Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Okuduk okuduk merak etme. O değilde Ben şeyi anlıyorum napıyosunuz , böle kızı tutup önünüze oturtup aşk hede hödö vıdı vıdı mı diyosunuz =) Yok yani kolundan tutup bi kenara cekiyosan zaten ;Ula daha ne vıdı vıdı konuşuyosun daha ne kalmışki söliyceğin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bakın gençler .. Adam 1.5 yıl beklemiş .. Söz budur : aşk, sevmekten çok düşünmektir, düşünmekten çok zaman ayırmaktır, zaman ayırmaktan çok şudur, şundan çok 1.5 yıl beklemektir, 1.5 yıl beklemek imkansızı buldurur![signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ruby_DraGon, 08 Şubat 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Nede guzel laflar çıkıyo not mu etsem :P sen benım dediğimi kaydet kesin benim cok hosuma giden bir söz ..[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Me Gustas Tü ? ti amo?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Bonecrusher, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Me Gustas Tü ? ti amo? ich le bedih[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Bakın gençler .. Adam 1.5 yıl beklemiş .. Söz budur : aşk, sevmekten çok düşünmektir, düşünmekten çok zaman ayırmaktır, zaman ayırmaktan çok şudur, şundan çok 1.5 yıl beklemektir, 1.5 yıl beklemek imkansızı buldurur! aşk, sevmekten çok düşünmektir, düşünmekten çok zaman ayırmaktır, zaman ayırmaktan seni zamana yaymaktır, seni zamana yaymaktan çok da 1.5 yıl beklemektir, 1.5 yıl beklemek imkansızı buldurur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahuaaaaaa hepinizi seviyorum ha gayret olm bulcaz:P olm delircem nerden bulcam ya edebiyat bölümüne koyacam bi konuda:P lammmmmm deliriyom. ama azimle zıcan mermeri delermiş misali 1.5 sene bekledim daha fazla fdayanamıorum! tek eksik o sözzzz! lanet olsun[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Grzly, 08 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki: aşk, sevmekten çok hede hödödür, bundan çok budur, ondan çok şudur, şundan çok budur, hedede hödö imkansızı bulur! aşk, sevmekten çok korkmaktır, bağlanmak ama bağlamaktan çok serbest bırakmaktır, korumaktan çok feda etmektir, farketmekten çok kaybolmaktır, karşılıklı aşkı bulabilen, imkansızı bulur. Bunu ben yazdım şimdi ama bir tekliften çok bir ayrılık dizesi gibi oldu.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oluyodu be ardeth vallaha oluyodu as kaldı :)[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: cintonick, 08 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki: of fistan :D +1 :)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haddi be gençlik ha gayret olm be ülen adam imzasına koymuştu hala arıyorum hala yok delişrcem ya! bileniniz yokmu yaw?[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 püü size =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hade genclik cıktı cıkıo biras daha ıkınalım:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Grzly, 08 Şubat 2005 23:29 tarihinde demiş ki: haddi be gençlik ha gayret olm be ülen adam imzasına koymuştu hala arıyorum hala yok delişrcem ya! bileniniz yokmu yaw? kişiyi hatırla bari :P gerci onu hatırlasan sende bulursun ama.. bnm aklima böle bişe gelmiyor valla[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yapmayın abionsuz söyleyemem! lam 1.5 sene wallaha taklaya gelir! çektiğim acılar... olmaz dediğim kızlar... 1,5 sene hiçbi kızın suratına bakmadığımamı yanarsın? biraz daha ıkının be olm... dağları delmiş kerem, aslı vermemiş bi kerem, böle aşkı ...kerem misali olmasın cemaat walla taklaya gelicem[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Grzly, 08 Şubat 2005 23:29 tarihinde demiş ki: haddi be gençlik ha gayret olm be ülen adam imzasına koymuştu hala arıyorum hala yok delişrcem ya! bileniniz yokmu yaw? Bak de ki, "aşk bir otobüstür, binmesini bilmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli.. Hadi güzelim sana eyvallah.."[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya yazma oyle seyler ya, dogal ol biraz boyle kalbinden kopup gelsin, sal gitsin ya.. =P Gerci kalbinden de o soz kopup geliyor gorunuse gore..[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi bittim ben bittim.makinede yanıcak vakti buldu! allahım yaw? neydi benim günahım yaw? net paketimde yok 2 saat oldu 146dan giriyom aşk uğruna, telekomda bana yollıcak alasından... ahuaaaaa[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu söz Power Word Love falan mı bu kadar ısrarla arıyorsun anlamadım ki..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 146 ocağına incir ağacı diker bilesin 400 mılyon fatura gelen zavallı türk vatandaşları görülmüşür bu sayede[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kız illa o sözü sölücen yoksa inanmam mı diyor daha güzel sözlerde var :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: SoulCube, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 08 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Me Gustas Tü ? ti amo? ich le bedih i love you[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 not ettim zati bütün sözlerinizi onlarda hoşuma giiti ama o söz tam anlamıyla beni anlatıyordu.o yüzden çok önemli[signature][hline]When a threat to the world rises, so will the shadow of bushin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cok beklemişsin be dostum 1.5 sene o kızımı takip ettin naptın hiç mi kıskanmadın hiç mi kimseyle konuşmuyordu gülerek falan?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar