Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar artık char kasmaktan bıktığım için charı açtığımızda istediğimiz skilleri gmleyebilceğimiz [Dark Realm gibi] bir server ip si biliyomusunuz?

Saygılar....
Mesaj tarihi:
dun bir server acildi magicianuo diye biseydi sanirim..
baglantilarini bilmiyorum ama lag yoktu dun,biraz acemiler ama kasiyorlar gordugum kadariyla..
ben aslinda baska serverin reklamini yapmam ama, cocuklar iyi biseyler yapmaya calisiyorlar ve bu konuda biraz samimi gorunduler gozume.ama yinede zaman gosterir..
adres: http://uomagic.kolayweb.com[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Mesaj tarihi:
bide www.tr_game.com mi ne vardı öle bişii di arkadaş güzel bis serv. demişti bişi yazıyomuşsun bi alana gidiomuşsun bomboş bi alan istersen orda pvp fln yapıyomuşsun fln bayya anlattı ama ha bide uo yu bayaa deiştirmişler demişti onun için connector u yüklemek bayaa uzun sürüyomuş bende şimdi gircem siteye...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
www.tr-game.com adresi arqas shardın adı harita full değişik.silah görünümleri full değişik... yeni yeni şehirler dungeonlar var. Irk sistemı var suan 130 kişiyi geçtık.Eğlenceli ve güzel.. lag yok denecek kadar az(Telekomdan kaynaklanan lag ı saymassak) Beklerız..[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403
Arqas Staff GM Majesty www.tr-game.com
Mesaj tarihi:
said:
gremlin483, 17 June 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
bide www.tr_game.com mi ne vardı öle bişii di arkadaş güzel bis serv. demişti bişi yazıyomuşsun bi alana gidiomuşsun bomboş bi alan istersen orda pvp fln yapıyomuşsun fln bayya anlattı ama ha bide uo yu bayaa deiştirmişler demişti onun için connector u yüklemek bayaa uzun sürüyomuş bende şimdi gircem siteye...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:

Dostum Server güzel bişiye benziyor ama 20mb ı dial up ın indirmesi 1 ay sürer herhalde :P
  • Yeni Oluştur...