Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior vs paladin?

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Şu çıplak elli paladin muhabbeti bazı arkadaşları için fazla yanıltıcı olmuş.

Divine shield esnasinda bandaj yapmaksa olmaz sa olmaz bişey..Bunun pekte ilginç bi yanı yok.
Sonuçta o test videosunda "Light" isimli arkadaş
1-Warriorunun def. spec olduunu söyledi. elinde 2hand olmasının tezat olmadıını anlattı.
2-Kendini bandajlamadıını çünkü bunun class a özgü bi özellik olmadıını söyledi.
.... daha aklıma gelmeyen bi sürü şeyi esirgedi warriordan.
Daha öncede dediğim gibi warrior "Her Şansı Değerlendirmeniz Gereken" bi class.
O potionlar,spider belt bandage oyunda paladinler kullansın diye yok heralde..
Zaten classların çoğu immobilize edebiliyo rakibini(stun root sap sheep vs) yada bu etkilerden kurtulabiliyo(blink, shapeshift vb)
Bu efektlere maruz kalıp bunu uygulayamadan "Melee" olup kendini heal edemeyen bi karakterden bahsedince insan , her fırsatta bandaj, potion vb olayları kullanmanında bu class ın "DOĞAL" özelliği olduğunu görememek ilginç.

Herzamanki gibi aklımda bi milyon şey wardı ama unuttum. :)
Argümanı olan veya soru soracak varsa lütfen ulaşsın pm yada uygun bi threaddan devam şekliyle.
Dayanamıyorum artık bu "warrior ezik" nidalarına. :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

1 - Paladin ırk değil, night elf ırk, human ırk vs.
2- Paladin caster değil, shamanın savaş ağırlıklı olanı gibi birşey ve o mana bittiği anda heal da kalmıyor büyü de kalmıyor. Ve kendi classımdan biliyorum, viper sting diye bir ok var 1088 mana emiyor.

Paladini abartmayın bu kadar.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Silence evet..
O viper sting i dispel ediyolar :)
(kekse paladin bilemem ama :P )

Paladinin cast etmesini manaburn/silence(pummel) vb bi şeyle engellemek lazim O.o

Yada warriorla birşekilde %20 nin altına indirip execute ! :P
(Kendini beğenmişlik öldürebiliyo paladini)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Can %70deyken heal yapmaya başlanılır mage silence atar siz büyü atamazsınız fakat bu esnada magein yeniden silenceın cooldownını beklmeesi gerekir işte sizde o esnada magei yersiniz . Bu taktiği yemeyen mage yok benim gördüğüm heale bastığım an direk silence atıyor ben o onu cast ederken anında interrupt edip adama dalıyorum öyle dumur oluyor o bir daha silencın cooldownu dolana kadar çoktan ölmüş oluyor sonrada lol deyip gülüyprum . Demeki neymiş paladindede bir derinlik varmış . Melee sınıflara yapılacak şeyler bellidir paladinde ama söz konusu casterlar oldıuğunda işte orda paladinin ne kadar yetneekli olduğu görüşür magein blin ve silence cooldownını pyro blast atma süresini ve daha pek çok faktörü düşünmen lazım ve ona göre healing vsyi yapman lazım yani yapabileceğiniz şeyler fazla değil belki ama bun ları ne zaman yaptığınız önemli zamanlama çok önemli yani . Bunla berbaer iyi bir warrior yani paladini alabilir bence . Yani warriorlar fazla küçümseniyor eğer paladinlerle ilgili herşeyi bilriseniz ve kendi skillerinizi tanırsanız aynı levelde bir paladini alma şansınız her zaman var . Oyunu oynayan palaların çoğu tam olarka yeteneklerinin farkında değiller bu bir avataj bunu kullanabilenler kazanır . Ya aslında herşey oyuncuda bitiyor diycem klişe olacak biraz ama cidden öyle herşey oyuncuda bitiyor bence bliz warrior hariç tüm sınıfları harika yapmış . Warriorda berbat değil ama biraz daha fazla saldırı seçeneğine sahip olması lazım ...[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu az çok bir paladin, warrior karşısında health'ini %20 ye hayatta indirmez. ancak bir anda critical ile binlerce dmg vurup gafil avlarsanız yapabilirsiniz ama bir çok paladin onları düşünerek daha da erken açıyor shield'i.

hammer of justice ilerki level'larda tam 6 saniye stun ediyor ve sadece 1 dakika cooldown var.. shield açıkken pummel/shield bash işlemiyor, stun yemişken zaten yapamıyorsunuz. heal'in cooldown ise sadece 2.5 saniye. yani sizi bir güzel stun edip heal olabilir her şekilde. 1 dakika içinde full health'li paladini öldürebilirseniz ne güzel. öldüremezseniz 2. stun geliyor ve paladin yine güzelce heal oluyor. ha sıkıştığında da shield açıp yine heal oluyor ama shield açtığında siz de heal oluyorsunuz bandajla, o yüzden shield açmak paladinin ilk tercihi olmamalı bence.

sonuçta stun'ları yerinde kullanan bir paladinin heal olmasını engelleyemezsiniz. warrior'un yapabileceği en güzel şey, stun cooldown'ının geçmesine yakın mortal strike vurmak ve heal'ini %50 azaltmak olur. onun dışında yapabileceği pek de bir şey yok. bu videoda warrior paladini öldürüyor ama işini bilen bir paladini öldürmek bir warrior için işkencedir bence. ama merak etmeyin daha dediklerimi yapan bir paladin görmedim, sırf teorı bunlar hehe.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

virtue insanları ezmeye çalışmayın abi lamer filan o kendı dogrularını sölemiş yani bende us closed dan beri oynuyorum ben gosumuyum şimdi ahah herkes kendine göre iyidir ezmeyelim daha dogrusu ezmeyelim değilde kendimizi lamer filan diyip küçük duruma düşürmeyelim tamam belki ondan daha bilgilisindir yada şuan us serverda 60 char yapmıssındır olabilir ama cvp bile vermem filan triplerine gireceğine düşüncesini çürütmeye çalışsan hem bundan bizlerde yararlanırız.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 09 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
AHAH
o kadar lamer post okudum ki az kalsın ciddiye alıp cvp vericektim :)

lamer diyene bak...[signature][hline]--------------------------------------

For the Horde

--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birde bu moviedeki warrior holy strenght diye birşey açıyor sonra üstüste 3 crit. vuruyor bu holy strenght nedir bilen varmı birde bu vurduğu critler bunlamı alakalı.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi pardonda yanlış anlaşılma var :)
Bir Mirage ben zaten execute konusunda demişimki

"Yada warriorla birşekilde %20 nin altına indirip execute ! :P
(Kendini beğenmişlik öldürebiliyo paladini)"
Yenilmez bi char/class vb.yi yenmenin tek yolu "Overconfidence"

Uff cvp veriyo konumunda olmak çok sıkıcı ama

1-Lamer post için bu thread i kastetmedim.Genelde forumlarda bir çok lamer post var.(Önceleri çok garbime gitti ama şu an normal karşılıyorum sonuçta bu Newbie olmakla alakalı.O yüzdende Gangren in dediği gibi "Tek silence mage demi var?" gibi bir lafı bile büyük bi ciddiyet içinde cevaplamaya kalkıyorum. Sonrada "kendimle" dalga geçiyorum aslında. Salak gibi bu lafı ciddiye aldığım için. Yoksa bir çok "LAMER POST" okuduğum bi gerçek ve bunda saklayacak dalga geçecek alınacak gücenecek vbvbvbvbvb bişey yok.

Xrex arkadaşımızında neden şimdi bana "lamer" atfında bulunduğunu anlayamadım?
Bi açıklama yada özür gelicek mi?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...