Inno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Luciyi kestik magmadardaydık. ya o diilde mc raidleri baydı.. blizz yuzunden millet wipe yedi. can sıkıntısı ya[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Belki konula bi alakası yok ama bl da stv de dolasırken bi konusma dikkatimi cekti oleden sonra adamın biri butun muslumanlar bize gore terorist tirmi ole bise diodu...[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mC raid bayık be abi walla ben artık direk luci de summon olup magmadara gidiyorm[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heycan yaptirma[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ejhehe warsonga gelin :=P Tauren diyarlarını görmemişin sen SAM yemyeşil çayırlar masmavi nehirler :P ayrıcana sen troll aç Abso ben seni gene yeşil yerlere götürcem söz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Warsong da down o serverda oynayan varmi ?[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne femalelerin ah'de bıngıl bıngıl sallanmasını göremeyeceksem niye horde olayım ki? poposunu kaşıyan inek seyredene lafım yok ama bunlar tercih meselesi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ezdi[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sam, 02 Haziran 2005 02:02 tarihinde demiş ki: ne femalelerin ah'de bıngıl bıngıl sallanmasını göremeyeceksem niye horde olayım ki? poposunu kaşıyan inek seyredene lafım yok ama bunlar tercih meselesi.. :-p haha güzelmiş[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hahahaha[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sen gel Sam o elflerin önünde dance edişlerini izlettircem ben sana :=P kesmeyesin die , yaptıklarını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben girmeye çalıştığımda ise şöyle bir hata veriyor ''Unable the validate game version this may be caused by file corruption or the interference of another program'' diyip wow official sitesine yönlendiriyor faka t sitede açılmıyor.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Selamlar Bu server ne zaman gelir bilgisi olan varmi Saygilar Not:Blizarad Seni Nightelfler kovalasin[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 serverla tam iletisime gecemedigi icin versiyonu algilamiyo olabilir[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şş benim bıyıklı dayımconun isimini bi söyleyiveriverin[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 szass gönül ilişkilerinde önemli olan gönül rızası, zorla güzellik olmaz demiş atalarımız, ne güzel demişler.. :D ben /dance dedim mi orgy başlıyor günün her saati, ille kanter içinde koşturmuyorum oradan oraya lvl 5 bulup dansettireceğim diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Sam, 02 Haziran 2005 02:10 tarihinde demiş ki: kanter içinde koşturmuyorum oradan oraya lvl 5 bulup dansettireceğim diye.. :-p :P[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yani hepsi bir dans içinmiydi :( snıf snıf çok acı bir gerçek :=P Sen gel ben sana dansları unutturcam :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 World servera tüm paticik girsin ben yatıyorum yarına kaldı MC artık :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Szasstam, 02 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki: Sen gel Sam o elflerin önünde dance edişlerini izlettircem ben sana :=P kesmeyesin die , yaptıklarını ;) HOPOPO HOPP ortamı germiyelllllllimm ;)[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Selamlar Ya artik kasmayalim en iyisi hepimiz yatalim sabah bakariz bi soz vardir isteksiz ilişkiden maraz cocuk dogar Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açıldı sunucular yahu ne yatması, ER'ı kaçırdım uldaman için gidip yatmaya hiç niyetim yok.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Selamlar Sam bende hala world is down hatasi veriyor bL de Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daha erken noluyo[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 5dk sonra restart atiolar bl ye .. lvl 6 oldu benim yeni char ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar