Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grip Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben hastalandım ühü.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 30 Eylül 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun sana tavsiyem yatarken baya kalın giyin ter dök ama yorganı üzerinden atma yarın da bence okulun varsa gitme ben öyle yaptım
Benical + dinlenme gribin ilacı benim için[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Yok ya ben grip değilim. Ama acaip burnum akıyor, sesim kısık.
Sümküre sümküre burnumu kanatmışım :)
Ha, unutmuşum, sağol iyi dileklerin için.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 30 Eylül 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende şimdi aynı uyarıyı yapayım her tarafta grip kol geziyor
hastayım geberiyorum sanki beynim dışarı akıyo. dikkat edin arkadaşlar!!![signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Mesaj tarihi:
valla benim alerjim var polenlere kokulara her ilkbaharda olduğu gibi burnum yine kapalı ben yine nezleyim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Ben mayıs ayının ortasından berı yaz nezlesiyim bir ilaç buldum onla ıdare edıorum şuan.Cetryn diye eger almassam devamlı hapşırıyorum hayattan souyorum burnum akıorezalet bişi:([signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
seninki nezle diil o zaman ...belli boğaz enfeksiyonu geçmiş olsun.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ailedeki herkes ama herkes,çevremdeki çoğu arkadaşım gribe yakalandı neyse hepsi iyileşti bnde salgını atlattım derken,okulun açılmasına 2 gün kala hasta oldum :/
nasıl iyileşicem direk antibiotik mi abansam,oruç da var :(
  • Yeni Oluştur...