Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 horde oynasam şaman açardım, onlara bir garezim yok ama sevgili bonepart bey "üüü paladinleri kesemiyorum 15 sn'de, hoop full hp oluyorlar" dediği civarlarda başlık dağılmıştı zaten dikkat edersen.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Walla ben pala gördüm mü uzaklaşıyorum :=P kesmesi 10 dakika alıyor ;=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 horde da en çok rogue sonra shaman var.cosmos un census add on undan bile bakılabilir en basitinden[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Sam, 29 Mayıs 2005 18:17 tarihinde demiş ki: resist falan yok paladinde, lvl 60'ta auranı açıyorsun, yazan şey "poor". unmodified filan değil dmg, herkesin aşina olduğu seal of command block, parry, dodge ile kesiliyor ve fiziksel dmg neyse aynısını veriyor. donanırsın zırhını düşürürsün dmg'yi. elemental dmg'miz yok. holy dmg'lerimiz zaten varlığı ile yokluğu belirsiz ve onlarca talent istiyor, harcadığı manalara, dmg'ye açın bakın. heal atabilen sınıflar arasında en zayıf heallara sahip gene açın okuyun. buff atabilen sınıflar arasında buffları 5dk olan tek sınıf paladin, kimse blessing atmıyor fıttırır insan. versinler 30dk'lik diğer bufflar gibi, hayhay o zaman. warriorun meleesini kıyaslamışsın zaten gülsem mi ağlasam mı, bizim attack power bonusu hiçbirşey değil warriorun temizlenemeyen, dmg'si düşürülemeyen attack skillerine karşı. plate sanki sadece bizde, warriorun eleştirmesi komiğime gitti cidden.. daha 1 saat önce paladin arcanite reaper ile 800 vurdu 4600 armor a critsiz.ehem???[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Druid 913 8% 180 6% Hunter 1,223 11% 247 9% Mage 1,575 14% 417 15% Paladin 673 6% 199 7% Priest 1,151 10% 308 11% Rogue 1,889 17% 590 21% Shaman1,135 10% 343 12% Warlock 841 8% 171 6% Warrior 1,741 16% 40714% Warsong full 10-60 arası karakter listesi 50-60da durumda yanında duruyor %30 rakamları nerelerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Sparkcaster, 29 Mayıs 2005 19:29 tarihinde demiş ki: daha 1 saat önce paladin arcanite reaper ile 800 vurdu 4600 armor a critsiz.ehem??? 400 vurmuştur, seal of command de aynısını eklemiştir. melee'de 400 critsiz nasıl damage yiyeceğini sen hesapla işte armoruna şuyuna buyuna göre çünkü resist edilemeyen holy dmg'lerimiz holy shield, seal of rigtheousness, consecration, holy shock gibi olanlar. hepsinin dmg'si de gayet güdük (mana cost da deli gibi) açın bakın. seal of command özel bir istisna.. işte siz paladin kesmeniz bilmemkaç dk alıyor diye yakınıyorsunuz, biz şaman kesemediğimizden yakınıyoruz, öyle bir fark var yakınmalarımız arasında. ekmek bulamıyoruz, belki pasta ikram edersiniz bize? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tek vuruşla 800 vurup 3000 hpyi kesemiyomusunuz vah vah ;) nasıl beceriyosunuz o kesememe işini anlamıyorum yane :=P Özel bir durumdur dediğin , nedense ben ne zaman pala ile karşılaşsam başıma geliyor :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bone'cum yok valla bl'ye gelmem hayatta, bir akşam baktım ve gördüm ki bana göre değil. yeni karakter açılan mekanda bir lvl 60'ın gelip bütün trainerları yokedip üstüne lvl 1'leri doğradığı mekanda keyif alabilen varsa ne mutlu ona.. szass adamın elindeki silah herneyse adam o silahla 800 vuruyorsa (critsiz mümkün değil hani, soc dmg display'inde ya da dmg'nin kendisinde 1.4 ile gelen bug olduğunu söyledi paladin forumunda herkes yama devreye girdiği gün) başka melee karakterler aynı silahla daha az dps yapmaz, açın skillere bakın. 2500'lük execute'lar, 1000'lik eviscerate'lere sahip bir sınıf değiliz ve seal of command da dk'da fix sayıda proc oluyor, şans işi tümüyle düzgün dmg'ye ya da crite denk gelmesi. zaten almadım ben zira ret paladin değilim, kullananlarla tartışın onu.. :) isterseniz blizz forumlarında açın şaman güçsüz diye, link verin biz de takip edelim kanıtlamanızı.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bahsettiğiniz silah arcanite reaper. sırf maliyeti 500-600 gold arası olan bir silah. dolayısıyla herkesde yok. öyle çok abartı şeyler söylüyorsunuz ki, o zaman typhoon var oyunda şu var bu var.Ben paladin güçlü güçsüz demiyorum ama uç örnekler vermeyin çok komik kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ayrıca sam ben anlamadım sana zorlamı oynatıyorlar paladini? beğenmiyorsan oynamazsın. paladinler güçsüz filan değil beceri işi tamamen 3-4 başlıkta shaman güçlü paladin güçsüz diye ağlıyorsun fakat işini iyi bilen çok iyi paladinler var ortalığı yaran. ayrıca lvlin kaç onuda merak ettim birde kullandığın itemler ne? kısacası bir şeyler eksikse o classda değil sendedir. çünkü öyle bir class olmadığını çok iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 guttbuster diyte silah var oyunda siz ne diyorsunuz...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhahaha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok komik bi kaç sey okudum cok güldüm shaman pvpde totem kullanmaz toemin hpsi 5 ne demek ya :) grounding trremor yada earth bind totem koymuyasn1z pvpde ölün ozaman yada "mage en kotu class" ne demek haha aksine en iyi class hele shaman = god diyenler iyice komik nikimden de görüldüü gibi çok gülüyorum muhausadsa betada level 10 shaman kasan birisi shaman overpwered demi_ butun turkiye inanm1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhahaha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide simdi gordum su tarz yaz1lar var: "mage teleport oldu kact1 sunua att1 shock att1n" vs. öle bi olay yokki oyunda isi bilen mage fire/arcane (mass crit talent) problast +blast wave al1r seni polymorph eder fireball cast uzerine kosar kosarken Counter spell +instant pyroblast +fire blast yan1na gelince frost nova +blast wave hala ölmezsen cone of cold yada arcane explo bunlar1n minumum 1 tanesi crit olur yediin dmage 4k ya yak1n warr1or deilsen zaten ölürsün warr1orsanda arcane explo dewam eder yine olursun arada kendine heal atmak gibi bi olay1n yok cunku tum bun_lar 5 sn de gelisiyo ve sen o 5 san1yrn1n 1inde polymorph geri kalan 4 unede silence s1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 valla ben rogue olarak pvp de en cok zorlandıgım hatta full hp si varken kesemedigim class mage:) lanet olsun o blink a:P ancak yarı hp de görürsem cold blood+ambushla bitiyor direk ama full hp de dalarsam ıhh. ölmüyorum kacıoyrum ama kesemiyorum:) NERF MAGE! özellikle blink en azından cooldownu artsın:)[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Pala'nın bufflarını purgeleyin......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 biri beni nerflesin![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 demin ubrs de 270k damage ile 3. oldum biri benide nerflesin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Glatheros, 30 Mayıs 2005 00:51 tarihinde demiş ki: ayrıca sam ben anlamadım sana zorlamı oynatıyorlar paladini? beğenmiyorsan oynamazsın. paladinler güçsüz filan değil beceri işi tamamen 3-4 başlıkta shaman güçlü paladin güçsüz diye ağlıyorsun fakat işini iyi bilen çok iyi paladinler var ortalığı yaran. ayrıca lvlin kaç onuda merak ettim birde kullandığın itemler ne? kısacası bir şeyler eksikse o classda değil sendedir. çünkü öyle bir class olmadığını çok iyi biliyorum. mesajlarımı okuduysan "paladini zorla mı oynatıyorlar" gibi manasız bir laf etme gereği duymaman lazım, bu başlıkta teketek pvp'den bahsedilmiş ve paladin teketek pvp'de parlayan bir sınıf değil şaman gibi. şaman arkadaşlar kendi sınıflarından şikayetçi olunca en azından kendi oynadığım sınıftan örnekler vermek istedim yakınmalarının yersizliğini göstermek için, bunu da nasıl olduysa yanlış anladınız. mesajlarımın maksadını anlamadan tutup da "eksiklik sendedir" gibi yersiz sözler etmek yanlış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 butun shamanla editmiş, hepsinin Sword 120[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hunterların en rahat kestiği sınıf paladinler bunu bilir bunu söylerim. :) Bu arada paladinler benim izlediğim duellerde hunter hariç %90 kazandılar hep. Hunterında tek avantajı manasını bitirtebilmesi. Ama dediğim gibi duellerde bu olay.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 haha sende bi alliance oldugun için bunun sana bi faydası yok:P shamanları sevmem dün bi kaçının başını ezdim yılan başı gibi:P[signature][hline]WOW Damodar-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla ben hordelerde din, dil, ırk ayırmıyorum raid zamanı. TAB tuşu kimi seçerse önce viper (eğer adam kaçarsa en azından manası bitiyor bir süre away kalıyor savaştan) sonra AS yolluyorum. Seçilmiş olanlar bana crit olarak geri geliyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben hunter olarak blessing of freedom kullanan paladinde acaip zorlanıyorum, hatta azman paladinlerin 5k manası oldugu icin benim 3k mana bitiyo onlarınki bitmiyo sting atacam diye ugrasırken, oynayan her türlü oynuyo walla[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 cleanse ile bilumum poison ve magic effect, (hunter's mark dahil) blessing of freedom ile hiçbir snare tutmaz, o nedenle abso'nun dediği kadar kolay geçmez hunter vs paladin dueli.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar