NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Suark, 31 Mayıs 2005 23:36 tarihinde demiş ki: habıl dunya yorungesındeki =).Sonucta oda bisden gene goremez. =)) Hubble neyin yörüngesinde bilmiyorum ama mutlaka Güneş'in arkasını gören, mesela Jüpiter'in comolokko uydusunun yörüngesinde olan bi gezegen vardır herhalde. Kısacası öyle bi gezegen olsa şimdiye bulunurdu bence. Harbiden varsa ve bulamadıysalar o zaman NASA intihar etsin bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gunesin buyuklugu ve dunya arasinda uzakligi, Ayin buyuklugu ve dunya arasindaki uzakligi birbirilerine oyle bir rastgele uyusuyorki, gunes tutulununca ay ve gunes mukemmel bir sekilde birbirine oturuyorlar? boyle kosmik bir raslanti olmussa, diger ihtimallere on yargili bakmamak lazim belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herşey olabılır bence...Bende o ayın ustunde uzaylılar var GEYİĞİNİ duymuştum.Yok Amerikalıalr uzaylılardan tırsmış bida aya gidememişler vs. Amerikalıların aya gitmemesinin sebebi gerekli hiç birneden bulunmaması.Ayın uzerınde işie yarıycak herhangıbır materyal olmadıgı için tekrar mılayarlarca doalr harcama geregınde bulunmamışlardır.Onun yerıne Marsa gitmegi kafalarına koymuşlardır.Ilerliyen gunlerde Marsa insanlı yolculuk planlanmaktadır...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Draven, 01 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: gunesin buyuklugu ve dunya arasinda uzakligi, Ayin buyuklugu ve dunya arasindaki uzakligi birbirilerine oyle bir rastgele uyusuyorki, gunes tutulununca ay ve gunes mukemmel bir sekilde birbirine oturuyorlar? boyle kosmik bir raslanti olmussa, diger ihtimallere on yargili bakmamak lazim belkide bende ordan yola çıktım ztn.Evrende piskopat şeyler var böyle.Hatta okumuştum bir yerde "Sonunda bilim adamlarıda Tanrı'ya inanmaya başladı " diye.Bilim teknikmiydi neydi orda evrenin oluşumu ihtimalleri diye bir yazı vardı.Baya düşük bir olasılığın gerçekleşmesiyle oluşmuş neyin diodu[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 31 Mayıs 2005 21:28 tarihinde demiş ki: olup olmamak neyi değiştircek ki? belki onlar bizden geride? belki çoook uzaklarda? illa bizimle iletişime geçmiş olmak mı zorundalar? ya da mardukla bunun ilişkisi ne? Mardukla ilişkisi yok ben evrende baska canlılarında da yasadıgını solemek istedim arkadas uzaylılar bizi izliyordur belki falan diyince.Birçok şeyi değiştirebilir eğer uzaylı varsa ve dünyaya gelirlerse,belki onnardan bişeler öğrenebiliriz vs vs.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hmm uzaylıların dünyaya gelmesi çok farklı bir konu. bir kere bizim teknolojimizden ileri ve gezegenlerarası seyahat yapabiliyorlar demek olacaktır. belki de birçok gezegende koloni kurmuş bile olabilirler. ileri teknolojili uzaylılar gelirse, bizi esir alıp koloni kurabilir, büyük savaşlar çıkabilir dünyayı güzelleştirmek için bizi yönlendirebilir uzay seyahetleri için yardım edebilir. hatta belki de bir çok farklı uzaylı ırkı olabilir. biz ise bunların savaşında kilit rolu oynayabiliriz.. farklı farklı hikayeler, farklı topiclerde konuşulması gereken olaylar..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Öyle olsaydı,neden marsa,venüse hedeye hödöye koloni kurduklarını göremedik?Yoksa oralarada mı generator kurdular..Belkide bizden saklanıyorlar.Bütün galaksi etrafımızda oyun oynuyor..Hepsi bizden saklanıyor..Evet..Eveet.. *arkadan X Files jeneriği girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya boşverin uzayı falan dünyevi konularla ilgilenin... şaka bir yana gezegenin çevcresinde oluşturduğu çekim kuvvetinden falan anlaşılması lazım yani gezegenin çevresinde bir çekim oıluşur ve bu sayede özel tekniklerle görülebilecek bazı çekim dalgaları ile bu saptanabilir gibi geliyor bana ama belki de saptanamaz kim bilebilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 31 Mayıs 2005 20:35 tarihinde demiş ki: olm siz manyak misiniz bunlari düsüneceginize borsa falan düsünseniz paraya vurursunuz be ahah super[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dünyalar savaşı geliyor oda bir bakış açısı olucak bizim için:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar