Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lvl ham'ı arttırmaktan başka nelere arıyo? 1lvl kaç health verio? kaç günde lvl 80 olabiliriz??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yaa elimde gayet sağlam silahlar olmasına rağmen, "Bu silah lvl bilmemkaç sertifikası gerektirir, kullanamazsın." demesinden başka bir güzelliğini(!) göremedim. Lvl'ma nereden bakabiliyorum bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu lvl sistemi fln çok sinirime gitmeye başladı birileri girsede bilgi verse[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karalay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben şuanda level 80.health 3000 oluyor. ben bi gece 20 level birden atladım,o senin oynama sürene bağlı.[signature][hline]Öfken seni daha güçlü kıllıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lvl sistemi öncelikle siyah kullanmada yarıyor.lvl'in düşükse yüksek lvlli silahları kullanamıyorsun.( yüksek lvlli silahlarda çok daha iyi tabi ).Aynı zamanda armorlarda aynı mantıkla kaliteli armorları yüksek lvl'lerde giyebiliyorsun. Lvl'in başka bir yönü düşük lvl isen kendinden max 2 lvl adamı öldüre bilirsin.2 lvl yükseğini öldürme şansın yok gibi.lvl'in yüksek oldugunda daha fazla damage vuruyorsun ve daha az hasar alıyorsun.Lvl yüksek oldugunda daha pahalı görevler alabılıyorsun. uzarr gider aynı zamanda lvl'inide yukarı doğru kutu alarak geliştirebilrisin.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 80 lvl valla oynamana bağlı ne kadar sürede olabileceğini bilmiyorum.fakat 2 master yaptıgında 80 lvl olabiliyorsun.2 masterıda sen ne kadarda tamamlayabilirsin sana kalmıs[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bence oyuna lvl koyarak oyunun orjinalliğini bozdular ve kötü yaptılar..[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sanrm.. bncede[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aslında lvl sistemi çok daha güzel olmuş çünkü eskiden bi masterisi olan adam her yere gidip rahat rahat herkezi kesebiliyordu ve çok saçmaydı.Şimdi hiç değilse kademe kademe ilerleyip ona göre eşya kullanıyorsun[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gwindon, 28 Mayıs 2005 15:15 tarihinde demiş ki: sanrm.. bncede bidaha bundan o zaman[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 master olup her şeyi kesebiliyoduk ve eğleniyoduk oyun bu haldeyken wowdan farkı yok hiç bir değişikliği yok. bence soe nin bunu yapmasının tek nedeni wowa oyuncu kaptırmamak için ona benzetmesi[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 rezalet bir sistem kendinden yüksek levellara ezilmene yarıyor birde ne kadar iyi oynarsan oyna bariz senden daha iyiler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: progamer, 29 Mayıs 2005 00:59 tarihinde demiş ki: master olup her şeyi kesebiliyoduk ve eğleniyoduk oyun bu haldeyken wowdan farkı yok hiç bir değişikliği yok. bence soe nin bunu yapmasının tek nedeni wowa oyuncu kaptırmamak için ona benzetmesi cu çok önceden beri hazırlanan bir sistem.lvl sistemi yeni düşünülen birşey değildi.Bence böyle gayet iyi olmuş.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Arkansis, 29 Mayıs 2005 14:29 tarihinde demiş ki: rezalet bir sistem kendinden yüksek levellara ezilmene yarıyor birde ne kadar iyi oynarsan oyna bariz senden daha iyiler amaç o zaten. yaratık sololama olayını kaldırıp oyuncuları birbirine yaklaştırmak ve ac grupları kurmaya teşvik etmek. bu yüzden tek başına ezilmene sebep oluyo işte. bence gayet mantıklı ve gayet olması gereken bi sistem. bu sistem sayesinde oyuncu karşısındaki yaratığın level'ına göre ne yapıcağına karar veriyo: - level'ı düşükse 1 veya 2'sine saldır - level'ı eşitse birden fazlasına saldırma - level'ı yüksekse deneme bile[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence level sistemini adam gibi anlatan bi yazı siteye eklense çok ii olur bu arada paticiğin swg sitesi nie açılmıyo???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bu combat lvl'ı savaşarak mı arttırıyoruz yoksa başka bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Redeagle, 29 Mayıs 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Bu combat lvl'ı savaşarak mı arttırıyoruz yoksa başka bir şey mi var? sapık :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ne oldu bea :) Bütün habitatı biçtimde lvlım arttı mı çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 meslekler ilgili kutu aldikca fakat brawler xxx4 ken level 7 ise xx44 oldugunda 9 falan olursun yani daha yuksek kademeli kutular almalisin kisaca 2 meslekde master olursan(craft haric) level 80 olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aptalca bi soru olcak ama skill i surrend edince level düşmüo dimi?? *!kaçarr*[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 düşer[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 NE?!?!?!?!?!??!?!???*[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen kaçarsan onun da düşmesi doğal yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lolünüz :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya Lvl Sistemi Basit Aslinda 2 Tane Master Prof'in Varsa Lvl 80'sin 3000 - ustu hp olabiliyo :) bazi silahlar fln lvl istiyo... npclerde yaninda lvl altinsa cok iyi xp veriyo gumusse orta baska renkse uyduruk demek :D grup icinse grupta lvl en yuksek adamin (Veya liderindi) lvl grup lvl sayiliyo ve ona gore xp geliyo ( en yuksek lvl lider olmasi genelde tercih ediliyo ) fln filan ben daha aciklamali bisi bulayim..[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar