Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samwise dostlarını saygılarla selamlar yeniden..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Popeye, 09 Mayıs 2004 03:40 tarihinde demiş ki:
heh ne yazsam bilmiyorum :) baya bi eskiye götürdün beni be sam :) rose'un 100+ cd yollaması

BlackRose'un gönderdiği CD halen duruyor bende, gerçi biraz akmaya başladı ancak başka UO diskim yok bu nedenle şimdi onu yazmaya çalışacağım. Hatırlattığınız için sağolun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

eno'cum ne mutlu bana ki 'snn'de esas beraber vakit geçirdiğim grup'tan birileri burada halen, senin ve abso gibi.. ;)

senin yerin gelmeden hikayede benim beyin su kaynattı maalesef, akılda kalanlar da bölük pörçük hale geliyor bir süre sonra.. :hmm:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

eh fazlaca dürüst olmak gerekirse ben hat kapalıyken yazmaya başlamıştım, hat açılınca foruma dadandım. yazma ve okuma haddi de var insanda, ilk yazdıklarımı gönderdim, 1-2 sayfa daha yazdım ve kafatasımın içindeki dişliler cırt etti bir anda..

ha şu an yeni 1k madalyasını alıyor olsaydım muhtemelen doğan hızlan'ın programına konuktum bugün yeni kitabımla.. :-p

yetenekleri böyle harcıyoruz işte ülke olarak.. :)

ekleme: valla bu vakitten sonra gaza gelsem de yazarken fazlaca uydurmaya gitmek zorunda kalırım ki bunu bir anlamı yok. herşey gerçekte yaşandığı gibi aktarılsın istemiştim ama 6 aydan sonra sadece en unutulmayacak anlar kalıyor akılda..

işte sibernetik vücutlar için bir neden daha.. ;)
[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..

[Bu mesaj Sam tarafından 09 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugünlerde de forumdaki herkesden bi narsizm akıyo ama neyse... :D
*!Yetenek değildir ama o da harcanmaktadır altta kalamaz*[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
samcim yeniden istanbul'a geldiğinde bir buluşmada hatırlatta sana sanane de başımdan geçen ve daha sonra değişik sunuculardaki arkadaşlarla toplanıp kaynaştığımızda bizi acayip yaran maceralarımı anlatayım.

Cidden felaket yani, en basitinden pk geldi diye minocta madenin üst katlarında 30 dk hide da fısıldaşmamız eheh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

ama gelmişti adam bizi arıyordu delirmişti nerde lam bunlar diye.

O gün eğlendiğim ve heyecanlnadığım kadar az heyecanlanmıştım sonra , party açıp oradan konuşuyorduk , gitti mi? yok yok gitmedi saklanmaya devam diye.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...