Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uzun zamandır bunu aklımdan çıkarımaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Olmuyor. Kendimi aynen "işe yaramaz" hissediyorum. 18 yaşıma geldim daha kendimi bulamadım. kimim ben? sorusuna cevap bile veremiyorum. insanın belli bi ilgi alanı olur, iyi yaptığı bişeyler olur, bende yok. Geriye dönüp baktığımda hayatımda yaptığım kayda değer bişey bulmaksa imkansız gibi.. diyeceksiniz yaşın daha kaç?18. küçük bir rakam değil bana göre bişeyler başarmak için. moralim çok bozuk. öss nin yaklaşması da strese soktuğundan iyice depresif oldum. yazamicam daha fazla..oysa neler vardı aklımda...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi etkilinlik yap tiyatro dan başlayabilirsin .[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 heh. küçücük bişi bile yok. hatılayıp tebessüm edecek kadar[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence bunu düşünmen ve hissetmen hem çok doğal, hem de çok güzel... Gelişmen için bir fırsat sana; arada bir insanın dibe vurup çıkması gerekiyor ki karakteri oluşsun...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o zaman Death'in Nothing is Everything şarkısını dinlemeni öneriyorum :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Öss stresi ve öss yuzunden hayattan baymaktan baska 1 si degil... 1 ay kaldi sabret...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ayrıca aklındakileri dökersen çok rahatlarsın , paylaşmak istemezsen bile aç bir notepad , yaz rahatla :)[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 müziğe başla[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende seninle aynı durumdayım öyle boş boş soluk alıp veriyorum en sevdiğim şey içmek ne ders çalışıyorum yeterince ne bişey işe yaramaz biri olarak geberip gidicem anca spor yapiyim bide içiyim.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bilemiyorum vallahi. ne hissediceğimi de kestiremiyorum. öss ye o kadar kafayı takmış değilim aslında.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o yasta bende öleydim deliriyodum daha sonra anladim ki hepsi bosmus :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 jhepimiz hiçiz kardeş az önce geyik yapıyodum ölünce helva yerine millete sigara bira dağıttırcam diye faydalı bişiler yap lan dediler düşündümde hiç faydalı bişi yapamıyorum :) o kadar vahim bi durumdayım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Mayıs 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HymnOfChuck, 29 Mayıs 2005 13:56 tarihinde demiş ki: o zaman Death'in Nothing is Everything şarkısını dinlemeni öneriyorum :P katatonia - i am nothing varken o ne ola ki:-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hepimis birer noktayıs ama koskoca bir boşlukta küçük bir noktanın pekde önemi olmadıını düşündüümüs için kendimisi bir hiç gibi hissediorus =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fiyuv 0_o[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ahahahha :) nasırlı eller[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 diyecegim sudur ki insan degismekten, denemekten korkmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ulan amma depresif adamlarsiniz be. BonePART dogru söylemis, depresyon = kiz arkadasim ... (yok, beni aldatti, gösterip vermiyo, shemale cikti vs)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Penth. Sana laflar hazırladım ve ne olduğunu sen daha iyi biliyorsun.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 29 Mayıs 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sen nerden gördün ki :((. Arkdşm onlr bnm hp :((((. Emre dnedi bi ara ama, Xaer kfasini kriyodu :)))))))......[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aliii jnms ksra bkma bn sndn ayrldm ve gri donmyi hc dsnmyrm ackcasi........ sçs kib[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bir canlı nefes aldığı sürece vardır..olacaktır.. hiçbirşey işe yaramaz değildir..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hepsi Öss stressindendir Gelip Geçici Şeyler.Hepimizin Basindan Gecti.Sen Neyin Deme Ne olacagim de.enshtain da senin yasinda iken ayiplandi aptal dendi .Bu gerizekalıdır okuyamaz dendi ama adam?!? inanıyorum işe yarıyacaksın.Hatta Sana işe yaradıgın bi konuyu soyleyeyim Aileni varoluşunla sevindiriyorsun. Not= bi arkadaşın imzası Gozume takıldı Sigara icenlere Saygı Duy cunku onlar Misafirler diye :) Hepimiz Bu dunyada Misafir degilmiyizz Kazık dikemiyoz ya işte.Rakı içenler öldüde Su içen ölmedimi :D Hızlı yaşa genc ol.bla bla ( Bu Sozun sahibi 26 yasında oldu :))[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 29 Mayıs 2005 23:49 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 29 Mayıs 2005 12:43 tarihinde demiş ki: kimim ben? işe yaramaz birisin. Bu topicde cocuk Sorun ararken Sen Bu yazdıgınla Bi Otur dusun bende işe yarayan yaramayan olayını...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 29 Mayıs 2005 23:49 tarihinde demiş ki: işe yaramaz birisin. küstah[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar