Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magmadar Slain

Eternal

Öne çıkan mesajlar

puan sistemi çok güzel ve kesinlikle uygulanmalı. Zar atma ve drop rate konusunda feci şanssız biri olaraka sonuna kadar destekliyorum.

Bugün (nerull+disorder) garr ı kestik. mutluyuz :) Dün de gehennas ı kesmiştik. 2 gün içinde 3 tanesi oradaki surger lardan 5 tanesi bosslardan(2 gehennas, 3 garr) olmak üzere toplam 7 epic item düşürdük.
önce yolda
Belt of might düştü
onra gehennas dan gloves of prophecy ve felheart slippers düştü.

bu gece de garr dan aurastone hammer, Felheart Skullcap ve Drillborer Disk düştü.

Bir de nasıl becerdiysem az daha arcanist belti ninjalıyordum farkında olmadan. SS alıyım diye loot a tıkladım ve herşeyi lootladım allahtan item bind on pickup deildi (zaten olsa bir uyarı mesajı gelirdi) yaz boyu judgement seti tamamlarım diye umud ediyorum :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 25 Mayıs 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
MC lootları cidden oyunun şu anda EN İYİ lootları (Tier 1 epic setler ve diğer epicler)

MC lootlarını "Arkadaşım veya guildimden birisi aldı, yuppie" mantığının çok başarılı sonuçlar vereceğini zannetmiyorum.

Basit bir örnek, Gutgore Ripper ile Core Hound Tooth düştü, 40 kişi var o raidde, elemanın teki pislik için rolladı ve ikisini de kazandı, ne yapacaksın?

grp loot sistemle mc ye gidilirmi?
bazı mageler tanıyorum int bonus var diye shielde rollatan...
main hand diye rend sacred charge a roll atan paladinler vs...
MC ye random gruplada gidilmez...

öle 12 si surdan, 11 i burdan 26sı ordan 35 i karsı taraftan muhabbeti baslarda sorun cıkmaz gorunur sonraları sorun cıkar...

MC de sorunsuz basarı icin GUuild run + master looter iyidir...[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 27 Mayıs 2005 03:49 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 25 Mayıs 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
MC lootları cidden oyunun şu anda EN İYİ lootları (Tier 1 epic setler ve diğer epicler)

MC lootlarını "Arkadaşım veya guildimden birisi aldı, yuppie" mantığının çok başarılı sonuçlar vereceğini zannetmiyorum.

Basit bir örnek, Gutgore Ripper ile Core Hound Tooth düştü, 40 kişi var o raidde, elemanın teki pislik için rolladı ve ikisini de kazandı, ne yapacaksın?

grp loot sistemle mc ye gidilirmi?
bazı mageler tanıyorum int bonus var diye shielde rollatan...
main hand diye rend sacred charge a roll atan paladinler vs...
MC ye random gruplada gidilmez...

öle 12 si surdan, 11 i burdan 26sı ordan 35 i karsı taraftan muhabbeti baslarda sorun cıkmaz gorunur sonraları sorun cıkar...

MC de sorunsuz basarı icin GUuild run + master looter iyidir...

Nihilum örnek olarak MC'de ve diğer bütün raidlerde FFA loot sistemini kullanır. Herkes 1 Uncommon lootlama hakkına sahiptir. Kungen'den başkası Rare BoEleri alırsa - DKP puanı, Rare BoPları alırsa çok fazla - DKP puanı, Epic lootlarsa raidlerden ban ve guildkick ile diğer bütün guild liderlerine durumun anlatılmasıdır.

Bence en güzeli, sonuçta guild dostluk ve takım oyunudur. Herkes sorumluluğunu bilirse, sorunsuz başarılar gelir.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren'in dediği gibi sistem adam gibi işliyor kimse gelipte acaba ninja yapsammı diye düşünmüyor bile, çok istediği item düşsede.
İnsanlar bekliyor puanı varsa alıyor. Hala roll yapan guildler var doğru ancak orda active olandan çok şanslı olan kazanıyor itemları ki bu çok saçma bu iş şans işi değil o kadar çok zamanını veripte.
Sosyal ağlarda paylaş

Puan sistemi gelmezse Çok yakında item kavgaları çıkacak. Çatışmalar başlayacak o kadar adam giriyo oraya hiçbişey kazanamadan çıkıyo en azından adam ragnarosu kestikten sonra tatmin olsun puan aldım falan diye :). Tamam ilk run ımız tecrube falanda İnsance ya restart geldikten sonra puan sistemi şart.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

TÜRK guildinde olacaksın diye bir kaideyi kim yarattı onu bilmiyorum kompleksmidir bu yani?
Ben eski bir nihilum üyesiyim ve isveç guildi falan değil nihilum. 4 defa onyxia,3defa ragnaros, 50 defada diğer zımbırtıları kestik, çok da mutluydum guildimden, türk yada bilmemne olmasıyla ilgilenmedim hiç, daha girdiğim anda patiye yeniden yine böyle hır gür görmek sinirimi bozdu açıkcası.
Şu anda Infernal Affairsteyim ve bu guild de güzel, az oyun zamanıma rağmen iyi bir hunter olduğumu düşünüyorum. Zamanında biz oyunu zaten bilios kral olcaz ezcez sizi diyen arkadaşları oyunda göremiyorum?
İyi oyunlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...