KaMoNJuK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :D bizi koskoca WCG kekledi Samsung un düzenlediğin dünya oyun olimpiyatı microsoft vs sponsorlar var ama hediyemiz gelmedi Turkiye 1. ve 3. sü olduk ama siberlik mantara bağladı :D Level büyük ama dediğim organizasyonda köşede ufak bir standı vardı uehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gelmedi bana kontör montör dava açacam.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 iyide level söz verdiği herhangi bi ödülü okuyucuya veya yarışçıya ulaştırdı mı ki? Yani ben cs-lvl turnuvasına girmiştim. cdc'nin önce paris'e CPL'e yollanacağı söylendi.. yalan oldu vize mize ayağına. sonra oslo dendi o da yalan oldu onun nedeni ise belirsizdi. silp ilk değilsin sonda olmayacaksın :) Edit: said: KaMoNJuK, 30 Mayıs 2005 15:58 tarihinde demiş ki: siberlik mantara bağladı Sibelig'ten bir Vestel Smart Bilgisayarda. Bir de Keysmart Digital Fotograf Makinesi kazandim. Bilgisayar kazandigim hafta içinde adrese teslim edildi. Foto makinesi 2 ay falan bekledi ama o da elime geçti. Siberligten yana benim sıkıntım olmadı. Ayrıca Kore'ye de siberlig yolladı sanırım Vndtt'yı...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 30 Mayıs 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eskiden yaklaşık 100 tane yedigun kapağı yollayarak ps kazanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 maxi biraz kassaymışsın[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sabonis remlerimi gönderin ulan ya da geleyim ofise verin. adam dese gel al gidecem ama cevap vermiyo.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 helal[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: MeSh, 30 Mayıs 2005 17:06 tarihinde demiş ki: iyide level söz verdiği herhangi bi ödülü okuyucuya veya yarışçıya ulaştırdı mı ki? Yani ben cs-lvl turnuvasına girmiştim. cdc'nin önce paris'e CPL'e yollanacağı söylendi.. yalan oldu vize mize ayağına. sonra oslo dendi o da yalan oldu onun nedeni ise belirsizdi. silp ilk değilsin sonda olmayacaksın :) Edit: said: KaMoNJuK, 30 Mayıs 2005 15:58 tarihinde demiş ki: siberlik mantara bağladı Sibelig'ten bir Vestel Smart Bilgisayarda. Bir de Keysmart Digital Fotograf Makinesi kazandim. Bilgisayar kazandigim hafta içinde adrese teslim edildi. Foto makinesi 2 ay falan bekledi ama o da elime geçti. Siberligten yana benim sıkıntım olmadı. Ayrıca Kore'ye de siberlig yolladı sanırım Vndtt'yı... yalnız cpl'e gönderme olayında cdc üyelerinin de hatası var (çoğu arkadaşı onların zaten). ama tam olayı detaylarıyla bilmiyorum[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: SilphatosIce_, 30 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki: sabonis remlerimi gönderin ulan ya da geleyim ofise verin. adam dese gel al gidecem ama cevap vermiyo. sen bana ismini soyadını mailını vs özel mesaj at. ben bi soriyim bakiim. bi de olayı kısaca veya istersen uzun uzun anlatıverirsen mesajda iyi olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tamamdır sabojum attım pm, sağol [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Mayıs 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Benden önceki kazanan almış zaten. [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Mayıs 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Aldım ve şimdi anakarta takıcam törenle hoereragch.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 OO hayırlı olsun bakalım =)[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sağol fistan. valla çok klas şeyler, şu donanimhaberi bilirsin orada bunu aldıgımı söylesem level'dan, oradaki odun elemanlar sadece bunun için her ay level alır ahah ama kazanamazlar hiç o ayrı .). [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Haziran 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 go silph go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 go bonec~1 go aehaeh. senden de bekliyoruz artık bonec hadi bakalım..[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar