Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Up

Dorn

Öne çıkan mesajlar

ne femalelerin ah'de bıngıl bıngıl sallanmasını göremeyeceksem niye horde olayım ki? poposunu kaşıyan inek seyredene lafım yok ama bunlar tercih meselesi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 02 Haziran 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
ne femalelerin ah'de bıngıl bıngıl sallanmasını göremeyeceksem niye horde olayım ki? poposunu kaşıyan inek seyredene lafım yok ama bunlar tercih meselesi.. :-p

haha güzelmiş[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben girmeye çalıştığımda ise şöyle bir hata veriyor ''Unable the validate game version this may be caused by file corruption or the interference of another program'' diyip wow official sitesine yönlendiriyor faka t sitede açılmıyor.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Bu server ne zaman gelir bilgisi olan varmi

Saygilar

Not:Blizarad Seni Nightelfler kovalasin[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

szass gönül ilişkilerinde önemli olan gönül rızası, zorla güzellik olmaz demiş atalarımız, ne güzel demişler.. :D ben /dance dedim mi orgy başlıyor günün her saati, ille kanter içinde koşturmuyorum oradan oraya lvl 5 bulup dansettireceğim diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Ya artik kasmayalim en iyisi hepimiz yatalim sabah bakariz bi soz vardir isteksiz ilişkiden maraz cocuk dogar

Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

açıldı sunucular yahu ne yatması, ER'ı kaçırdım uldaman için gidip yatmaya hiç niyetim yok.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Sam bende hala world is down hatasi veriyor bL de

Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...