Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Up

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizde mc raiddeydik. raidi dagıttıktan sonra bi anlamı olmuyo bu up ın. gz blizz ne diim..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion
Mesaj tarihi:
burning legion, eastern kingdom yok, kalimdorda olan karakterler girebiliyor. 3-4 hafta öncede aynısı olmustu[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Mesaj tarihi:
transfer abored - instance not found
dedi karakter ekranına döndüm nooluyos ya hadi MC yaptırmıyosunuz bari çıkmamıza izin verseydiniz ? :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
evet sadece kalimdor hayatta su anda. EK da düzelir ama heralde yakında[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Mesaj tarihi:
malibu aynı sey banada oldu. mc instance ı gormuyo spawn olmus tekrar moblar oldum direk sonra 'world server down' .. ne alakaysa[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion
Mesaj tarihi:
her zamanki gibi emerald dream yine kapalı
bu adamların kesinlikle bu realme bir düşmanlıgı var[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 02 Haziran 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
AcimasizKemal, 02 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Sözün özü loading oluyor karakteri seçince giricek sanıyorsun ama girmıyor

wallaha yaw[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj

remziye - human priest
catastrophe / Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
AcimasizKemal, 02 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
Kalimdor giriyor öbür taraf girmıyor.Peki şunu düşündünüz mü acaba adalarda yaşayanlar girebiliyor mu?

ada sorunu çok kötü kemal abi bi el atman lazım[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj

remziye - human priest
catastrophe / Burning Legion
Mesaj tarihi:
Selamlar

World is down burning teki sorun bu charımla giremiom :(

Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 02 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
her zamanki gibi emerald dream yine kapalı
bu adamların kesinlikle bu realme bir düşmanlıgı var

Bu arada genelde nasıl olur E. dream. çok mu kalabalık olur yaksa normal'mi?
Aşırı yüklenmeden oluyordur belki diyeceğim ama Burning Legion dururken ona söylenmez sanırım...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Ada dedinizde acımasızkemal abimiz kalimdor la east arasında korsanlık yapıyomus. Hatta arada bir gemi filan batıyor millet denizde bogulup ölüyorya bu bug degilmis aslında bunların sorumlusu en acımasızından kemal abimizmiş.

Çok acımasız adam canım.
  • Yeni Oluştur...