama baktım geleceği yok ilk günden gittim normal bir kutu aldım başladım. iyiki de başlamışım çünkü daha hala yola bile çıkmadı CE paketim. CE paketim sonradan gelince ordaki peti diğer account'ıma geçirmenin bir yolu var mı? yoksa iptal edeceğim preorder(!) ımı. (pre'simi kaldı kardeşim 4 gün geçti)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: remat_lightstone, 15 Şubat 2005 14:40 tarihinde demiş ki: OK, tesekkurler, yanlis hatirlamiyorsam hediye paketi yoktu cantamda, aksama eve gidince bakacagim. Eger yoksa bir GM ile gorusurum. Ben US Key'imi EU'ya cevirtmistim, belki o arada bir sorun olmus olabilir. Ama konu benim icin cözüldü, tekrar tesekkurler. CE sahibi olup US acc'ları EU'ye çevirenlerin böyle bir sorunu oluyor. EU WoW sitesi forumlarını inceleyebilirsin, senin gibi birçok kişi sorun yaşamış pet'ler hakkında.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Mirage, 15 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: CE Petleri tamamen CD-Key ile mi alakalı? ben CE preorder etmiştim. ama baktım geleceği yok ilk günden gittim normal bir kutu aldım başladım. iyiki de başlamışım çünkü daha hala yola bile çıkmadı CE paketim. CE paketim sonradan gelince ordaki peti diğer account'ıma geçirmenin bir yolu var mı? yoksa iptal edeceğim preorder(!) ımı. (pre'simi kaldı kardeşim 4 gün geçti) Bana göre peti de karakterini de geçiremezsin CE ile acacagin accounta. Normal accountu satıp, CE ile sıfırdan baslaman gerekir. Yine de WoW Tech. Support'a sor istersen. CE kutusu ve icinden cikanlar cok guzel bu arada. Ama US'den geldigi icin bir suru sorun yasadim. Yok US Key'i EU'ya cevir, yok patch'leri yukleyeme. Sonunda orjinal CD'leri bosverip, oyunu kople indirdim de oyle girebildim oyuna. Patch'ler icin 24 saatten fazla ugrastim. Neredeyse vazgececektim oyundan falan. Neyse simdi gayet iyi hissediyorum, oyun cok guzel, bekledigimden bile iyi.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 6 Paladin, Stormrage, Elwynn Forest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Arkadaslar Selam. Nihayet Bilizzard'a ulastim ve nihayet cevap geldi. Gelen cevap yine hayal kirikligi yaratti bende. Sanki US WoW ve EU WoW iki farklı firmaya ait iki ayrı oyun gibi. Neyse... Benim sorunum şuydu. US Collectors Edition almistim, sonra US KEY'i EU KEY'e cevirtmis, binbir zorlukla patch sorunlarini asarak oyuna girmis ama Collectors Edition ile gelen, In Game Pet denen o yaratıklara (diablo, imp, panda) sahip olamamistim. Gelen yanıt su sekilde... ---------------------------------------------------- Greetings TAMER Description of problem: I have a US Collectors Edition and my do not have access to my special in-game pet. If you have purchased a US Collectors Edition then your characters will not receive the special in-game pet. We are currently investigating a possible solution to this and your account name has been added to a list of those affected. Apologies for any inconvenience. Please do not hesitate to contact us by sending a request for help, in-game, should you require assistance again. Please do not reply to this email as you will receive an automated response. Kind regards, English Game Master Team Blizzard Europe ---------------------------------------------------- Bilizzard neden isleri bu kadar zorlastiriyor anlamak mumkun degil, ama oyun cok guzel...[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 10 Human Paladin, Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bu pet peşinizden koşmak dışında birşeye yarıyor mu? Yaramıyorsa lag dışında bir anlamı yok bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benim gördüğüm kadarıyla bi işe yaramıyolar, tabii ara sıra fireball blizzard atıyolarsa o başka tabi :) ama ben görünce hayal kırıklığına uğradım şahsen, ce alamamak içimde kalmıştı ukte olarak, artık üzgün değilim alamadığım için.o petler koşturmak dışındas bi işe yaramıyormuş.ben isterdimki panda bi iki hareket göstersin, ne biliyim diablo fireball atsın ara sıra sapıkça kahkahalar atarak "tyrael is mason, you're all tricked, heroes!!" felan desin...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Eh yaramasin bir zahmet, box alirken biraz daha cok para vermek oyun icinde bir avantaj saglamamali.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 katılıyorum.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ben bir ise yarayip yaramadiklarini test edemedim henüz. WoW EU bunlardan bana da vermeye karar verirse bir ara test edip yazarim buraya. Bana göre bu in-game-pet'ler cok sacma olmus aslinda. Oyunun atmosferine daha uygun birseyler olabilirdi. Bir paladin'in kucuk bir seytanla yada pandayla birlikte dolasmasi enteresan gorunuyor. Bir kurt köpeği falan olmasini tercih ederdim ben. Bu yaratiklar level aliyor ve dusmana birseyler de atiyorlar ama ne derecede damage veriyorlar bilmiyorum. Bir avantaj yaratiklarini sanmiyorum. Ben CE'ı bu pet'ler icin almadim ama madem icinde boyle birsey varmis, kullanmak ve denemek istiyorum sadece. US olmus EU olmus ne farkeder, oyun ayni oyun degil mi? Madem sen benim KEY'i convert ediyorsun neden EU CE Key vermiyorsun bana? Neyse dedigim gibi bir gelisme olursa buraya yazacagim.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Remat Level 10 Human Paladin, Emerald Dream [Bu mesaj remat_lightstone tarafından 22 Şubat 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 WoW dan bu hafta içinde olumlu yanıt aldım. Ben artik her hafta bir page atiyordum konu ile ilgili olarak. Paladin karakterime bir mini diablo (lord of terror) aldim, kizimin oynadigi karaktere de bir panda. bir ise yaramiyor tabi, yaninda geziniyor. benim diablo nadiren, sanirim 1 saate bir falan, ates puskuruyor havaya dogru şov amaclı olarak. :)) isin garibi bir karakterime bir CE pet istedigim zaman, GM e page atip bu karakterime, su peti istiyorum diyorum, onlar da yolluyor. acayip manuel bir cozum bulmuslar ama sonuda bir cozum bulmalari da sevindirici.[signature][hline]Remat Level 31 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar