Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am nothing.

Dynun

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır bunu aklımdan çıkarımaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Olmuyor. Kendimi aynen "işe yaramaz" hissediyorum. 18 yaşıma geldim daha kendimi bulamadım. kimim ben? sorusuna cevap bile veremiyorum. insanın belli bi ilgi alanı olur, iyi yaptığı bişeyler olur, bende yok. Geriye dönüp baktığımda hayatımda yaptığım kayda değer bişey bulmaksa imkansız gibi.. diyeceksiniz yaşın daha kaç?18. küçük bir rakam değil bana göre bişeyler başarmak için.

moralim çok bozuk. öss nin yaklaşması da strese soktuğundan iyice depresif oldum. yazamicam daha fazla..oysa neler vardı aklımda...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

jhepimiz hiçiz kardeş
az önce geyik yapıyodum ölünce helva yerine millete sigara bira dağıttırcam diye
faydalı bişiler yap lan dediler
düşündümde hiç faydalı bişi yapamıyorum :) o kadar vahim bi durumdayım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Mayıs 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hepimis birer noktayıs ama koskoca bir boşlukta küçük bir noktanın pekde önemi olmadıını düşündüümüs için kendimisi bir hiç gibi hissediorus =P[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi Öss stressindendir Gelip Geçici Şeyler.Hepimizin Basindan Gecti.Sen Neyin Deme Ne olacagim de.enshtain da senin yasinda iken ayiplandi aptal dendi .Bu gerizekalıdır okuyamaz dendi ama adam?!?

inanıyorum işe yarıyacaksın.Hatta Sana işe yaradıgın bi konuyu soyleyeyim Aileni varoluşunla sevindiriyorsun.

Not= bi arkadaşın imzası Gozume takıldı Sigara icenlere Saygı Duy cunku onlar Misafirler diye :) Hepimiz Bu dunyada Misafir degilmiyizz Kazık dikemiyoz ya işte.Rakı içenler öldüde Su içen ölmedimi :D Hızlı yaşa genc ol.bla bla ( Bu Sozun sahibi 26 yasında oldu :))[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 29 Mayıs 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
said:
Dynun, 29 Mayıs 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
kimim ben?

işe yaramaz birisin.

Bu topicde cocuk Sorun ararken Sen Bu yazdıgınla Bi Otur dusun bende işe yarayan yaramayan olayını...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...