Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet yeni ceza kanunu bugün yürürlüğe girdi. hepimize hayılır olsun bi kaç absürd şey var tabi ama elden bişey gelmez.. Yeni Türk Ceza Kanununda öne çıkan maddeler ise şöyle: Töre cinayetleri ilk kez Türk Ceza Kanununa girdi. Cinayete destek verenlerin, işleyenlerin suçu ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası oldu. Zorla bekaret kontrolü yaptıranın cezası da hapis olacak. Kadından bu kontrolü sadece hakim ve savcı isteyecek. Çocukları muzur neşriyattan, cinsel tacizden, uyuşturucudan, suça teşvik edilmesinden koruyacak birçok yasal engel geldi. Çocukları suç ve para kazanma aracı olarak gören ailelerin cezası artık hapis. Çocuklarını döven aileler için de yeni yasada ceza var. Organ ve doku nakli de ilk kez Türk Ceza Kanunu içinde yer aldı. Hukuken rızaya dayalı olmadan organ ve doku satın alan ve satanın cezası 15 yıla kadar hapis. İşkence yapanın, göz yumanın, teşvik edenin cezası da yasalar önünde netleşti. Din adamlarının siyaset yapması yasaklandı. Yeni Türk Ceza Kanununda basına da yaptırımlar var. Haksız yere yazılan haberlerin cezası hapis ve para olacak. -(NTVMSNBC den alıntıdır)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Haziran 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 töre cinayetleri için verilen ceza hernekadar olumlu olsada o öküzler vazgeçer mi hiç zannetmiyorum[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 İyi olmuşta.... Şu güne kadar boyle cıkması gerekipte cıktıktan sonra uygulanan kaç ceza yasası gorduk?[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya yalnız şey duydum bide düşük bel pantolon giymekte suç kapsamına alınıyomuş herhalde bilen varmı bu işin doğrusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben düşük bel pantolon giyip iç çamaşırını teşhir etmek yasak diye duydum[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 crocodile yuhh... asparagas bunlar...[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 01 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Ben düşük bel pantolon giyip iç çamaşırını teşhir etmek yasak diye duydum aha bak buda duymuş. ayrıca giysin kızlar ya ne guzel oluyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sabah Kanal D haber de; Cinsel organa her hangi bir nesne sokmak tecavüz sayılacak. Kapkaç 7 yıl. Üfürükçü , hacı, hoca vs.vs. 15 yıl dolandırıclıkla ilgili bi şeyler gibi bir ton şey saydılar tabi hepsini aklımda tutamadım.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 01 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Cinsel organa her hangi bir nesne sokmak tecavüz sayılacak. Euaheuha bu ne beaa.Adamın tekinin kadının birini çomakla kovaladığını düşünseneze :D:D[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ee pandik atamıcaz =) Lol.. Kanunlar güzel de uygulama olacakmı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ceza muhakemesi kanunu da baya iyi oldu, hakimler baklava çalmakla, banka soymaya aynı cezayı vermeyecek, en basit anlamda.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Akp taraftarı değilim ama bu TCK son derece iyi oldu bence. Saçmasapan ceza indirimleri sona erdi, bi adam öldürüp 2 sene sonra çıkmak engellendi ve bir çok yaptırım getirildi ki caydırıcı olmayan cezaları yeterince caydırıcı yaptılar. Şu teşhir yasasına gelince sandığım kadarıyla sadece resmi kuruluşlarda geçerli. Ama öyle değilde büyük hata etmişler ve sonlarını hazırlamışlardır.[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu değişikliklerin hepsini birden yazan bir site var mı ?[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 www.turkiyecumhuriyeti.gov Haklısın böyle yenilikler getiriliyor fakat kimse olayın aslını doğru düzgün bilmiyor. Resmi ağızdan açıklanması lazım. Belki bu akşam TRT haberlerinde bilgilendirirler.[signature][hline]Amon Amarth'dan sonra Pleysbocu oldum ben. Evri miihih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://rega.basbakanlik.gov.tr/ resmi gazetede yazar1 haziran[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yalnız şöyle birşey var, basın haksız haber yazamıycak denmiş. haksız haber değil, devlet'in istemediği haberi yazamıycak. mesela istediğin kadar banka dolandır, bu suçun kesinleşmeden birisi senin hakkında yazarsa ceza alıyor direk. ya da mesela bir yazara mektup yazdın, yazar da bunu yayınladı. artık "ben bunun yayınlanmasını istiyorum" demedikçe yayınlayamıycak, ceza yiycek. "ben bunun yayınlanmasını istemiyorum" diyince değil, direk demesen de ceza yiyor... bunun gibi şeyler var, gazetelerde uzun süredir tartışıyordu, erdoğan bir ara gazetecilerle konuşmayı bile reddetmişti de, şimdi ne oldu hiç bilmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Suark, 01 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki: ee pandik atamıcaz =) Lol.. Kanunlar güzel de uygulama olacakmı? kanunlar her zaman uygulanır[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: crocodile, 01 Haziran 2005 11:37 tarihinde demiş ki: ya yalnız şey duydum bide düşük bel pantolon giymekte suç kapsamına alınıyomuş herhalde bilen varmı bu işin doğrusunu. yok artık lebron james derim.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hmm.. bence herkes temel haklarını bilmesi açısından bunu okumalı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv** [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Haziran 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar