Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exaa Hakkında Düşünceleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seni hiç sevmiyoruz senden tiksiniyoruz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
seni çok seviyoruz sana bayılıyoruz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Ben neden böyle bir konu açtığını ya da bu konuyu neden konu dışına açtığını düşünüyordum. Sonra acaba böyle bir konu nereye açılır ki diye düşünmeye başladım. Baya düşündüm yani =)[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Biraz önce sözümü geri aldım, bi topic'de paticik halkı daha efendi (yapıcı olma anlamında) demiştim...

Ama arkadaşım, kişisele açsaydın belki biraz daha az tepki alırdın... Samimi olduğun, seni tanıyan kimse yoksa sitede, böyle olacağını bilmen gerekirdi... Boşyere üzülme o yüzden, bunda birşey yok...

Siz de cevap yazmayın hoşunuza gitmediyse.. Niye bile bile bi paticik üyesinin moralini bozasınız ki...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Fıstık atmak kaldırıldıgından berı fıstık bıle atamıoruz ama kendıı tutamıorum...
*!fıstık atar*[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
  • Yeni Oluştur...