Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Future Shaman

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

daha önce dediğim gibi
gayler.. taocular.. faşistler.. gomnistler..
tamma paladinle sıkılıp pvp bitiriliyor (yada bir tarafın bir adamı gelene kadar) diğer ırklara karşıda bir şeyler yapaibliyouz kabul ama...

nedne bu oyunun balından beri bir rogue bile kesemedim ben? çünkü vuruyor vuruyor bonus biriktiriyor o bonuslarlabeni, stun yapıyor sonra yi,ne vuruyor vuruyor bonus biriktiriyor soınra ölüyorum..

o imba şu simba diye ağlamayın bence oyundaki karakterler çok dengeli.. her sınıf elbet bir sınıfa çakamıyor bu kadar bitti.. (warriorları katmıyorum piyade onlar artık itema bakar onalrda)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 28 Mayıs 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
shamanlar zaten korunan bir classtı. muhtemelen daha da güçlü olacaklar. beni sinir eden bu Tom Chilton'ın burda mage'lerle ilgili hiçbirşey söylememiş olması. zaten en güçsüz class mage. hadi mage'e birşeyler eklemiyorsunuz, bari diğerlerini daha güçlendirmeyin bre

LOL ve WTF diyorum
mage priest ile beraber oyunun en iyi pvp'sine sahip class. hatta 2w1 combat yapabilen belki de tek class.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

valla şamanlar kendileri ağlıyor ama diğer 8 class'a mensup insanlar öyle düşünmüyor nedense. belki de şaman oynatanların diğer classları da denemesi yahut en azından bakması lazım öbürlerinin spell ve talentlarına..

hele yukarıda bir şaman arkadaş "kaçanı durduramıyoruz" dedi ya ben ne diyeyim artık. frost shock neye yarıyor e güzel kardeşim? cooldown 6sn ve instant cast, cold effect bitmeden cooldown bitiyor hey maşallah. anladım ki "şamanın doğuşu" başlığındaki giriş mesajında yazanlar abartı değilmiş.. :)

alliance-horde ratio diyorsunuz da blizzard'ın en son açıklamalarına bakarsanız pvp sunucularının dengeli olduğunu söylüyorlar genel kanının aksine. onlardan cevap alın inanalım dengesiz olduğuna o zaman..

şamanda tek eksik plate şu anda, onu da versinler tamamdır. ne de paladin'in yerini tutuyor değil mi, bir plate giyen daha lazım horde'a.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

mageler kesinlikle oyunda en fazla ezilen class.hayvan gibi mana cooldownından tut cast sürelerinin uzunluğuna kadar.ayrıca yok gibi olan defanslarını saymıyorum.bir verilen damage var oyundada tek gezen olmadığı için kişisel olarak hiçbir halta yaramayan bir damage oda.kendinden üç level düşük shaman bile gelip mage i alıyorsa birşeyler değişmesi gerek demektir.
blizzard yönetiminde birinin shamanlara karşı bir aşkı var sonu hayırlı olur inşallah.[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

mage bana göre güzel, tek ezildigi class shaman ki zaten shamanın ezmedigi class yok, birde eger rouge u oynatan adam ne yaptıgını biliyorsa mage yine asırı zorlanır artı ambush la critlerse zaten klavyeyi bırakıp release sprit menusunu bekleyin :D[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Mayıs 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
lol ya
o saydıgınız ozelliklerden hic biri
evet hic biri pvpde ise yaramaz
bakın guzel kardeşlerim
canlarım benim
miniciklerim kuzucuklarım
PVP DE TOTEM KULLANILMAZ
5 hp ulan 5 anatabiliyo muyum 5
tekrar diyorum 5 hp
osursan oluyor ve asırı yuksek bana
ayrıca rangeleri kısa
en fazla agility totem atarsın ondada ulan totemin rangesinde mi duruyom nukleyen mageye mi kosiyim diye kalırsın ortada

mana spring totemde su anda en iyi halde 3 saniyede 14 mana veriyor ki hic bir ise yaramadıgından kimse atmaz
ha 30 talent harcar mana tide totem alırsan sanırım toplam 1200 mana veriyor 10 dakika cooldawnda

blizz horde blizz horde diyosunuzda allah rizasi icin bliz zhorde olmasında napsın
normal dagilimli bir serverda 55% alliance 45% horde oranı varken blizz kimden olsun
resmen bi horde a 2 alliance dusuyo artık pvp de

chain heal hic bir ise yaramaz pvpde etrafta kosturup biribirini kesmeye calisan adamlara yakin durun chain mi aticam diceksin

mana springi anattım zaten
magma totem evet tam pvpye uygun 5 yard rangee 800 manaya 60 60 vuruyo
amaninnn cok telikeli cok

stoneclaw zın zın zın zın diye ses cıkartıyo kunteper mi geliyo lan diye donup bakmassanız bi telikesi yok

bence orda tek ise yarıcak sey short duration buffs onlarda zaten insta cast ama surekli istance da basmaktan beziyosun bana kalsa 3 saniye cast olsun 1 saat olsun manasıda 400 olsun daha guzel surekli cast etmek cile resmen

geri kalanlarda zaten bug ve ya eksiklik onnar duzelir insallah

totemin 5 hp var diyonda area efektlerden etkilenmiyor, totemi yok etmek için ona özel olarak vurman gerekiyor, toteme attack verdiginde mesela mage in sopasını kaldırı vurması 3-4 sn süğrüyorki bu sürede zaten kafana 500-800 yiyon, artı o sre içinde yeni bi totem atıyor yere,

diger bir konu mana demissinizde ben aynı lvl de bir warrior ve bir magei yıkan shaman gördüm yarı manası gitti[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

asıl blizzard da biri warlock lardan nefret edioo .. oyunu bizim için zorlastırmak adına ellerinden geleni yapıolar ..
mage ler en kotu falan demişin yok denecek defans falan demişin
warlock napsın ne frost nova sı var ne blink i .. sakın fear var demein .. 1.5 sn cast i melee ye karsı oluo 6 sn .. zaten en fazla 10 sn ayakta durabiliosun...
bu arada bence shaman lar abartıldıgı kadar guclu deil
taam her class dan biras var shaman larda .. ama her konuda uzman olmaktansa tek bi konuda prof. olmak daha iidr .. kesinlikle .
Sosyal ağlarda paylaş

biide o toteme .. sopayla vuran mage in wandı yok mu ?
wand la 1.30 sn de vurabilir 3-4 sn ye gerek yok yani ..
bide teleport olsun mage .. totem in alanından dısarı ya. :)
shaman sadece lvl 15 e kadar oynadım cok bilmiorum ama ..
yapmayın shaman lar mage leri ezebilcek kadar üstün deil ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 29 Mayıs 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
asıl blizzard da biri warlock lardan nefret edioo .. oyunu bizim için zorlastırmak adına ellerinden geleni yapıolar ..
mage ler en kotu falan demişin yok denecek defans falan demişin
warlock napsın ne frost nova sı var ne blink i .. sakın fear var demein .. 1.5 sn cast i melee ye karsı oluo 6 sn .. zaten en fazla 10 sn ayakta durabiliosun...
bu arada bence shaman lar abartıldıgı kadar guclu deil
taam her class dan biras var shaman larda .. ama her konuda uzman olmaktansa tek bi konuda prof. olmak daha iidr .. kesinlikle .

evet keske shamanda tek bi dalda prof olsaydıda kafa kafaya zevkli olsaydı, war ile kapıstıgında shok ve uzaktan büyü yagdır, magele kapıstıgında dibine gir war. gibi saydır büyü yaptırtma, ölmek üzeremesin at shock, kurt köpek ol kaç, şunu iddaa ediyom, pvp yapmayı bilen adam ya da shamanı çok ii bilen bir adam 5 kisiyi yanyana hediyelik paket yapıp yollar[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 29 Mayıs 2005 03:39 tarihinde demiş ki:

tamam wanda totemi indirdin, 1.30 snde biraz dmg yedin, o sırada yeni bir totem dikildi, teleport attın, arkandan shock yedin, geldi yeni bir totem dikti, bu sfer dondurdun kaçmaya çalışıyon tabi shockluısun gidemiyon, biraz uzaklastın caste basladın, counterspell gibim birsey yedin, saydırmaya devam, yine klaçmayı basardın, kurt köpek oldu yakaladı, hadi sen öldürüyon healledi. combo çok fazla yap yap bitmiyo[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 29 Mayıs 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
mage olayını tartısmıcam .ama bu oyunda hic bi class 5 kişiyi alamas .. deil 5 kişi 3 kişi yi bile alamas .. :) belki 2 oda dusuk ihtimal ..

shaman alır abım :D zaten official forumlarda okudum /cast allkill("Target") komutu ekliceklermis ;P[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

ya biri sunun cevabini versin MAGE SEN SHAMAN IN YANINDA ISIN NE?zaten gelse de sizin dusundugunuz gibi bi nerf gelmez shaman a dusunuyosunuz ki frost shock kalkacak earth shock spell i bozmayacak..bunlar olacak sey degil..

shaman guclu degil az health i az manasi var bu acigini dmg i ve heal iyla kapatiyo..olay budur ya nedir ne alip veremediniz var shaman la..bi class ta az büyü kullanilmasi onun uber vs oldugunu gostermez ozaman rogue nun en guclu class olmasi gerekirdi..shaman duel de totem kullanir ama normal savasta mana sini dikkatli kullanmasi gerektigi icin(malum cok az manasi var)toem falan dikmez o totem ler instance larda ise yariyo pvp da ise yaramiyo..

mage e gucsuz diyenler ayri olay zaten oynamayi bilmeyene her class gucsuz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 29 Mayıs 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
ya biri sunun cevabini versin MAGE SEN SHAMAN IN YANINDA ISIN NE?

ben şimdi buna takıldım.böyle bahanemi olur.gecenin bu saatine veriyorum,'magesen shamanın yanında işin ne?' harbi işim ne pvpmi yapıcam versinler shamanın eline .kill cümle alem rahatlasın silsin karakterini herkes shaman kassın[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 29 Mayıs 2005 03:43 tarihinde demiş ki:
said:

tamam wanda totemi indirdin, 1.30 snde biraz dmg yedin, o sırada yeni bir totem dikildi, teleport attın, arkandan shock yedin, geldi yeni bir totem dikti, bu sfer dondurdun kaçmaya çalışıyon tabi shockluısun gidemiyon, biraz uzaklastın caste basladın, counterspell gibim birsey yedin, saydırmaya devam, yine klaçmayı basardın, kurt köpek oldu yakaladı, hadi sen öldürüyon healledi. combo çok fazla yap yap bitmiyo

yaw yeter...sacma sapan seyler yaziliyor artik iyice.shaman hakkinda hicbir bilginiz olmadan yazmayin söle sacma sapan.su combat log olmaya calismalar devame diyor gördügüm kadariyla[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 28 Mayıs 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
abi şaman dışında her class rakibini durdurabiliyor(fear stun poly hede ) bu adaletsizlik değilmi hı???!!! ayrıca bloodlust shaman denilince akla gelen ilk şeydir .shamanda instant nuke var ama paso nuke yapan adamında manası dakkada biter sonrada Allah rahmet eylesin.ayrıca shaman hybrid bi class ne casterlar gibi arka arkaya farklı büyüa atıyoruz nede melee classlar gibi melee yapabiliyoruz nerde adalet ???
*earthbind totem+ghost wolf ve kaçar*

bu topic burda bitmistir.. gulsek mi aglasakmı..
tamam size yarım porsiyon sheep yardım fear verelim..
instant nukelarınız ıcın mamanızı azaltalım.. buyrun adalet. he dedıgınız doru bloodlust=shaman but
cast invisibility=mage bu mantıga gore anlatabiliormuyum? shammilerin yarısında cogu dırekt resmen "win" button istio tek tus (druidin mage karsındaki moonfire butonu gibi aynen - ondanda alırmıydınız biraz?)[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:

warlock konusunda dediklerine katılıorum. warlocklar ilgi hakkediyor.. ama

su yukarda yazdıgınla ilgili olarak purge sana birsey hatırlatıyormu?[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 29 Mayıs 2005 06:10 tarihinde demiş ki:
said:
xrex, 29 Mayıs 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
said:
faki, 29 Mayıs 2005 03:43 tarihinde demiş ki:
said:

tamam wanda totemi indirdin, 1.30 snde biraz dmg yedin, o sırada yeni bir totem dikildi, teleport attın, arkandan shock yedin, geldi yeni bir totem dikti, bu sfer dondurdun kaçmaya çalışıyon tabi shockluısun gidemiyon, biraz uzaklastın caste basladın, counterspell gibim birsey yedin, saydırmaya devam, yine klaçmayı basardın, kurt köpek oldu yakaladı, hadi sen öldürüyon healledi. combo çok fazla yap yap bitmiyo

yaw yeter...sacma sapan seyler yaziliyor artik iyice.shaman hakkinda hicbir bilginiz olmadan yazmayin söle sacma sapan.su combat log olmaya calismalar devame diyor gördügüm kadariyla

saçma sapan olan bir sey söylesene yazımdan, ordaki abilityleri götümden uydurdum sanki alla alla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...