Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exaa Hakkında Düşünceleriniz

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Walla Gecenin Bi Wakti Aklıma Esti ve Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsunuz Merak Ettim Tanıyan Tanır Beni :) Hadi Söyleyin Birşeyler :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Sosyal ağlarda paylaş

seni hiç sevmiyoruz senden tiksiniyoruz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

seni çok seviyoruz sana bayılıyoruz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neden böyle bir konu açtığını ya da bu konuyu neden konu dışına açtığını düşünüyordum. Sonra acaba böyle bir konu nereye açılır ki diye düşünmeye başladım. Baya düşündüm yani =)[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce sözümü geri aldım, bi topic'de paticik halkı daha efendi (yapıcı olma anlamında) demiştim...

Ama arkadaşım, kişisele açsaydın belki biraz daha az tepki alırdın... Samimi olduğun, seni tanıyan kimse yoksa sitede, böyle olacağını bilmen gerekirdi... Boşyere üzülme o yüzden, bunda birşey yok...

Siz de cevap yazmayın hoşunuza gitmediyse.. Niye bile bile bi paticik üyesinin moralini bozasınız ki...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...