GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 2.sayfada aynisi varmis sonradan gordum :) napalim artik[Bu mesaj GEd tarafından 01 Haziran 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 4adam barda yan yana oturmuslardır.ilk adam: -Biz cok yaramazzdık İkinci -Biz ogretmenı dovduk 3.'sü -Bız ogretmenı bıcakladık son adam aya kalkarak bagırır -Biz orospu cocuguyduk! Baska vardır cok fazla anlat anlat bıtmez sımdı bı tane daha anlatayım Elinde raketle bir yabancı camıye gırer imama"Ogle namazı kac raket"dıye sorar ımam Bısmıllrahmanırahım dıye cevaplar[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: GEd, 01 Haziran 2005 19:38 tarihinde demiş ki: 2.sayfada aynisi varmis sonradan gordum :) napalim artik[Bu mesaj GEd tarafından 01 Haziran 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] aynısı alatmısım gormedım bende :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://yigitozgur.t35.com/index.php?id=25 ahaha bu da baya güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Rahan, 30 Mayıs 2004 03:08 tarihinde demiş ki: -alo kuntik döner mi?bizim bi tavuk şiş bi kola vardı nooldu? -yaw o diil de... bi ilhan irem vardı hani... o nooldu? -ne bileyim lan? -tavuk şişi biliyosun ama -hasta mısın kardeşim -yaw kusura bakmayın adresinizi kaybetmişiz.arkadaşlar yerinizi tespit edicek de .sizi telefonda tutmaya çalışıyorum... ben de buna hasta olduydum, geberdim gülmekten =0D genel olarak hiç komik bulmuyorum bu yiğit özgür'ü. ama bu güzel selçuk erdem ve erdil yaşaroğlu varken bu herifin espri anlayışı bana hiç uygun değil[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sonuçta espri anlayışı farkı bana da erdil yaşaroğlu çok klişe geliyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Lopet ne la Opeth'ın gelişmiş hali mi ;)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Razu, 01 Haziran 2005 22:01 tarihinde demiş ki: Lopet ne la Opeth'ın gelişmiş hali mi ;) lop et[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lopez baldır bacakları a.ş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yigit özgürün "rüya" adlı karıkatürünü koyana benden 1500 repp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yukarıdaki karikatürü görünce aklıma yine öğrencilerin ana temayı oluşturduğu "Dayımlar Sözlüğü" karikatürü geldi. :D Birisi onu bulabilir mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 daimler chrysler sözlüğü olsaydı daha komik olurmuştu o. //mesaj attık bi işe yarasın. yiğit özgür parladığı zamanlardaki gibi değil artık. ya tarzını tüketti yeni şeyler bulması lazım yada biz çok çabuk tüketiyoruz. her iki durumdada baydı artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rüya adlı karikatürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Overseer said: daimler chrysler sözlüğü olsaydı daha komik olurmuştu o. //mesaj attık bi işe yarasın. yiğit özgür parladığı zamanlardaki gibi değil artık. ya tarzını tüketti yeni şeyler bulması lazım yada biz çok çabuk tüketiyoruz. her iki durumdada baydı artıkın. evet ya uykusuzda "ben orda olsaydım" ın dışında kendi köşesindeki karikatürlere eskisi kadar gülmüyorum artık ya ama performansı düştü gibi geldi bana eski karikatürlerine gülüyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 beğendiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar