Grom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 FT:BOS için bütün skillleri,traitleri ve perkleri detaylı(detayl yoksa kısaca da olur tabii) bir şekilde anlatan bir site var mı acaba? Ben oyunun kendi sitesine ve gamefaq.com a baktım yoktu.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim buradan kaydettiğim sayfalar halen yetiyor, açıklamalar yok ama her dediğinin oyun içindeki tanımları ve gereksinimleri var.. sol taraftaki fo: bos dropdown menüsünden seçebilirsin istediğin bölümü, eşya veritabanı da var.. http://www.freelancer.ag.ru/fallout/fo_tactics_eng.shtml[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Grom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Teşekkürler. Burda sadece perkler var sanırım. Traitler ve taglar ı da anlatan bir site biliyorsa diğer arkadaşlar yazsın lütfen[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 trait ve taglerin pek anlatılacak birşeyi yok zaten, oyun içinde açtığında ne okuyorsan onun dışında birşey yazılamaz. ama özellikle bir sorun varsa cevaplamaya çalışırız.. ;)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Grom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Karakter editör varda onun için dedim. Tabii ki editör hileye giriyor ama bir de oyunu öyle bitiriyim dedim. Çünkü oyun boyunca bütün perkler felan açılmıyor ya...[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 karakterinin race'ine ve statlarına göre açılmayabilir bütün perkler ama son bölüme vardığında kesinlikle lvl24 oluyorsun ki en yüksek lvl isteyen perkler o kadar istiyor sadece. editörlük pek bir durum yok bence ama sen bilirsin. ben robotlara gelince baştan başlamıştım kendi karakterimi yaratıp bu sefer betty ve takımı yetersiz gelince.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 burdan buyrun[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya şey sorcam benim ana karakter gitti radyasyon bağımlısı oldu nasıl düzeltecez bunu? bi fikri olan.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 radaway hocam, ah ulan su oyuna bi de rakı koycaklardı off :P[signature][hline]Your Ad Here!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok zaten radaway dan sonra oldu.radyasyon yemişti biraz radaway süreyim dedim 1 kerede bağımlı oldu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 haritada fln dolas azcık şöyle 1 hafta fln geçsin geçer heralde[signature][hline]Your Ad Here!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 geçene kadar radaway bas[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!!
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aheaha. öldürtcen mi adamı :)[signature][hline]Fire is the universal language
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ya nolacak radaway bağımlılığından en hafifi o diye diye biliyorum zaten.. Bi süre kullanma geçer[signature][hline]Touch of death is never gentle...
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla hafif mafif yersen overdose u görürüm :P gerçi bi vodoo kadar güzel olmyo ama..[signature][hline]Fire is the universal language
Öne çıkan mesajlar