SeNseii Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 daha bugun başıma geldi..paylaşmadan edemicem..okula gittim sabah..sıfa girdik işte..arkadş daha 1 hafta önce bilgisayar almıştı..deniz yarın gelde bilgi yap..virüs girmiş dedi..ya sen de net yoghtu kolay kolay girmez öle falan dedim..ya olurmu virüsler havada dolaşıyo dedi...buyur dedim...o an hayatlan ilişkimi kestim...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sor bakalım kahve koyacağı 52x miymiş[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Dynun, 31 Mayıs 2005 20:44 tarihinde demiş ki: sor bakalım kahve koyacağı 52x miymiş koptum yaa...valla bilmiyorum..başka sormak istediğin varsa söle abijim..sorarım..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sen anlamamışsın, arkadaşın devasal bir wireless network kastetmiş sana komşularıyla paylaştığı. Network Virüsleri havada uçuşabilir icabında ruhun duymaz , yanından uçar geçer farkına bile varaman hehe.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Espiri yapmıştır o. Yani umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 raid virus savar kullanmasını söyleseydin arkdaşına. cd romun girişinden fln.. sıkıversin içine pcnin içine. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşına virüs bulaşmış olmasın :?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya walla hala gülüyorum yaa..abi bide ortamı hijyenik yapalım ozman ...töeb töbe..allahm sen bizi koru yarabbim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bizim sınıfta bir kız cd writer'ı download edilebilir bişey zannediyordu. insanlık tarihinin ilk hardware download eden insanı olarak tarihe geçti kendisi:-) şimdi sen böyle diyince o aklıma geldi birden:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: xaty, 31 Mayıs 2005 21:52 tarihinde demiş ki: arkadaşına virüs bulaşmış olmasın :? nortondan gecırelım hemen :Dasdasd[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dalga geçmiş direk..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya ben lisedeyken bilgisayar muhabbeti yapmazdık hiç çünkü acayip bişeydi ozamanlar. ne güzel dumurlar yaşatıyor ya.. :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 herkes de bi espiritüel bi espiritüel maşallah..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar