BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fener'in kovduğu bu kaleci hanover da gösterdiği bu performansla almanya'da yılın kalecisi seçilmiş hahhah komedi[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahahahah. harbiden komedi ya. adamı ilk maçından sonra daragacına göndermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lol, daum yarın geri istiyormuş[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh rüştüyü derbilerde 4 tane gol yemek bile kesmiyor ama enkeyi 3 tane yedi diye gönderiyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 adam hırs yapmış.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 rüştünün yediği golleri kariyeri telafi edebiliyor,enkenin telafi için mazereti yoktu...[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kiskanliginizdan ne yapicaginizi sasirdiniz valla ne diyim. o kaleciyi seyrettikten sonra acaba diyebilecek misiniz bu laflari durust bi sekilde? rustu de dunyanin en iyi kalecisi secilmisti hatirlatirim. enke birak kaleyici kova olamaz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sanerixx, 31 Mayıs 2005 13:25 tarihinde demiş ki: adam hırs yapmış. Doğru söze ne gerek =)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Rüştü ve dünyanın en iyi kalecisi,bu 2 laf aynı cümle içinde kullanılmasın çok tehlikeli sonuçlar ortaya çıkabilir :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bırak şimdi toması da gönderdi fb adam en kral sezonunu gecirdi :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bu futbol bölümünde insanlar diğer takımlarla dalga geçecek yer arıyorlar. Evet, Enke ilk maçtna sonra gönderildi. Çoğunuz görmüşsünüzdür adam topa bakıyordu hiç bir tepkisi yoktu. Tabii ki de kovuldu maçtan sonra.[signature][hline]Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan soraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 muahah işe bak.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: DynamicK, 31 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki: bırak şimdi toması da gönderdi fb adam en kral sezonunu gecirdi :) tomas disiplinsizliğinden yollanmıştı hatırlatırsam..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 almanyadaki kaleci kalitesizliğimi ???? kahn ve rost war yani yapmayn[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o.kahn'ı geçmesi yeterli bence.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fener yine alır oderis...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 washington'da gol kralı oldu gidince enke'ye şaşırmadım euhe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nükem bizde bir maç oynatıp kaleci yollamıştık. kjaer miydi neydi top gibin bişeydi. bunun sebebi fener yöentimi değil Daum. Daum bjk eyekn yedek kalecei bile yabancıydı (asper) ki yedek kalce as tan daha başarılıydı. Devre arasında sper in takımıyla hazırlık maçı yapıldı adam hala mükemmel oynuyordu...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1. enkeyi zaten yonetim gondermedi, taraftar gonderdi sayilir. mactan hemen sonra menajerini cagirmis adam turkiyeye seyindne bile korktugu icin. ve evet maclari seyrediyorum sen geciceksin bunlari o adam kova olamaz. 2. tomas i da yonetim kotu oldugundan degil fenerbahce formasini attigindan gonderdi. fenerbahce yonetimi gunu kurtarmak icin, sizler gibi onursuz, gurursuz davranmiyor. onlarda biliyorlar ve gorduler tomasin avrupanin en iyi defans oyuncularindan biri oldugunu ama her ne olursa olsun adam formayi yere atti. tabii egonuzdan dolayi onur kavramlari gelismemisse bilemiyecem. allah herkese bole yonetim nasip etsin de rakiplerimiz olsun, ne yazikki bu da cok zor oldugundan artik turkiye super ligi degil, fenerbahce super ligi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kjear daha fazla oynadı bizde çıktı baya maça .. daum kaleci seçemio kaleciden anlamıo çünkü immel anlamıo buna bağlarım yani ben olayı mhyre yani faciaydı ama hep oydu kalede asper se 1 metreden köşeye giden şutu avuçlamıştı yaranamamıştı...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 asper iyiydi ama duruşuyla, fiziğiyle falan pek güven vermiyodu bana.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben de saçlarını beğenmemiştim pek bi concon gibi duruyodu :P[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben alexe hayret ediyorum.. fenerbahçe spor camiasına gelip de kurutulmamış tek yetenek (Lefter "hastasıyım" andonyianis de hariç) yani aarkadaşlar şu anda aklıma gelmiyor fenerbahçeye gelip de form grafiği aşşağıya inmiş biri daha akılına gelen bir zahmet yazsın..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 büyülü stadda oynayamıyor yabancılar. muska filan takmadan cıkıyorlar maça, sonra 3-5 yiyip dönüyorlar ülkelerine. ahh kadıköy.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar