Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 böle bi olay varmış bi adam denemiş ve ss'inide koymuş hatta macrosu için kodlarıda yazmış.yalnız US'te bunun yüzünden ban yiyenler olmuş kullanmayı düşünmeyin bence. wtf edik:konu başlığında ambush yazıcaktım.görememişim onu bi yönetici deiştirebilirse güzel olur. [Bu mesaj Mosquito tarafından 31 Mayıs 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 essegin aklina soktun yani karpuz kabugunu : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yok yani başınıza gelirse şikayet edin manasında şey etmiştim.zaten bunu kullanan adam eninde sonunda bi şekilde yakalanıp ban alır.hem 2 CP alacan die riske girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheöy yuh çok sağlam adam yatırılır sword+ambush ile.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 walla sağlam vuruyor ^^[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ama ben kırıldım şimdi, bastık paraları build değiştirdik critlediğimin stundan çıkaran talentı yüzünden şimdi mi söylenir bu mis gibi swordla çekerdim ambush u :P blizz görmesin.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bunu demeyip banlanmak komedi olmalı :=) değermi be Ban yemeye iki üç fazla kolay CP :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Szass ı sword ambushlayıp foruma SS koymak hoş olurdu aslında hehe böyle yüzsüz yüzsüz denedim çalışıyormuş yazardım falan :P[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 biri forumlara bu olayı engellemek uğruna stance değiştiren rogueların önünün kesilebileceğini belirtmiş, öyle bişiy olursa hayvan bi olay olur, yazık olur millete ehueh.olmaz di mi.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 macroda x yerine ne yazıcaz işin ehli biri anlatırsa? denemek istiyorumda test serverdaki 50 roguela:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla sade ambush degil backstab da calisiyor . mubarek fena kösuyor backstabi ozellikle cheap shottan sonra.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 krol blade ile eleman 2600 vurdu mage e üfürüklük cani kalmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar