Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior vs paladin?

Farinal

Öne çıkan mesajlar

said:
BaaL, 08 Şubat 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
diğer classlardan ayri olarak
paladin için
war vs pala ,rog vs pala ,mage vs pala etc.
yapmaniza gerek yok ,
bir paladini kesebilmek icin düşmanın yapmasın gereken TEK birşey var , oda paladinin kendini heallemesini (3 canli dedigimiz olay) engellemek , paladin tank değil dd değil
bir paladin kendini healleyemezse gg olmuş demektir
rogue = bunu stun lock , yada 5cp critical evis ile 1/2 hp den heal shield firsati vermeden allaha kavuşturma ile yapabilir
hunter = viper sting (mana drain)
priest (human)= feedback ile melee dalip sadece heal atarak
yapabilir, warrior nasil yapar ?yapamaz

Paladinle dule yaptın mı daha önce diycem ama biliyorum seni yapmışsındır yani . Ben Fbde paladin oynadım ve o söylediğin taktiklerin hiçbirini normalden biraz stün bir paladin yemez viper sTing< Cleanse Rougun tüm stun yetenekleri < divine shield (evet divine shield stunken fearlıyken de kullanılabiliyor + rouge kadar öldürmesi kolay bir sınıf yok paladin için için sırf retribution aura yeter) priesrin feedbackide yeterli zararı sağlayamıyor üzgünüm ama .
Paladin ölümsüz mü demek bu ? hayır blink+silence > paladin diyebiliriz genel olarak.[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 08 Şubat 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
warrior nasil yapar ?yapamaz

Imp rev yoksa ,
%40-%50 civari denk gelen bir dodge ile ,
Ele bir adet agir silah alinir imp overpower vurulur, ms vurulur zerker stancee gecilir ww wurulur (0 rage) ilk gelen rage ile ,execute edilir.Kesin havale..[signature][hline]http://www.yourgameshop.com

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 08 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

warrior'a ezik diyenler bir de burdaki lakineo1 ve lakineo2 adlı videoları izlesinler. lvl 60 paladin ve warrior sırasında arkadan gelen mage bile kurtaramıyor paladini. ikinci video'da da druid ve rogue'u aynı anda öldürüyor. her ne kadar karşıdakiler pek iyi pvp yapamasa da bu da bir şeydir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Mage lere acı koyuyor hele yakından.

Valla paladin de güzel warrior da güzel, çok da farklı classlar illa elinde kılıç var diye bir tutulmamaları lazım.

Paladin shamanın daha fazla melee combat ağırlıklı olanı. Warriorun büyü yapanı değil.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi 2. videoyu bende izledim karşısındaki rouge sub. gitmiş anladığım kadarıyla merak ettim neden vanish atıp ambushla % 90 a yakın crit vurma şansını kullanmıyor..Birde warrior 2500 vurdu yani yuh diyorum.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

bence adamlarin iyi oynamasi söle paladinin yapacagi zaten pek bisey yok her zaman ayni seyleri yapiyor ki video da ekstra birsey görmedim normalde yapilmayan.bence videodakilerin en büyük hatasi warrior i hafife almak olabilir :).bu arada 2. videodaki silah neyse essek gibi vuruyor.ilk video da baska bir balta var elinde.[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taskiranus, 09 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Vallahi 2. videoyu bende izledim karşısındaki rouge sub. gitmiş anladığım kadarıyla merak ettim neden vanish atıp ambushla % 90 a yakın crit vurma şansını kullanmıyor..Birde warrior 2500 vurdu yani yuh diyorum.

execute ile lvl 60 warrior lar 4000 e kadar vuruyorlar[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 09 Şubat 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
evet ilk videoyuda simdi izledim pala cidden kötü oynuyo gibi geldi bana bide elindeki silah degisikti warrior abimizin.

paladinin kötü oynicak nesi var illu ya :).[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
Sosyal ağlarda paylaş

Videodaki paladin hiçbişi bilmiyo.O adam nasil level 60 olmuş anlayamiyorum.Ha bu arada warrior da çok güzel oynuyo.Divine shield açtiginda kendini bandajlaması fln..
Neyse warrior vs paladin olayina gelelim.Betada level 43 paladin yaptım.Şunu söyliyim sıkıldım yani.Ölmediğiniz gibi rakibi öldüremiyosunuzda.Çünkü oyuna bilen kişiler bir şekilde kaçiyo.
Bide zaten combatta kullandiginiz 3-4 tane skill var..hep aynı şeyler.Bide zaten buff ve ress olayi var ençok o sıkıyo insani.Etrafinizdaki insanlar sizden buff ve ress istiyo ve bir süre sonra sizi sıkmaya başlıyo.Bunun yerine warrior açarsaniz çok daha iyi bi seçim yapmış olursunuz.Çünkü harbi warrior yani birsürü combat skilleri var.Daha iyi tank olabiliyo,ayrica kaçani yakalayabiliyo(harmstring,howl...)Biliyorum şuanda warrior çok kötü ama bunu blizzard düzelticek.Size tavsiyem başkalarini heal etmek,bufflamak ve ressurrect etmek istemiyosaniz kesinlikle warrior oynayin bosuna benim gibi paladin açip level 43 yapip baymayın..Yeni patch gelince warriorlarin yüzü gülücek buna eminim.Paladin bana göre değilmis betada bunu anladim.Retailde ya warrior yada rogue açicam hala karar veremedim.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

palanın orda yapacak birşeyi yokki abi iyi izleyin en fazla vurdugu dmg 250 filan resmen eziş sadece yaptıgı şey arada bir stun birde shield+heal ahah bu arada o blackrocktakı combatta warrior elındekı silah ne resmen şekli jilet öküzleme dmgler vuruyordu[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

kemere bastı sanki orda, power of militia mı ne öyle bi büyü cast etti. komikti hehe.

bu arada o adama kendi server'ındaki en iyi warrior diyorlardı forumda. en iyi olmasa bile en iyi pvp yapanlardan biriymiş.

paladinde hakkaten pvp skill'i çok farketmiyor sanırım. zaten kullanılan skill'ler belli. iyi oynayan bir mage'le kötü oynayan bir mage arasında dünya kadar fark olur, warrior için de epey fark olur.. ama paladin onların yanında böyle değil. hep aynı şeyler sonuçta. yaratıcılığınızı kullanamıyorsunuz pek.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...