Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deneyimli Staff

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok haklısın kardeş bende yanlışlıkla yazdım buraya ama olsun ben sadece ilk makara ile başlim dedim belki güzel espirili staff vardır die ama nerdeeee[signature][hline]Griffen Uo Shard Owner Lichestien
Mesaj tarihi:
Ben Nebula'da GM'lik yaptim uzun sure, calismak isterim sizlerle. Beraber guzel bir yerlere getirebiliriz belki shard'i. Gunde 5-6 saat online olurum, oyuncularla iliskilerim iyidir, Sphere ve RunUO konusunda oldukca deneyimliyim. Umarim dikkate alirsiniz.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
olm nie takılıosunuz çocua yaw adam güzel güzel soru sormuş işte.
yoksa yok dein alla alla
:)
athe yardım etsin size hem kız hemde süffer uo oynar.
Mesaj tarihi:
sedefe sedefe asıda asıda asıda fedese fedese fedese lofmuaoo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
dur fazla gaza gelme para gelsin bi önce siteden ondan sonra anlaşalım bence
hatta sen nede olsa netbuxdan para gelcek diye bi sürü sipariş vermişsindir kredi kartı olaylarına felan girmişsindir :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Mayıs 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla her ay 100$ civarı netbux'dan gelicek diye evi donattım 12 ay taksitle beyaz eşya falan aldım.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
bağlantı 56knın üstünde mi?

bide deneyimsiz öwnera deneyimli staff ne güzel lan hemde hatun kişi[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.

[Bu mesaj fastreload tarafından 29 Mayıs 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya insanların bu kadar üstüne gitmeyin , bir kaç hata yapmış diye asmak yanlış bence . ilk önce uyarılmalı herkes hata yapabilir . bende yaptım , sizde yapmışsınızdır ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pati kapandı açıldı aynı tas aynı hamam tam yol ileri.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
saplı sultan var ister misin? sapından tutup yalıyorsun sapı elinde kalıyor[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
bonziyi almış ve yörünge dışına doğru çıkışa geçmiş arkadaş..
paticik kapalıydı özlemiştik böyle elemanları yahu.. :)[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
saplı sultan var ister misin? sapından tutup yalıyorsun sapı elinde kalıyor

oha abi oha!
adamdan dahada abuk konuştunuz yaw!
  • Yeni Oluştur...