Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Popeye, 09 Mayıs 2004 03:40 tarihinde demiş ki: heh ne yazsam bilmiyorum :) baya bi eskiye götürdün beni be sam :) rose'un 100+ cd yollaması BlackRose'un gönderdiği CD halen duruyor bende, gerçi biraz akmaya başladı ancak başka UO diskim yok bu nedenle şimdi onu yazmaya çalışacağım. Hatırlattığınız için sağolun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Milletin içinde kalmış, dışarıya vurmak istediği ne kadar çok şey (veya nostalji) varmış ya.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sam in hastası olmak için işte bir kanıt daha sizlere... :) Nice 10binlere eski dostum, nice onbinlere......[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 eno'cum ne mutlu bana ki 'snn'de esas beraber vakit geçirdiğim grup'tan birileri burada halen, senin ve abso gibi.. ;) senin yerin gelmeden hikayede benim beyin su kaynattı maalesef, akılda kalanlar da bölük pörçük hale geliyor bir süre sonra.. :hmm:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Sam, 09 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: senin yerin gelmeden hikayede benim beyin su kaynattı maalesef, seni çoktan unuttum yani diyo kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Benim tanıdığım sam, bunun üzerine gaza gelip hikayeyi devam ettirir :) yoksa pop haklımı? üwee[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 eh fazlaca dürüst olmak gerekirse ben hat kapalıyken yazmaya başlamıştım, hat açılınca foruma dadandım. yazma ve okuma haddi de var insanda, ilk yazdıklarımı gönderdim, 1-2 sayfa daha yazdım ve kafatasımın içindeki dişliler cırt etti bir anda.. ha şu an yeni 1k madalyasını alıyor olsaydım muhtemelen doğan hızlan'ın programına konuktum bugün yeni kitabımla.. :-p yetenekleri böyle harcıyoruz işte ülke olarak.. :) ekleme: valla bu vakitten sonra gaza gelsem de yazarken fazlaca uydurmaya gitmek zorunda kalırım ki bunu bir anlamı yok. herşey gerçekte yaşandığı gibi aktarılsın istemiştim ama 6 aydan sonra sadece en unutulmayacak anlar kalıyor akılda.. işte sibernetik vücutlar için bir neden daha.. ;) [signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. [Bu mesaj Sam tarafından 09 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 "yetenekleri böyle harcıyoruz işte ülke olarak..." katılmamak elde mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bugünlerde de forumdaki herkesden bi narsizm akıyo ama neyse... :D *!Yetenek değildir ama o da harcanmaktadır altta kalamaz*[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 samcim yeniden istanbul'a geldiğinde bir buluşmada hatırlatta sana sanane de başımdan geçen ve daha sonra değişik sunuculardaki arkadaşlarla toplanıp kaynaştığımızda bizi acayip yaran maceralarımı anlatayım. Cidden felaket yani, en basitinden pk geldi diye minocta madenin üst katlarında 30 dk hide da fısıldaşmamız eheh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 özelden yazsaydın ya güzel kardeşim. bizi durup dururken neden nostaljilere eski anılara sevk ediyorsun. eski defterler kapalı kalsın.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 afedersin tutamicam PAUAHUAHAHUA[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pes.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ahaha allah iyiliğini versin.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ama gelmişti adam bizi arıyordu delirmişti nerde lam bunlar diye. O gün eğlendiğim ve heyecanlnadığım kadar az heyecanlanmıştım sonra , party açıp oradan konuşuyorduk , gitti mi? yok yok gitmedi saklanmaya devam diye.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sam nerelerde??[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sam, tanismiyoruz ama...... Bundan 2-3 sene once, Everquest I isimli oyunda PvP server'inda, 6 account (6 karakter) birden oynayan bir Sam vardi, onla bir alakaniz var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sam en son WoW sorularıyla boğmuştu beni bu aralar herhalde guildwars oynuyordur diye tahmin ediyorum olur da bu mesajımı görürse sağ üstteki "X" e basması dileğiyle hehe[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hoşgeldin sam..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 allah sam seminay şov geri döndü[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar