Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bugün de Garr ı öldürdük Felheart head armor u Aurastone Hammer XX Disk(shield) düştü tam hatırlamıyorum[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 puan sistemi çok güzel ve kesinlikle uygulanmalı. Zar atma ve drop rate konusunda feci şanssız biri olaraka sonuna kadar destekliyorum. Bugün (nerull+disorder) garr ı kestik. mutluyuz :) Dün de gehennas ı kesmiştik. 2 gün içinde 3 tanesi oradaki surger lardan 5 tanesi bosslardan(2 gehennas, 3 garr) olmak üzere toplam 7 epic item düşürdük. önce yolda Belt of might düştü onra gehennas dan gloves of prophecy ve felheart slippers düştü. bu gece de garr dan aurastone hammer, Felheart Skullcap ve Drillborer Disk düştü. Bir de nasıl becerdiysem az daha arcanist belti ninjalıyordum farkında olmadan. SS alıyım diye loot a tıkladım ve herşeyi lootladım allahtan item bind on pickup deildi (zaten olsa bir uyarı mesajı gelirdi) yaz boyu judgement seti tamamlarım diye umud ediyorum :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bencede puan sistemi uygulanmalı. düşük atıp kaybetsem üzülmiycem 97 atıp kaybedince koyuyo biraz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Aurastone Hammer benimde rüyalarımı süsliyen bi alet :) raid puanlarımı sırf onun için biriktiriyorum.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Gangren, 25 Mayıs 2005 18:13 tarihinde demiş ki: MC lootları cidden oyunun şu anda EN İYİ lootları (Tier 1 epic setler ve diğer epicler) MC lootlarını "Arkadaşım veya guildimden birisi aldı, yuppie" mantığının çok başarılı sonuçlar vereceğini zannetmiyorum. Basit bir örnek, Gutgore Ripper ile Core Hound Tooth düştü, 40 kişi var o raidde, elemanın teki pislik için rolladı ve ikisini de kazandı, ne yapacaksın? grp loot sistemle mc ye gidilirmi? bazı mageler tanıyorum int bonus var diye shielde rollatan... main hand diye rend sacred charge a roll atan paladinler vs... MC ye random gruplada gidilmez... öle 12 si surdan, 11 i burdan 26sı ordan 35 i karsı taraftan muhabbeti baslarda sorun cıkmaz gorunur sonraları sorun cıkar... MC de sorunsuz basarı icin GUuild run + master looter iyidir...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Earthshaker'imi aldigim gunu hatirladim resimleri gorunce, nede guzel sevinmistim, pekde guzel sevinmistim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Taktıgının nasıl oldugu hakkında bır acıklama yapman mumkunnu.. Fear alert ı falan nasıl kullanacaz..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Sin, 27 Mayıs 2005 03:49 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 25 Mayıs 2005 18:13 tarihinde demiş ki: MC lootları cidden oyunun şu anda EN İYİ lootları (Tier 1 epic setler ve diğer epicler) MC lootlarını "Arkadaşım veya guildimden birisi aldı, yuppie" mantığının çok başarılı sonuçlar vereceğini zannetmiyorum. Basit bir örnek, Gutgore Ripper ile Core Hound Tooth düştü, 40 kişi var o raidde, elemanın teki pislik için rolladı ve ikisini de kazandı, ne yapacaksın? grp loot sistemle mc ye gidilirmi? bazı mageler tanıyorum int bonus var diye shielde rollatan... main hand diye rend sacred charge a roll atan paladinler vs... MC ye random gruplada gidilmez... öle 12 si surdan, 11 i burdan 26sı ordan 35 i karsı taraftan muhabbeti baslarda sorun cıkmaz gorunur sonraları sorun cıkar... MC de sorunsuz basarı icin GUuild run + master looter iyidir... Nihilum örnek olarak MC'de ve diğer bütün raidlerde FFA loot sistemini kullanır. Herkes 1 Uncommon lootlama hakkına sahiptir. Kungen'den başkası Rare BoEleri alırsa - DKP puanı, Rare BoPları alırsa çok fazla - DKP puanı, Epic lootlarsa raidlerden ban ve guildkick ile diğer bütün guild liderlerine durumun anlatılmasıdır. Bence en güzeli, sonuçta guild dostluk ve takım oyunudur. Herkes sorumluluğunu bilirse, sorunsuz başarılar gelir.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Gangren'in dediği gibi sistem adam gibi işliyor kimse gelipte acaba ninja yapsammı diye düşünmüyor bile, çok istediği item düşsede. İnsanlar bekliyor puanı varsa alıyor. Hala roll yapan guildler var doğru ancak orda active olandan çok şanslı olan kazanıyor itemları ki bu çok saçma bu iş şans işi değil o kadar çok zamanını veripte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 saçma hemde nasıl saçma. dün gece 4 saat lbrs yaptım aldıgım tek şey yeşil bi item. düşen rare lerde de rogue luk hiç bişi cıkmadı tamamen zaman kaybı yani.[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 MC Raid lerinde Master Looter kullanılmaz çünkü Mob öldüğü zaman master looter disconnect olursa soğuk su içilir.. :) FFA en iyisi[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hatta bunlarda resimlerimiz[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 27 Mayıs 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kalite düştü malesef.Buda gehennascık =P[signature][hline]"Honor to see Metaphor in World of Warcraft" Mike Morhaime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tebrikler biz daha 2. denememizde lucifronu alamadık inşallah bidahaki sefere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Puan sistemi gelmezse Çok yakında item kavgaları çıkacak. Çatışmalar başlayacak o kadar adam giriyo oraya hiçbişey kazanamadan çıkıyo en azından adam ragnarosu kestikten sonra tatmin olsun puan aldım falan diye :). Tamam ilk run ımız tecrube falanda İnsance ya restart geldikten sonra puan sistemi şart.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 TÜRK guildinde olacaksın diye bir kaideyi kim yarattı onu bilmiyorum kompleksmidir bu yani? Ben eski bir nihilum üyesiyim ve isveç guildi falan değil nihilum. 4 defa onyxia,3defa ragnaros, 50 defada diğer zımbırtıları kestik, çok da mutluydum guildimden, türk yada bilmemne olmasıyla ilgilenmedim hiç, daha girdiğim anda patiye yeniden yine böyle hır gür görmek sinirimi bozdu açıkcası. Şu anda Infernal Affairsteyim ve bu guild de güzel, az oyun zamanıma rağmen iyi bir hunter olduğumu düşünüyorum. Zamanında biz oyunu zaten bilios kral olcaz ezcez sizi diyen arkadaşları oyunda göremiyorum? İyi oyunlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ayrıca Magmadar için tebrik ediyorum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hemen bende yapıştırayim fotoyu :) bu gece aldık keratayı zorlu bi mücadelenin sonunda darısı digerlerinin basına . . . buda Lucifron amcamız [signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman[Bu mesaj OmeN tarafından 30 Mayıs 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Magmadar değil ama omerin interface benı dehşete duşudu, Oha nası oynuyosun abı o interface le?![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mc ye girince böle oynamak zorundasın valla elin mahkum :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tebrik ediyorum :) birde şu türk guildleri ittifak kurabilse. maşallah anadolu selçukluları sonrası türk belikleri gibisiniz.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Koça raiddede 3 warrior olması ayrıca ilgincçmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 3 diil 5 warrior vardı :) katılanların listede altta baya türk var.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Rogue sayısı abartı olmuş biraz[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cidden grup 5 komikmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar