ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daha lvl 31 im rare item düşmeyeceği için içim rahat 1-2 ay :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu olayda suçu blizzardta aramamak lazım. Oyuncular yaramaz. - Bi kere upgrade olan itemları o class alır. - Little upgradeler genelde rollanmalı... - Para için o kadar açgözlü iseniz normalde de öylesinizdir bence. Gidin EBaydan alın Olayda şurda yatıo. Adam mesela shammy. Dagger kullanıo mace kullanıo vs... Adam herşeye need diyor ne gelse. Bu tip adamlar var olduğu için insanlarında artık gözü dönüyor. Bi de ninjalarda cabası. Geçen guildie ( kendisine bir kaç gün önce o itemı almıştık emindim.) eleman itema g demesine rağmen rolladı ( bind when pickedup) ve iyiki adama çıkmadı ve ben aldım. O sırada da adama inspect ettim itemı çıkarmış...nasıl ama ? Ertesi gün tekrar takmıştı... Böyle adamlar çok olduğu için herkez bişeyler koparmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Random grouplarda çok oluyor greedy. 2 gün önce bir gruba maraudonda yardım ediyorduk bu arada benim ve arkadaşımında princess droplarına ihtiyacı vardı (eskiden kasıp almadığımız şimdi ihtiyaç duyduğumuz şeyler ) neyse. Ben pvp içim necki istiyordum ve warlockta vardı grupta. İlk runda düştü. Normal olarak ikimizde rolledik warlock kazandı ve ardında grubu bıraktı. Adam gibi oynamama rağmen oyunu eğerki warlockun böyle birşey yapcağını bilseydim ninja yapardım o itemı. Çünkü biz en başında beraberce hızlı princess runları yapıcaz diye anlaşmıştık. 2. rundan sora karar verdik arkadaşla ve 2 miz beraber mob kesmeden kasalım dedik ve yaptık. Şans işi neck sadece 1 kere düştü onuda warlock aldı. ondan sora ne kadar kassakta arkadaş dropunu aldı ama ben alamadım. Bu belki farklı bir örnekti ama sonuçta bu da pristine yakın olduğu gibi zor droplarda yani zaman istiyen droplarda randomsa o insana bağlıdır yapçağım. O warlocku bilseydim düşünmeden alırdım. O drop instance ortası düşüyor ve ihtiyacı olan insan hiçbir şey yapmıyor adam akıllı. Ben direk rollerim onda. Shaman questi içinde gerek bu itema. Ama hiçte kasıp bunu almaya çalışmıyorum. Düşse çünkü kazansam quest yerine satar para alırım daha iyi (quest reward çok kötü). Ne olursa olsun ordaki insana göre değişir bu. Ondan greedyden öte sizin oyuncuya karşı o anda düşünceleriniz buna karar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Reamer, 01 Haziran 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Random grouplarda çok oluyor greedy. 2 gün önce bir gruba maraudonda yardım ediyorduk bu arada benim ve arkadaşımında princess droplarına ihtiyacı vardı (eskiden kasıp almadığımız şimdi ihtiyaç duyduğumuz şeyler ) neyse. Ben pvp içim necki istiyordum ve warlockta vardı grupta. İlk runda düştü. Normal olarak ikimizde rolledik warlock kazandı ve ardında grubu bıraktı. Adam gibi oynamama rağmen oyunu eğerki warlockun böyle birşey yapcağını bilseydim ninja yapardım o itemı. Çünkü biz en başında beraberce hızlı princess runları yapıcaz diye anlaşmıştık. 2. rundan sora karar verdik arkadaşla ve 2 miz beraber mob kesmeden kasalım dedik ve yaptık. Şans işi neck sadece 1 kere düştü onuda warlock aldı. ondan sora ne kadar kassakta arkadaş dropunu aldı ama ben alamadım. Bu belki farklı bir örnekti ama sonuçta bu da pristine yakın olduğu gibi zor droplarda yani zaman istiyen droplarda randomsa o insana bağlıdır yapçağım. O warlocku bilseydim düşünmeden alırdım. O drop instance ortası düşüyor ve ihtiyacı olan insan hiçbir şey yapmıyor adam akıllı. Ben direk rollerim onda. Shaman questi içinde gerek bu itema. Ama hiçte kasıp bunu almaya çalışmıyorum. Düşse çünkü kazansam quest yerine satar para alırım daha iyi (quest reward çok kötü). Ne olursa olsun ordaki insana göre değişir bu. Ondan greedyden öte sizin oyuncuya karşı o anda düşünceleriniz buna karar veriyor Dün gece senin warlock gibi aynı muhabbeti yapan guldieyi ignoreladım...Şu anda listemde 10 a yakın ninja var ignored... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Guild member ise bırakırım yoksa sonuna kadar zar tutarım :)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aynı guild veya tanıdık ise paladine bırakılmalı yoksa roll atarım valla. 450g demek ben de epic alabilicem demek yani.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pristine konusuna bişey demiyecem ama elin salağı epic mount alacak diye acayip zor düşen bi epic itemden vazgeçmem(lazımsa mesela shaamn için edward)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İşin kötüsü Pristine, ilk Strat run'larından birisinde düşmüştü bana ve değerini bilmediğim için elin birine 100g'ye satmıştım. 1 ay kadar durdu çanta'da, epic'lerden sonra satmıştım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi paladin inin durumu ayrı .. ama set itemlarına .. roll atılması N varken .. allahtan hic basıma gelmedi ama cok sacma .. tamam cok para olabilir o item .. ama dusunsenize sizin setinizin itemi cıkınca da siz alamıcaksınız bu durumda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Pristine black ayrıca Lesser Arcanum(+8damage enchanti) için gerekli bir eşya. Bunun için ffamsı birşey olmalı. Roguelara esas sinir oluyorum. Taa RFK dan başladı bu sinir. 8 kere girmişim RFKYa dandik bir dagger için ve 2 kere rogue kazandı ki bu dagger spirit veriyor. =/ Yahu Bırakın Fang of the Mystics e bile rogue daggerı diyenler var ya resmen komedi. Hele hele Hand of edward the odd ve diğerleri... Hangi daggerda fazla dpsse hangi macede fazla dps varsa isterse +100int versin rolller roguelar. En iyisi guild raidi. UBRS ve MC dışında artık gitmiyorum guild dışı veya tanıdık olmadıkça Strat-Scholoya. Hem güzel oluyor menethilde eğleniyorum alliancelarla =) Bu arada o shaman helmi resmen fiyasko. 4 tane totem questimiz varki onlardanda birşeyler kazandığımız yok. Priestlerin Hunterların Warriorların o kadar epic questleri var bizim yok ;). Neyse blizz bu fiyaskoyu görünce bu shamanların epic questi değil merak etmeyin diye açıklama yaptı. İçimiz rahat etti.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şahsen binek bekliyorum blizzden.w3 teki gibi kara kara böle piskopat spirit wolf olsa binilir yani :-P helm ayrı fiyasko.coif of elements in karizması dururken[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Blde yeniyim.İlk gittiğim wc instancesi rezillıkle sonuclandı herkes nye sye basmadan sallıyor.Geldiğim serverde mesela barona gittğimizde mor mavi set itemlerini herkes paslar ihtiyacı olanlar aralarında kapışırdı rnd ile.Buradada umarım böyledir yoksa kafayı yiyip ninja looter olmak içten bile değil bakarım adamın biri düşük atmıs 24 fln sallarım zarı işime yaramasada satarım diye yüksek fln gelir kırarım kalbini.Ve sonra ona şunu derim:Noldu Gözlerin Mi Sulandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açıkçası en büyük korkum düşen bir world random dropun ninjalanması. kafayı kırarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Eğer guild runsa, ve o sırada paladin varsa epic mountu olmayan, ben şahsen GM olsam, rollayan memberı atarım guildden. Haricinde bence rollanmamalı zira o itemın fiyatı için 450g fln uçuk rakamlar, bende vardı o itemdan, daha ne idüğü belli deilken, pally epic questi yokken düşmüştü şansa kazanmıştım rollu herkes atmıştı. Bu ara paraya sıkıştım satmaya kalktım 3 kere AH dan 250g den döndü, en sonunda 175g ye sattım (Burning Legion Alliance) Satalı 3 gün oldu. Allakhazamda yazan Median Price 250g olup, postlarda 100g 300g arasında serverlarda deiştiği çıkartılabilio. Zamanla fiyatı 150 100g ye kadar Burning Legiondada düşücektir. Açıkçası ben Paladin olsam o parayı vermem o itema. Dikkatinizi çekerim bi itemın piyasasını alıcı belirler. 450g vermeye niyetliyseniz eyw. Ama verilmez o para o itema. çok düşük rate i olabilir, ama burning legion gibi kalabalık bi serverdada sürekli runlar olmakta, en azından her gün 2 3 tane düştüğüne eminim pristine ın.[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 düşük falan değil drop rate i her UBRS runda en az 1-2 tane düşüyor ya.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu şeye benziyor yanlız hani bir epic weapon düşse mesele dwarven hand cannon düşse herkes hunter a sen bok ye biz bunu satıp 600 gold a epic mount alcaz demek gibi bişi oluyor bu.Yani ilerde size yarayan boe bir epic düşerse ve herkes rollamak isterse hiç sesisinizi çıkarmadan oturmanız gerekiyor.Kaybettikten sonra içinize oturur kesin ama naparsanız etme bulma dünyası =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet bu acı ve ızdırabı çekmemek için tanımadıgınız adamla gitmemek lazım.Ben cafeden mahalleden adamlarla gitmeyi düşünüyorum zar atarlarsa en azından fiziksel temas ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar