cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Heyy Zenciler Makarayı Kukarayı Bırakın ve BEni Dinleyin Bana Deneyimli Tecrübeli (Kızlar tercihimdir) Staff lazım. Arzunuza[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bonzi avatarı geliyo az kaldı[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kız_? HOEMAomhaoehaoa[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Faredir fare..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tabi erkekte olabilir ama kız olsa iyi olur[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 .o /| i/ al bak sana kız gm[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 black staff var ama biraz kalın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o sende kalsın lazım olur sana[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 beni al bab. bak nası sizin dilden konusuyom. safdasfasd safdsafasf[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dfadfsdfasa fas fasfafsadfasdfadsf[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Beyler bak harbiden diyorum şaka maka makara kukara gırgır mırgır ama server açıcağız ve ciddi bir staff kadrosu var ama cons ve seer ları koydum onlar daha açılmadan cıvıdılar bana developer ve game master lazım İlginize[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Senin shardınmı var birde? Owner kelimesini kullanmışsın ama anlamını kavrayamamışsın. [Bu mesaj sdc_paris tarafından 29 Mayıs 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bu yüzden artık UO oynamıyorum..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kız olunca noluyo serverdaki player sayısında patlama felan olacak heralde sonra serverin ismi abaza uo shard :) sayin gm hanfendi bakarmısınız bişiyim kaybettim benim evde gelin bi sn :) ne göstercem hehe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lan olum app mi diyorsunuz bilmem ama aynı szi tarif ediyor çok ta tikimde ister staff olarak gelin ister gelmeyin ben sadece insan gibi teklif ettim makara yaptıım kdr ciddiyim dir.İsteyen varsa kendini serverda komut testi yapıcaz ve olursa alıcaz kapın size açık ama insan olana[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 komut testi? OMG!![signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Mayıs 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fistan sakiin nefes all nefes ver ahafhafarh *har har har*[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 komut ne olaki ? ben çok iyi page bakarım bab .page di dimi lan o ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol uğraşmayın şunlarla[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 komut testi derken kardeş yahu işte ne biliyorsun fln komutlarla ilgili larak ve bide staff olarak alınanlarla toplanıp buluşuyoruz tabi ist içi olanlarla bu serverdan çok yeni arkadaşlığın başlangıcı oluyor.Server benim değil sadece.Açtığım server shardımızdaki tum staffların...Eski quaxis gm i,slayertr seer ı ,darknesstime ownerı,gm,admini de serverımıza geliyor.[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 .pages deilmiydi :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fistan, 29 Mayıs 2005 21:52 tarihinde demiş ki: komut testi? OMG!! Bi de .WTF?!?! var..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 obaa önemli misafirlerde var kopuyoruz baba işte budur ya ben ngeliyorum direk servera kız gm bulun yeter siz !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutthroatstr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 çoluk cocuk dolmuş buraya 2002 den beri üyey,m buraya boyle eziklik gormedim bende belki staff için yeterli değilim ama en azından insan azim edince betonu delermiş eksiğim mutlaka varmış bu yuzden deneyimli bir staff arıyorumya paylaşmak müslümanlar için önemlidir sevabdır.Ama siz gırgır geçin insan ca staff dedim espiri yapmaya çalışan keklikler demedim[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 staff alıcamdır başvurun alayım. ama kadınlar tercihimdir. erkekler gelirse kışkışlıcam. herkese açık ama kadınlar daha açık pardon kadınlar daha torpilli. neyse. sulanırız kıza bir güzel, kadın gm var diye de oyuncular gelir servera şahane olur valla. ay pardon burası internet bölümüymüş ben uo emülatörleri bölümü sanmıştım. olcak ne olcak ki, uo hakkında herhangi bir sorumu alakasız olsa da paticik.com bölümüne yazmaktan çekinmiyorum. saçmalıyor muyum? yok canım hiç de bile, her zaman ki halim bu benim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar