Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 PvP serverinde oynayan bir warlock olarak, templatemi şu şekilde yapmaya karar verdim: [li]Destruction Mastery [spo1=Improved Shadow Bolt {5/5}] Your Shadow Bolt critical strikes increase the next 4 sources of Shadow damage dealt to the target by 20%. Effect lasts a maximum of 12 sec.[/spo] [spo2=Aftermath {5/5}] Gives your Destruction spells a 10% chance to daze the target for 5 sec.[/spo] [spo3=Devastation {5/5}]Increases the critical strike chance of your Destruction spells by 5%.[/spo] [spo4=Shadowburn {1/1} ]105 Mana 20 yd range Instant cast 15 sec cooldown Reagents: Soul Shard Instantly blasts the target with 91 to 104 Shadow damage. Requires 1 Soul Shard. If the target dies from Shadowburn, and yields experience, the caster gains a Soul Shard.[/spo] [spo5=Intensity {2/2}] Gives you a 70% chance to resist interruption caused by damage while channeling the Rain of Fire or Hellfire spell.[/spo] [spo6=Destructive Reach {2/2}] Increases the range of your Destruction spells by 20%.[/spo] [spo7=Pyroclasm {2/2}] Gives your Rain of Fire and Hellfire spells a 26% chance to stun the target for 3 sec.[/spo] [spo8=Improved Immolate {5/5}] Increases the initial damage of your Immolate spell by 25%.[/spo] [spo9=Ruin {1/1}] Increases the critical strike damage bonus of your Destruction spells by 100%.[/spo] [spo10=Emberstorm {5/5}] Increases the damage done by your Fire spells by 10%.[/spo] [spo11=Conflagrate {1/1}] 157 Mana 23 yd range 1.5 sec cast 10 sec cooldown Ignites a target that is already afflicted by Immolate, dealing 227 to 287 Fire damage and consuming the Immolate spell.[/spo] Destruction Total: 34[/li] [li]Affliction Mastery [spo12=Improved Corruption {5/5}] Reduces the casting time of your Corruption spell by 2 sec.[/spo] [spo13=Improved Drain Soul {2/2}] Gives you a 100% chance to get a 100% increase to your Mana regeneration for 10 sec if the target dies while you drain its soul. In addition your Mana may continue to regenerate while casting at 50% of normal.[/spo] [spo14=Improved Drain Life {3/5}] Increases the Health drained by your Drain Life spell by 6%.[/spo] [spo15=Fel Concentration {5/5}] Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while channeling the Drain Life, Drain Mana, or Drain Soul spell.[/spo] [spo16=Nightfall {2/2}] Gives your Corruption and Drain Life spells a 4% chance to cause you to enter a Shadow Trance state after damaging the opponent. The Shadow Trance state reduces the casting time of your next Shadow Bolt spell by 100%.[/spo] Affliction Total: 17[/li] [li]Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60[/li] [hline] Sizce ne kadar iyi bir template olmuş bu, diğer warlocklar da kendi templatelerini yazabilir mi buraya? PvP veya Normal serverde olmaları fark etmez, birden fazla görüşü bilmek herkesin yararına olacaktır diye düşünüyorum...[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Tabi, koskoca paticikte toplam 5 warlock olursa cevap yazan da çıkmaz :).[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 5 saatte ne cevap bekliyorsun hayret bişi :D ben zaten nubi modunda dolaşıyorum da, şu iki topicte sQu'nun yazdıklarına felan bak sen bi: http://forum.paticik.com//view.php?id=98998 http://forum.paticik.com//view.php?id=100181[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yani spoiler komutu daha salakca bir amacla kullanılamazdı gözlerime tecavüz ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 [spo1=Pardon]O K. Bundan sonra daha az salakça bir amaçta kullanırım o zaman, pardon bu kadar salakça bir amaçla salakça bir spoiler komutunu salakça kullandığım için. Ben de sonradan salakça fark ettim salakça spoiler komutunu salak salak yerlerde salakça kullandığımı, ama salakmışım ne yapalım. Allahım, daha salakça bir şekilde yorum yapılamazdı bence. (Salakça bir şekilde bokunu çıkarayım da "salakça" olayı salakça bir şekilde devam etmesin) Kimse alınmasın.[/spo] Neyse, gözlerinin bu kadar hassas olduğunu bilmediğim için beni affet, bundan sonra böyle kullanmam spoilerleri, daha iyi olacağını sanıp içine zçmışım resmen, ben de farkındayım, ama 1.5 saat çoktan geçti. Artık spoilerlerin salaklığını değil de templatenin iyi mi kötü mü olduğunu tartışırsak daha iyi olur bence, sapmasın konu. Sizce demonology almamakla iyi mi etmişim ben? Demonology talentleri tek PvE serverinde işe yarıyor diyorlar genelde, o yüzden eklemedim... [hline] Ne kadar bozuk türkçem varmış benim, bi de onu fark ettim.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 26 Mayıs 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 26 Mayıs 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 tam anlamıyla rezalet bence .. bu talent lar .. bane e nasıl vermedin onu anlıyamadım bile .. yani demonology alsan pvp de daha cok işe yarar [Bu mesaj BoaCh tarafından 26 Mayıs 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 eheha spoilerlar iyi olmus.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 spoiler bence ii olmus kotu olmus diyen arkidesleri kınıyorum *alkıs* :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 destruction kadar gereksiz bi alan yok onun yerine affliction gitsen daha etkili olursun warlock un amaci dmg vermek degil dot lar la adam oldurmek dmg vermek istiyosan mage acacaksin..bu temp.. ile yasaman adam oldurmen cok zor hele warlock un su an ki haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hmm. Ok yapici elestirileriniz icin tesekkurler, destructiona harcadigim puanlarin hepsini af'a aktariyorum, daha iyi bir template bulana kadar... Biraz daha inceleyip yazarim yeni temp'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Yeni templatem: [li]Destruction Mastery Improved Shadow Bolt Rank 5/5 Your Shadow Bolt critical strikes increase the next 4 sources of Shadow damage dealt to the target by 20%. Effect lasts a maximum of 12 sec. Bane Rank 5/5 Reduces the casting time of your Shadow Bolt and Immolate spells by 0.5 sec. Shadowburn Rank 1/1 105 Mana 20 yd range Instant cast 15 sec cooldown Reagents: Soul Shard Instantly blasts the target with 91 to 104 Shadow damage. Requires 1 Soul Shard. If the target dies from Shadowburn, and yields experience, the caster gains a Soul Shard. Destruction Total: 11[/li] [li]Affliction Mastery Improved Corruption Rank 5/5 Reduces the casting time of your Corruption spell by 2 sec. Improved Curse of Weakness Rank 3/3 Increases the effect of your Curse of Weakness by 20%. Improved Drain Soul Rank 2/2 Gives you a 100% chance to get a 100% increase to your Mana regeneration for 10 sec if the target dies while you drain its soul. In addition your Mana may continue to regenerate while casting at 50% of normal. Fel Concentration Rank 5/5 Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while channeling the Drain Life, Drain Mana, or Drain Soul spell. Amplify Curse Rank 1/1 Instant 3 min cooldown Increases the effect of your next Curse of Weakness or Curse of Agony by 50%, or your next Curse of Exhaustion by 20%. Grim Reach Rank 2/2 Increases the range of your Affliction spells by 20%. Nightfall Rank 2/2 Gives your Corruption and Drain Life spells a 4% chance to cause you to enter a Shadow Trance state after damaging the opponent. The Shadow Trance state reduces the casting time of your next Shadow Bolt spell by 100%. Siphon Life Rank 1/1 150 Mana 30 yd range 1.5 sec cast Transfers 14 health from the target to the caster every 3 sec. Lasts 30 sec. Curse of Exhaustion Rank 1/1 91 Mana 30 yd range Instant cast Reduces the target's speed to 90% of normal for 12 sec. Only one Curse per Warlock can be active on any one target. Improved Curse of Exhaustion Rank 4/4 Increases the speed reduction of your Curse of Exhaustion by 20%. Shadow Mastery Rank 5/5 Increases the damage dealt or life drained by your Shadow spells by 10%. Dark Pact Rank 1/1 20 yd range Instant Drains 150 of your pet's Mana, returning 100% to you. Affliction Total: 32[/li] [li]Demonology Mastery Improved Healthstone Rank 1/2 Increases the amount of Health restored by your Healthstone by 10%. Demonic Embrace Rank 5/5 Increases your total Stamina by 15% but reduces your total Spirit by 5%. Improved Health Funnel Rank 2/2 Increases the amount of Health transfered by your Health Funnel spell by 20%. Demonology Total: 8[/li] [li]Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60[/li] [hline]Hehe shadowburn çok işime yarıyor o yüzden kaldırmaya kıyamadım onu, ne derseniz diyin shadowburnu seviyorum ben, onsuz yaşayamam ehe... Onun dışında düzeltmem gereken şey varsa söyleyin lütfen... [hline] Bi de, bu mu daha iyi spoilerler mi? Ama cevap olarak yazmayın bunu, eğer templateye bir yorum yapacaksanız ekleyin. Konu spoiler suxxor/roxxor değil :-P[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 26 Mayıs 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 26 Mayıs 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu dierine gore cok daha ii .. ben kendimin kini yazıyım :) tam şekillendiremedim henuz ama .. cataclysm 5/5 bane 5/5 shadowburn 1/1 destructive reach 2/2 devastation 5/5 improved firebolt 2/2 ruin 1/1 improved corruption 5/5 improved drain life 5/5 fel concentration 5/5 ampily curse 1/1 nightfall 2/2 grim reach 2/2 curse of exhaustion 1/1 improved curse of exhaustion 4/4 demonic embrace 5/5 şimdi sorunum improved imp ya da improved searing pain i şiddetle almak istiorum o yuzden curse of exhaustion dan vazgecmeyi dusunuorum bu arada ruin bence bizim en gusel talent ıımız .. kesinlikle alınması gerekir bence .. ama işte ruin i alırsan shadow mastery den oluosun [Bu mesaj Noyanh tarafından 27 Mayıs 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyler şu infernal fln işine ne diyorsunuz[oyuna başlamadım almayı düşünüyorum ama].Afilli bişimi?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şu health tünel midir kunel midir , ona niye point veriyorsunuz abicim. bi kere ruin talentini alın , nightfall'ı da alın tamam euh[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 demonology e insta pet call icin falan gidiolar sanirim oyle bi olaylari vardi, bence gayet de hos ilgilenilmeli :p onun disinda demonic embrace almamak dusunulmemeli bile bence. dunku brd party sinde warlock in hp warrior dan fazlaydi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Aslinda o da iyi olur hehe... Hmm bir template daha yapayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 infernal olayı sadece afilli inanki baska hic bi işe yaramıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Destruction Mastery Improved Shadow Bolt Rank 5 Bane Rank 5 Devastation Rank 5 Shadowburn Rank 1 Intensity Rank 2 Destructive Reach Rank 2 Ruin Rank 1 Destruction Total: 21 Affliction Mastery Improved Corruption Rank 5 Improved Curse of Weakness Rank 3 Improved Drain Soul Rank 2 Fel Concentration Rank 5 Amplify Curse Rank 1 Grim Reach Rank 2 Nightfall Rank 2 Siphon Life Rank 1 Curse of Exhaustion Rank 1 Affliction Total: 22 Demonology Mastery Improved Imp Rank 3 Demonic Embrace Rank 5 Demonology Total: 8 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 [hline] Bence en iyisi bu oldu, affliction ve destruction eşit gibi, Imp imp ve demonic embrace de var, hp açısından... Yorumlarınız çok işe yarıyor hehehe, sağolun.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 demek bızım rp cı hergo pvp cı oldu ha :) (sımdı boyle kendımı post kasarmıs gıbı hıssettım ama msj ı atmadan duramazdım kusura bakmayın)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dunemaulda hammerheart guildinde lvl 27 walock um var gerek bizim guildde gerekse oyun içinde konuşutğum UD ORC dahil tüm warlocklar demonology i gereksiz buluyolar genelde 31 dest 20 affli veya tam tersi bir şekilde build ediyorlar kendiminkini yazamam ama dest ne kadar cazip gibi görünsede affli çok daha güçlü bir warlock olmak için çok önemli ama ne olusa olsun dark pact ve shadow burn lazım[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 infernalı cıkarırken farklı bişiler gerekiyormuş.Bi anlatın ya warlock nası bişi =). oyuna daha başlamadım ama alıcam ve warlock açmayı düşünüyorum çok tatlı geldi bana :D.Terimsiz fln anlatrısanız sevınırım[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faramir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Demonology ye talent vermek saçmalık tamamen. İşe yarar birtek soullink var onun içinde 31 talent vermek çok gereksiz ayrıca dispel edilebiliyor hehe.Demonology tree nin şu haliyle size demonology ye yönel diyen birileri varsa cidden o bu işi bilmiyor demektir:) Affliction da ise nightfall coex grim reach gibi yararlı hadiseler olmasına rağmen tamamen affliction a yönelmek gene talentlerin boşa harcanması olacaktır. Bu durumda elimizde bir tek destruction kalıyor maalesef. Ona gelincede Aftermath kesinlikle gereksiz hele hele 5 talent vermek çok anlamsız olur. Ben şahsen 8 affliction 7 demonology gerikalanıda destruction a veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Demonology çok da gereksiz değil. Karşıda UD olmadıkça fear kullanarak petle destruction buildi kadar dmg verilebilir gayet. Farklı classlara farklı pet kullanılması gerektiğinden 0.5 saniyede summon hiç de fena değil. Soul Link + VW ile ölüm bayağı uzak gibi. Ha tercih ve tasvip etmiyorum ayrı. 60'a kadar affliction gitmeni tavsiye edebilirim. Dark Pact, Imp. Drain Soul ve Shadow Mastery yardımıyla çok hızlı grind yapılabilir. 60'dan sonra Nightfall'da bırakıp Dest. yüklenmek mantıklı gibi. Destruction zaten belli, olmazsa olmaz özellikler var Ruin, Shadowburn gibi. Curse of Shadows alınca çok can yakıyor Dest. buildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Noyanh, 27 Mayıs 2005 16:07 tarihinde demiş ki: infernal olayı sadece afilli inanki baska hic bi işe yaramıo :) Yarıyo yarıyo. 50 allyin arasına indiğinde suratlarını cidden görmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben o 50 ally arasından bana dooru kostugu andaki kendi surat ifademi merak ediom asıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar