Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi sigaralari kullanıosunuz ve tadlari nasil ?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

pehh şu koca pati de sigar içenler arasında bitek ben muratti içiyorum sanırım :)
kimseye tavsye etmem iğrenç bi koku bırakıyor söndürdükten sonra odayı 15 gün havalandırıyorum.ama 1 tanesi 1 gün idare ediyor nerdeyse.fiyatıda normal sayılabilir. 2,60 ytl.
captain black 3,30 dü geçende aldığımda bazı yerde 3,50 yede satıyolar.ama çikolatası dışında sarıp içmek ayr pipoyla içmek ayrı bi tat veriyor.captain rule marttai resume olaraktan devam.
şu gitanes olayını bilen varsa birazcık aydınalatbilirmi !!
zanetmiyorum öle yasa dışı bişi olsun.ama eğer doğruysa gümrükte sıraya girecem.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
backwood aromatic ila marlbor. lights.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Marlboro Light Davidoff Light Aradada Uyhetert (İran Malı Tütün)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ah ah vallahi garbage yi de çok özlemişim :) ay bu akşam duygusallığım üstümde :D. Herneyse pati forumlari kapali olduğundan itibaren hayatımda çok şey değişti. Öncelikle uo hayatım bitti ve daha sonrada action olmadı için sigarayi bıraktım ve şuan içmiyorum. Nerde o eski günler :) kül tabağında iki paket izmarit biraktığım zamanlar... Ama sigarasız hayat daha bir güzel oluyor. Sizede tavsiyem sevgili tiryaki pati kardeslerim sigara icmeyelim..[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Peki simdi nicin iciyorsun?
Zevkten :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 09 Şubat 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
Camel :tup:

zararlı demeyen yok ki zaten:) 20 yaşiıdnayım 2 kat merdiven çıksam kesiliyorum ama meret öyle höd diyince bırakılmıyor o yüzden zararını daha çoook görürüz:) En basit örnek olarak şimdi Alkol içerken ssigara yakmazsan boş dondurma külahı yalamışsın gibi olur ;) (özendiriyorum falan sanmayında)

abi hersey ırade de bıtıor sen bırakmak ıstersen bırakırsın benım amcam ıckı ve sıgara cok ıcıordu oglu doktor dedıkı böle dvm edersen ölüceksın adam sıgara yı bıraktı artık geceleri sadece 2 kadehh ıcıoır
Sosyal ağlarda paylaş

babam aynı şeyi yaşadı, sonra puroya başladı, şeker mevzusu çıkınca içkiyle beraber puroyu da bıraktı.
agresif bir adamken mülayim bir adama dönüştü, kilo verdi vs. sağlığı düzeliyor hızla.
sigara kullanmıyorum, yanımda kullanana darptan silahla tehdite uzayan bir takım yaptırımlar uyguluyorum. ayrıca alayının tadı berbat:D
allahtan içen arkadaşım yok çok fazla :)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 11 Şubat 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
marlboro'yı 6 sene içtikten sonra son 2 senedir marlboro + winston beraber içerek marlboroyu bırakıp winston'a geçiyorum..

İnsan Günde 2.5 paket içince ister istemez değiştiriyor sıgarasını..
tabi bide sözlüne alınan paketler (2 de o içiyo)
kardeşin otlanmaları derken günlük paket sayısı
5'i buluyor..
hele bide içki varsa (ki günaşırı var) 7 paket'e kadar çıkan harcama insanı samsun maltepe yada birinciye itsede :lol:
biz winston'a döndük :lol:

şeref sen ne mükemmel birisin abi her postunda yeni bir özelliğini keşfediyor pati ahalisi..
şeref kadar olamasamda kısa winston içerim[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen kullanmıyorum ama bütün arkadaşlarım içiyor anasını satayım..

Ayrıca sigara içen biriyle öpüşmek ağızda resmen tezek tadı bırakıyor.. kız/erkek arkadaşlarınıza iyilik yapında bırakın şu mereti..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 26 Mayıs 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
camel harbiden kotu ama

evet ama bi o kadar da insani rahatlatiyo :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

5 aydir icmiyorum.oncesinde camel ile baslyip marlboro light ile giderdim..
bide cok ilginc biraktim,boyle canim falanda cekmiyor hic.
su ornegin belki cok etkisi oldu birakmamda,cok basit bir ornek tabi :

filmlerde her zaman bi adami asmadan once "son istegin nedir?" diye sorarlar , oda bir sigara der ve son sigarasini icme sahnesi ince ince gosterilir.sanirim boyle seyler bilincaltina yerlestirilerek insanlara sigara icme aliskanligi bir nevi asilaniyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sevgili sigara kesh pati kardeslerim :D sözlerimi tekrar yineliyorum icmeyin şu zıkkımı :) Sigarasız hayat daha güzel.[signature][hline]Dünya nimetlerine ehemniyet vermeyen yaşayış felsefesi ile ünlü filozof Diyojen,
bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla
karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir. Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa:
-"Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der Diyojen,
kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir
-"Ben çekilirim"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...