Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Tactics Skilller,Traitler,Perkler(yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FT:BOS için bütün skillleri,traitleri ve perkleri detaylı(detayl yoksa kısaca da olur tabii) bir şekilde anlatan bir site var mı acaba?
Ben oyunun kendi sitesine ve gamefaq.com a baktım yoktu.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
benim buradan kaydettiğim sayfalar halen yetiyor, açıklamalar yok ama her dediğinin oyun içindeki tanımları ve gereksinimleri var.. sol taraftaki fo: bos dropdown menüsünden seçebilirsin istediğin bölümü, eşya veritabanı da var..

http://www.freelancer.ag.ru/fallout/fo_tactics_eng.shtml[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
Teşekkürler. Burda sadece perkler var sanırım. Traitler ve taglar ı da anlatan bir site biliyorsa diğer arkadaşlar yazsın lütfen[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
trait ve taglerin pek anlatılacak birşeyi yok zaten, oyun içinde açtığında ne okuyorsan onun dışında birşey yazılamaz. ama özellikle bir sorun varsa cevaplamaya çalışırız.. ;)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
Karakter editör varda onun için dedim. Tabii ki editör hileye giriyor ama bir de oyunu öyle bitiriyim dedim. Çünkü oyun boyunca bütün perkler felan açılmıyor ya...[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
karakterinin race'ine ve statlarına göre açılmayabilir bütün perkler ama son bölüme vardığında kesinlikle lvl24 oluyorsun ki en yüksek lvl isteyen perkler o kadar istiyor sadece. editörlük pek bir durum yok bence ama sen bilirsin. ben robotlara gelince baştan başlamıştım kendi karakterimi yaratıp bu sefer betty ve takımı yetersiz gelince.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şey sorcam benim ana karakter gitti radyasyon bağımlısı oldu nasıl düzeltecez bunu? bi fikri olan.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
yok zaten radaway dan sonra oldu.radyasyon yemişti biraz radaway süreyim dedim 1 kerede bağımlı oldu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
Ya nolacak radaway bağımlılığından en hafifi o diye diye biliyorum zaten.. Bi süre kullanma geçer[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...